255

Анонимен

преди 3 седмици

Дарена свобода от "лоши" руснаци - робът не знае какво да я прави и затова турчинът и платеният циг.а.н.нин решават съдбата на вековния роб

254

Анонимен

преди 3 седмици

Важното е, че променкаджиите не са нито 1-ви нито 2-ри! И от тях ще зависи вече все по-малко.

253

Анонимен

преди 3 седмици

До 259 Напротив, тези са най-прокорумпирани и само гледат откъде ще духне вятъра. Прокопиевци са същите, даже и по-лоши, защото надойдоха отвън нагли, самовлюбени и крадливи аматьори. торбалан ще трябва сега или най-после официално да се надупи на Пеев, както прави неофициално от години, или да идем на нови избори. Тогава обаче ще има наистина популистка вълна, която не се знае , в каква посока ще избие. Хак да им е...

252

Shark

преди 3 седмици

Какво сте се разпенили тук бе, 200+ *** коментара. Властта е нелегитимина, избирателната активност е малко над 30%, милион и половина българи не са гласували. Ще кажете - ми да са гласували - ми няма да гласуват, защото се въртят все едни и същи дюс-тарикати-крадци. Затова няма да има правителство скоро, на есен пак ще има избори и пак ще е същото. Затова не се пенете, защото скоро може и страшно да стане! Всички тези мекеRRета са за затвора, всички до един!

251

Мента Глог и Валерян

преди 3 седмици

И кучатта на село знаят чи сичкити са руски кавали от Царя до Падари

250

Боби

преди 3 седмици

Аз си свърших работата като гласувах, и то за нещо ново, което влезе в парламента. Да му мислят онези от мнозинсвото, които не излязоха да гласуват. Сами са си виновни.

249

Анонимен

преди 3 седмици

Паржо - премиер!

248

До 256

преди 3 седмици

Величието нищо не може да направи освен да вдига шум. Досега през годините е имало много такива партии и винаги са ги смачквали. Има едно РЗС което пак влезе така с 4% и Янето викаше по площадите че ще арестува Бойко, само няколко месеца по късно му стана съветник. А в момента тая пария не съществува. Само един пример. Те са много такива. Партията на Марешки? И тя така влезе с 4% сега я няма. Една и съща е схемата.

247

Анонимен

преди 3 седмици

ГЕРБ-ДПС СА АНТИЕВРОПЕЙСКИ ПРОРУСКИ ПАРТИИ. ЕРДОГАН Е ВЕРЕН НА ПУТИН. БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ СА ПРОБИТИ ОТ МОСКВА.

246

Анонимен

преди 3 седмици

С ПП-ДБ да забием звучен шамар на руските шпиони герб-дпс! Само ЕС и НАТО! Това означава благоденствие и свобода! Яжте ми кочана копейки гербдепесерски путинявки.

245

Бай Дрън

преди 3 седмици

,озо, кви нови копейки те гонят бе, това са твои хора, по делата ще ги познаеш скоро :) Обещаха да вкарат в затвора някои хора като Борисов, ако не го вкарат, нали се сещат, че гарван гарвану око не вади ;) Нека изчакаме, да видим. Да им дадем 100 дни, току виж, че г-н Магнитски тоя път помогнал. Как ви се струва-хората на Магнитски събраха общо над 40% :) И Путин не може да постигне такъв резултат, хаха.

244

Анонимен

преди 3 седмици

ВЕЛИЧИЕ - ГЕЙ ПАРК ЗА ИЗОПАЧАВАНЕ НА ИСТОРИЯТА

243

Анонимен

преди 3 седмици

това, което правеше преди Христо Иванов, сега ще го върши Делян Добрев, грижливо гледаната "опозиция" в ГЕРБ, дето живееше под наем при майка си, а парламентът и плащаше наема

242

Анонимен

преди 3 седмици

И като не можа да убеди българите да го изберат за цар отиде бойко при султана, падна на колене и с треперещ глас измрънка: О ВЕЛИКИ СУЛТАНЕ! НАПРАВИ МЕ ТИ ПРЕМИЕР И АЗ ТИ ОБЕЩАВАМ ДА СЪМ ТИ ВЕРЕН КАТО КУЧЕ! А султанът отвисоко отговори: Ах сабака!

241

Анонимен

преди 3 седмици

Величие обърка плановете на доста партии понеже взе от вяска една партия гласове.

240

Бай Дрън

преди 3 седмици

Усещам, как Борисов и Пеевски отиват в затвора до есента :)

239

Осман Адемов

преди 3 седмици

С Герб и ДПС да забием звучен шамар на руските шпиони от гъзpaжgaHE! ЕС и НАТО са важни партньори за България, това означава благоденствие, сигурност и свобода. Копейки яжте ми кочана заспали пyTKu!

238

Анонимен

преди 3 седмици

Гласовете от чужбина са само 134 829 така че не могат да решат кой знае какво.

237

Зозо

преди 3 седмици

ГЕРБ 530 602 гласа, ДПС 366 562 гласа, ППДБ-тата 307848 гласа, Копейката 295915 гласа, БСП 151557 гласа, ИТН 127986 гласа, Новите копейки 99852 гласа. Това е положението.

236

Анонимен

преди 3 седмици

БОКО ПРЕДАТЕЛ НОМЕР ЕДНО!