130

Анонимен

преди 3 месеца

И ко стана сега? Боко уж е голям победител, но ще има с 2-3 депутати по-малко, отколкото досега. Сега имаше 69, от тия избори 66-67. И макар ДПС-то да качва бройката, двете заедно са около 110бр. И понеже успяха да се изпокарат с Кирчо шансовете за власт и правителство са мижави. С други думи, от утре да почваме да се готвим за нови избори през м. септември и нова серия на служебни правителства

129

Ужас

преди 3 месеца

Хазарта ще пее ли в европарламента -нон стоп индииски коноп , марихуана в задният ми джобКакво дьно заора бьлгарияНе е истина - даже - кьрджалииската патица щеше да е по ок

128

Българин

преди 3 месеца

ЦВЕТЕЛИНА ДА ИМ Я ПЕЕ ТАЗИ ЗА ПУЧЕТАТА. По случай поредните им избори на мисирките и мисирите им. аЗ ПЪК, ШЕ СИ ГИ ПЕЯ НАШЕНСКИТЕ НА БРАТОВЧЕДА. Пак ще ви ги сменят париците. Аз гти правя тези неща, още когато тези от БНБ са били в тнашацците на бащите си. За това и вечме съм милиардер.

127

Анонимен

преди 3 месеца

Преди си търсехме царе от чужбина , сега си имаме готов султан .. Извод :Българинът не може да си управлява държавата , продажен , до дъното на душата си !

126

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм отвратена от този хазарт да ходи в Брюксел толкова ли са прости избирателите не мога да повярвам

125

Ами

преди 3 месеца

Без да гледам урните и компютрите Ви казвам най много гласове имат БСП/БКП ляво най малко ГЕРБ/БКП дясно най странното е че ДБ са втори. Ако Ви покажат различни резултати значи в България няма корупция и гласовете не се плащат, а най вероятно е че гласовете не са гласували и са разпределени автоматично! "Блажен и са вярващите" е написано в Библията. Хубаво е ГЕРб да са първи но партия която няма за цел опазване националното историческо и културно наследство според мен няма права да получава вот!

124

Анонимен

преди 3 месеца

ХАЗАРТА ОТИВА В БРЮКСЕЛ ЛЕЛЕЛЕЛЕ КАКВИ НЕВЕЖИ КАКВИ НЕОБРАЗОВАНИ ЛЕЛЕЛЕ ТАКОВА ШАРЛАТАНСКО ПАДЕНИЕ В БРЮКСЕЛ

123

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Членовете на герб не са се променяли бяха 650 хиляди, как така станаха 437 хиляди, а другите не са гласували ли??? Само един борсоук излезе от герб и отиде при отровните Слави Трайков, който взе не малко пари , за да плюе Бойко.Не е вярно това с машините.

122

Анонимен

преди 3 месеца

Възраждане пада стабилно, въпреки най-скъпата кампания, надуване на гайдите 24/7 и безспир лъжи и врътки. Загубили са 1/3 от хората спрямо миналите избори. Копейкин трябва да подаде оставка, вината е той ,наглото лъгане и кофти тона който наложи.

121

Анонимен

преди 3 месеца

Вежди Рашидов преди години :Който се е хванал с ДПС , все е ял дървото !Преди БСП , а сега , герб и ПП-ДБ ...

120

Анонимен

преди 3 месеца

Май ще има сглобка межд - герб - дпс и ПП (перем престъпността) Ама как ще делят постовете не знам .

119

Вьзмутен

преди 3 месеца

Дано карайдь стане новият премиер или метин четикИ да ви говори за майка си турция по нова годинаЗаслужавате го щом брахте гьби и пихте вместо да гласувате

118

Анонимен

преди 3 месеца

Сега арест и съд за всички от ПП и ДБ заради системната работа срещу България под влияние на американското посолство, заради слугинажа в полза на Украйна, заради опита да ни забранят да празнуваме Трети март!

117

ГОЛОГЛАВИЯ ЧАЛГАР

преди 3 месеца

ДАДЕ НА ДПС 166 СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ И ПОДАРИ НА ДОН ДОГАН ВТОРОТО МЯСТО

116

Винету, 2024

преди 3 месеца

Тези от ЦИК да си ги смятат аритметиките на партиите ни. Четири висши матеватики съм си ги взел. С разни диференциали и интеграли. Тези от генвералите им като мутрата банкянската, гновма им и другите, да си ги правят стабилните правителства. За това и гще му ги пея на СЛАВЬО. БАБИТЕ НИ, КОИТО СА НИ ОТГЛЕДАЛИ СИ БЯХА РАЗЛИЧНИ И ПРИЯТЕЛКИ. С НАЙ0ДОБРОТО НИ ХРАНЕХА. За това и сега сме около 100-те. Тя, свинската мас си е за мазане на гърдите, а не за ядене на филии. Каквито и да им ги разправя.

115

Бонго Бонго

преди 3 месеца

ЛЪЖА ЛЪЖА ЛЪЖА С МАШИНИТЕ.СЕГА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ 60 ХИЛЯДИ ДУШИ СА ОТИШЛИ ДА СИ ЗАГУБЯТ ВРЕМЕТО НА УРНИТЕ И ОСОБЕНО ТИЯ ДЕТО СА В ЧУЖБИНА И ДЕТО УРНИТЕ СА ИМ ДАЛЕЧЕ КАТО ОТ СЛУВЕН ДО СТ ЗАГОРА С ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ. ЩЕ ИДАТ , ЗА ДА САБОТИРАЛИ ИЗБОРИТЕ ПРИ ВСЕ ЧЕ Е НИСКС ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ. НЕ Е ВЯРНО. НАПРАВЕНО Е С МСШИНИТЕ , ЗА ДА САБОТИРАТ ГЕРБ И НЕМОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ САМИ. ЕТО ТИВА Е ИСТИНАТА. ПАК ТРИЙТЕ И ПАК ЩЕ НАПИША И ДРУГАДЕ.

114

Анонимен

преди 3 месеца

Защо ДБ/ДСБ/ , не си върнат Нинова на мястото на Ристо , тя е човек на И.Костов .Нали БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА , Я НАСАДИ В БСП , Нинова няма нищо общо с БСП ?

113

НА САЙТА НА ЦИК

преди 3 месеца

ГЕРБ ИМА САМО 437 000 ГЛАСА, ИЛИ 51 000 ПО-МАЛКО

112

Анонимен

преди 3 месеца

Гербаджиите и те губят депутатски места, ДПС е големия победител.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Който е управлявал с ДПС, хаир не е видял! При тях корупцията не е изключение, тя правило и смисъл на живота им! Това са ръководителите им, не искам да обиждам обикновените турци, които като цяло са свястни и трудолюбиви хора!