114

юлиян

преди 3 седмици

Интересно защо са ''цвъкнали'' минусите под моя коментар-119.Все едно не съм казал истината.Или ''евроатлантиците'' по рождение не я обичат тази кошмарна,омразна за тях ИСТИНА!Те са си открай време любители на ''лъжичката'',малката,но много удобна за тях ''лъжичка''.

113

юлиян до Ванката

преди 3 седмици

Това е показателно за отношението на хората в Украйна към войната.Просто не желаят да се бият срещу свои за хатъра на Америка.За това бягат и всячески се стараят да не попаднат на фронта.Само едноклетъчните безмозъчни футболни агитки доброволно попълват с готовност редовете,а след това и гробищата.Останалите само насила отиват да воюват.Какви успехи може да имат след като самата нация е разделена

112

Анонимен

преди 3 седмици

Жал ми е за украинците, всички говорят на руски език! Все едно ние да говорим помежду си на гръцки или турски!

111

юлиян

преди 3 седмици

Я,и ''разпраният самосвал''-115 се появи.

110

Петър

преди 3 седмици

Блумцерг каза ,ме Русия е снършила ракетите преди 2г. буахахаха

109

Анонимен

преди 3 седмици

Нека Блумбърг от партията на демократите или по скоро тукашният им тролясен обясни как от заглавия за бандерско контранастъпление стигнаха до времето на Путин за пробив при положение че ежедневно се добавят населени места с издигнат руският флаг. И между другото мисирите ще отговаряте за глупостите си, няма да ви се размине. Всичко се помни, Путин бил умрял, болен от рак, какво било сакото му, ракетите били свършили, всичко това ще ви се върне.

108

Ванкатата

преди 3 седмици

Всеки ден виждам млади момчета и мъже по улиците на София, градския транспорт , джиткат с коли къде нови къде не чак толкова . Говорят за музика филми за плаж море . Хора между 18- 35 години. Предполагам не само тук и на други места в БГ е така. Не са в Укр да се бият.

107

Анонимен

преди 3 седмици

Концепцията на Путин не е да завладее Украйна. Това го знаят и бабите на село! Рускоговорящите области ,плюс неутралитет на Украйна! Точка!

106

Анонимен

преди 3 седмици

Истинският Путин беше малко по-красив и се поддържаше по-добре. Никога не би си направил прическата на тази плешива чичка. Жалко, че е починал.

105

юлиян до 110

преди 3 седмици

И за какво се събраха''нормалните страни''?Да изопачат за пореден път историческата истина?''Доблестните''съюзници,закъсали в ''Ардените''така,че се налага да молят Сталин и СССР да ги спасява от разгром и унищожение,та трябва Сталин да праща армията на Рокосовски да ги вади от ''калта''.''Нормални страни''!''Победители''!Срещу''съюзниците Хитлер праща 30 дивизии,на Източния фронт срещу СССР-180.Ето кой е истинският победител.

104

Анонимен

преди 3 седмици

Милиони украинци избягаха от скъпата си родина! Останаха дъртаците!

103

Анонимен

преди 3 седмици

Да де ,ама украинците живеят на тъмно и гледатЕвропа през крив макарон! Кои можаха избягаха!

102

Анонимен

преди 3 седмици

Авторите на тези статии са едни и същи! А бе защо не преведете една китайска статия например! Храните народа с вкиснала боза!

101

Анонимен

преди 3 седмици

Путин се провали брутално в Украйна.

100

юлиян до 102/6

преди 3 седмици

Пази си я карикатурата.Това вероятно ще бъде единствения ти положителен спомен от войната,на фона на кошмарните сънища,които те очакват.

99

до 103

преди 3 седмици

До Стпа Бандераст: - поне 40% от убитите рашисти всеки ден са с нещо произведено в БГ. - Това означава, че и тези работилници покрай Карлово произвеждат стари съветски боеприпасы ще бъдят денацифицировани в следваща фаза на СВО, след капитуляция на свинерайх.

98

Анонимен

преди 3 седмици

Изтича времето за много неща, включително това да си татуира белег като този на Горбачов. Сега или никога.

97

Гъста Майня

преди 3 седмици

Тайният агент Христо Грозев още две годжини назад казвал, че Путин и неговите ракети вече приключили до една седмица или месец, или пък 50 години.

96

Анонимен

преди 3 седмици

До Точно обратнотоСАЩ печатат хартии и внасят от Китай реални неща, а Русия не го може.

95

Анонимен

преди 3 седмици

Е,сигурно руснаците ще се похвалят с превземането на още няколко безлюдни села.Въпросът е дали си заслужаваше цената тази безумна СВО?