224

Анонимен123

преди 3 седмици

Няма да гласувам сега в неделя... Писна ми от тези политици, едни и същи хора. Ако ще и ДПС да спечелят не ме интересува.

223

Анонимен

преди 3 седмици

Да бе, "ще дойдат международните компании", да им покажат ББ и ДП как се прави бизнес в България :D

222

sid

преди 3 седмици

Много хора "съществуват" благодарение на парите от европроектите.Тях ги няма ,Б.Б. ги създаде за да гласуват за него.Това не са просто обикновени хора,това са фирми корпорации,цялата държавна администрация.Те живеят от неговата милост.Е,как да не гласуват за него?Той е бащицата.Тяхната ***.

221

Сега

преди 3 седмици

Шарлатани или не пак напред ще бъдат ТЕ

220

Анонимен

преди 3 седмици

Другарю Борисов! За 1 път разбираме,че Това е твоят Последен " напън", да се задържиш в държавата като " Управляващ"! И твоето " отроче" " ГЕРБ" да продължи да " съществува"! Уверявам те Че.На тези Избори,няма да " Гласува" само твоята " партийка"! На тези избори Ще гласуваме Вече и останалите българи!-:)Този път и Ние ще Гласуваме! И ГЕРБ,ще " участва" просто в тези избори! Гласувай Масово българино! Време е да се Преброим!

219

Бай Ставри

преди 3 седмици

При мене, в южното крило. На третия етаж. Ще играем сентасе. За двама.

218

баба мара

преди 3 седмици

пълен боикот на изборите докато не се махнат тези му-цу-ни освиниха софияедно дърво не засадиха само бетон и корупция

217

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Главчев някога е бил негов главанак, но сега служи единствено на своят болна грандоманска Глава! И двамата са за кауша. Сигурен съм, че ако копне полицията ще намери нещо, но Калин Стоянов от МВР също е от шайката. Чистете шайката в Неделя за да не си имате проблеми с тях!

216

Анонимен

преди 3 седмици

При тази гавра която направи с България и хората, не знам с какъв акъл дори неговите хора ще отидат да пуснат глас за него! Живеят си в паралелна реалност, а се готвят да са 1-ва политическа сила. Какво стана с България?

215

dd11

преди 3 седмици

Какво направи бре братчет!?Квото и другите преди ,а и след тебе.Депуполация на българско население, помощи и размножаване на *** братчеди.Теглене на кредите за хрантутене на наши хора, облагодетелстване на наши фирми през магистрали и други едри и дребни проекти. Беззкония през Гешев, и кво ли още не в името на тия 5-6% които няма как да не гласиват за Баце.То не че Другите не са - от същото по много.То ако се мобилизират хората и гласуват - неподкрепям никоко, като нищо ще минат 30%

214

sid

преди 3 седмици

Когато си *** не ставаш да се показваш да те видят по-хубаво всички.Просто се принизяваш и ако може да се скриеш дори.В герб е точно обратното,трябва да се впечатляваме ли от тези *** престъпници,какво ли?Защо продължава този жалък народ да сервилничи пред тях?Пари,пари,но нима всичко е пари?Жалки сме,смеят ни се отвън.Дори не можем да си осъдим явни престъпници.До къде трябва да стигнат?

213

Анонимен

преди 3 седмици

Че какъв му е проблема на Борисов? Той и сега управлява през Главчев. И при служебно и при редовно все той взема решенията.

212

666666666

преди 3 седмици

Ама как няма да гласуваме. Само номер 14.

211

Анонимен

преди 3 седмици

Борисов Борисов Борисов ако не е Борисов вие как ще се изявявате

210

Сега

преди 3 седмици

По хубаво ще бъде да няма отколкото да те управлява борисов заедно с пеевски и патерици като възраждане и итн ида си въртят далаверите с руските друзя

209

Анонимен

преди 3 седмици

Борисов беше започнал да достроява Хемус но шарлатаните служебните саботираха всички строежи вече 3 год няма нищо нищо нищо само лъжи нагли лъжи и прибиране на кеш

208

Анонимен

преди 3 седмици

*** в Мадрид какво търсиш тук като сте неможачи все Борисов ви е виновен не се ли усещате че не ставате

207

sid

преди 3 седмици

Малеее,каква наглост,магистрала Хемус се срои от 15 години, а той говори само за последните три.Като чели е направил нещо за предните 12 г.Говори все едно ама той никога,никога не е бил на власт и само отстрани е наблюдавал цели 20 год.Бесрамието на нашите политици е завидно.Нека ни,така ни се пада,като всички сме с меки китки.И да не забравите да му целунете ръка.Ръката както може да дава и да ви пълни гушите с европроекти може и да бие.Малоумщина.

206

Анонимен

преди 3 седмици

Прокуратурата е на шарлатаните какво пак ви е крив Борисов Ако имахме закони солени глоби за такива драскачи дето раздават правосъдие по сайтовете

205

Анонимен

преди 3 седмици

Баце е голям късметлия, че просто киро и баджанаците са толково зле, че хората пак ще си го върнат него. Трябва да ги черпи Продължаваме Поскъпването всеки ден, че го върнаха на бял кон.