203

Юлиян до 229

преди 1 месец

Да вземем Грузия и несправедливо охулвания закон за чужди НПО.В САЩ същият закон се прилага за всички юридически и физически лица и всички средства за масова информация.В Грузия само за медии и юр.лица с нестопанска цел.В САЩ за всички без значение какви суми получават,в Грузия само за такива,които получават повече от 20% от общия доход от чужбина.В САЩ глобата е250 000$ и 5 години затвор.В Грузия 9500$, затвор не се предвижда.В САЩ може,в Грузия не."Демокрация"?Не!Двоен стандарт.

202

Шаши

преди 1 месец

От статията разбрахме че в Русия има демокрация. Чужди журналисти се разкарват спокойно. Библиотеката я местят. Не я затварят. Разказ от първо лице. Разбрахме че имат и видео проектори гепени от Украйна. Не разбрахме, жените с г,а щи ли са. Нали нямаха. Този журналист да не е проверявал мъжете?

201

Юлиян до 227

преди 1 месец

Не знам дали в близките месеци ще става толкова зле в САЩ.Те Европата я"скопиха"тотално,та по е възможно там да стане по-зле

200

до ширлиц

преди 1 месец

С пистолета ли разчистваш или само с доноси засега

199

Юлиян до 209

преди 1 месец

Не бъди такъв оптимист.Ядрените оръжия може да влязат в действие, не защото някой "мисли",а защото "някои" говорят и вършат нещо без изобщо да мислят.Това днес се разраства като "епидемия" сред западните управляващи.От прекалена самоувереност и неправилна оценка на геополитическата ситуация в момента спокойно ще ни "натресат" в ядрен конфликт.А такъв с"минимален"брой жертви няма.

198

Руски цирк

преди 1 месец

До Русия Май ки те на войничетата - те са основните агенти на НАТО!

197

Русия

преди 1 месец

Операция Гладио е кодовото име на терористична армия на НАТО, замесена в терористични атаки под фалшив флаг като част от стратегията за опозоряване на независмите държави от Съветският блок.Замесена в провеждане на политически терор, атентати, политически убийства, преврати, оклеветяващи кампании и т.н. Започва в началото на Студената война със създаването на мрежа от терористични формации паралелни на официалните, предназначени да извършват диверсии и да действат със сила срещу вътрешните запла

196

По същество

преди 1 месец

Нелке, ти или някой от тия дето ги превеждаш били ли сте в Русия наскоро?

195

Прогноза

преди 1 месец

Ще става и много по-зле в Империята на Злото. Това е само НАЧАЛОТО.

194

Батя ви

преди 1 месец

А, що бе! Запада не е ли в същия филм?

193

Анонимен

преди 1 месец

До Шаши Май не прочете, че тоя, който е "имал" не е крепостен а точно обратното ....

192

Шаши

преди 1 месец

Пропагандата куца яко. Нали нямаха перални и тоалетни чинии. Защо имат видео проектори? Даже ги подаряват. Ай. Имали и библиотеки. И хора имало там да четат.

191

Анонимен

преди 1 месец

До Щирлиц Муахахаха. Путин е ПРОТЕЖЕ на Елцин. Нямаш си представа за какво пишеш.

190

Витали

преди 1 месец

Русия е много изостанала и праща Росгвардия по сбирките на небинарните. На Запад такива хора стават знаменитости, Русия е като запецнала в 1984та година

189

Щирлиц

преди 1 месец

.....Но изневиделица се пръкна предателят Горбачов,и западната пропаганда изведнъж заработи на 78 оборота,нищо че пееше фалшиво.После дойде Елцин,който раздаваше независимост на килограм,и настана златно време за запада.Но и той отиде в небитието,и дойде никому неизвестният Путин.Владимир Путин.И започна разчистване на демонократичния бaрдak.

188

Анонимен

преди 1 месец

Ефрейтор Габриел Зигмар обяви по ZDF, че Германия сега "трябва да съкрушим Русия както преди когато съкрушихме СССР".

187

Анонимен

преди 1 месец

Тука не става дума дали Зеленски е легитимен или нахален, това няма никакво значение. Тука става дума за легитимността на западната система. Загуби ли в Украйна, западът губи всичко. Бедната на ресурси и енергии, гъсо населена Европа губи репутацията си на място където се живееше добре, а САЩ ще бъдат само една регионална сила, въпреки че ще си останат богата и силна страна, за разлика от ЕС който ще се срине.

186

Анонимен

преди 1 месец

До Европа Що бе, кой ще използва ядрено оръжие?

185

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 215 Само доказваш, че руските петоколонници нямат нищо общо с европейците.

184

Европа

преди 1 месец

Ядрената Украйна на САЩ. САЩ не могат да си позволят размяна на ядрени удари с Русия, това ще бъде бъде пълно унищожение за САЩ а също така и значителни загуби за Русия. Театърът на военните действия при ядрената война ще се разиграва на територията на Европа.