744

Анонимен

преди 3 месеца

Ако бяха българи троловете тука нямаше да подкрепят расиската политика на Хазаро юдея Джордж Сорос а тя е подстрекаване на малцинствата безнаказано да грабят и избиват пенсионери по селата, дават на здрави хора пак от малцинствата пенсий по болест а българи биват дискриминирани, вкарват икономически имигранти от АзиятоАфриканските континенти в България и използват Бг като депо за разпространение на същите във целия Ес, втълпяват ни че нашите приятели били,Турция и албания а Русия враг

743

redordead

преди 3 месеца

Китай, за разлика от Русия, не са ***...подпомагат леко руснаците за войната, колкото да продължава по-дълго, а колкото е по-дълга - толкова по-зле за тях и по-добре за китайците. Същото е и за Запада - имат изгода войната да продължава дълго, кофти е за украинците, но Русия се изтощава все повече...накрая ще я приключат веднъж завинаги, въпросът е какво ще остане от Украйна.

742

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен - и руссия и китай загиват икономически и физически без европейските и американския пазар. камикадзета абсолютни

741

Анонимен

преди 3 месеца

от ка иде, се по убав го праат. накрайо че го докарат като чингис хан

740

redordead

преди 3 месеца

значи, ако Русия взима дронове от Иран и снаряди от Сев. Корея, може да ги ползва за удари на територията на Украйна, ама Украйна ако взима оръжия от други държави, не може да прави същото спрямо Русия - ми толкова ли ги е страх рашките да са във война, където противникът ще може да ползва оръжията си при същите условия като ***?

739

11a

преди 3 месеца

Ком унистическия тали бан Волгин каза по БНТ, че нямало да става прав когато звучи химна на Европа в Европарламента.Ще бъде пратен гове дото там да подкопава ЕС и да му плащат месечно 18000 Е затова

738

Анонимен

преди 3 месеца

"за что борется украинский народ? У вас не осталось никого. Байден не борется до последнего американца, он продает Украине боеприпасы. Даже если это будет последний украинец, он продаст боеприпасы. Это очень ужасно."

737

Анонимен

преди 3 месеца

До *** руснаци"*** руснаци, кого плашите? Вече се вижда края на скапаната ви държава. Сами си го направихте. Сега ще ядете бой от всички докато не ви разкъсат територията и не си я поделят. Хаха." ........., А АКО СЪЩОТО, КОЕТО ПИШЕШ, СЕ СЛУЧИ НЕ С РУСИЯ, А С ТВОЯТА ДЪРЖАВА? КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАШ?

736

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 3 месеца

РУСКИТЕ СИЛИ СА НАПРЕДНАЛИ НА 3 км. ЗАПАДНО ОТ НЕТАЙЛОВЕ > което освободиха преди няколко дена

735

Тъпи руснаци

преди 3 месеца

*** руснаци, кого плашите? Вече се вижда края на скапаната ви държава. Сами си го направихте. Сега ще ядете бой от всички докато не ви разкъсат територията и не си я поделят. Хаха.

734

Дреме ми...

преди 3 месеца

...пари за вашата война и на едните, и на другите нямам да плащам. Воювайте си по-тихо и не пречете на останалите нормални хорица -> благодаря...

733

Непонятни причини?

преди 3 месеца

За Русия е непонятно като как така светът не си затваря очите и не ги оставя да правят каквото си искат в Украйна, а и другаде по света НЕ ЗАЧИТАЙКИ международното право, установеният ред и резолюциите на световни организации за мир като ОООН например! това за тях е НЕПОНЯТНО и това не могат да разберат - че светът се основава на РЕД! И ням никой да позволи на една държава, пък била тя и Русия да налага БАНДИТСКИ ред, основан на грубата сила!

732

DEPM

преди 3 месеца

Хохохо :) много се смях

731

Анонимен

преди 3 месеца

Кога "смелите" Капитан Америка ще отидат да се намесят да защитават Урколадия нали Зелето много искаше да го приемат в НАТО и така да отидат Натовски войски

730

Анонимен

преди 3 месеца

При една война между Русия и НАТО, Китай се облизва и това чака, да си вземе колкото си иска територии от болшевиките.

729

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен СЛАВА АЛКОХОЛУ

728

ДЕ

преди 3 месеца

А след това ако знае какво ще се случи с рашистите в тези държави:)

727

Анонимен

преди 3 месеца

Защо Соросойдите мразят Русия и България и подкрепят нелегалната миграция от Азия и най вече Африка в европа защото Африканците имат големи *** и им разтягат много добре мирогледа,затова.

726

...

преди 3 месеца

Да,да първо тоя отговор щеше да дойде ако удрят Крим и така наречения Донбас, после ако доставят муниции и парична подкрепа, после ако доставят по тежки оръжия и ракетни установки, после ако предоставят танкове, после ако доставят ф16..само заплашват азиатците. Истината е че Путин си мислите, че всичко ще свърши за 3 дена, Зеленски ще побегне и той ще си сложи кукла на конци за президент, ама му объркаха плана, сега му остава само да заплашва с ядрено оръжие о да *** като пребито куче.

725

Анал Лютви

преди 3 месеца

Путин е секси. Ако ми падне ще го пръсна. Дюпето му ще стане колкото монета 2 лв.