306

л0ш пр0р0к

преди 1 месец

Путин ще Закрие НАТО, а Финландците ще се хапят, къде не могат, че позволиха на Ухилената Др0гирана Глобалистка Санна Марин да ги Вкара в НАТО след Векове НеУтралитет! тя и за тва Санна Марин вече не Живее във Финландия, а я направиха Шефче, на Института за Глобална Промяна и има Топло Офисче в САЩ!!

305

Анонимен

преди 1 месец

Вода, гори, земя, гори, тук не говорим за нефт, газ, полезни изкопаеми и редки метали - всичко това са ресурси които ЕС ги няма. ЕС е беден като мишка, без приток на евтини ресурси икономическия модел на ЕС вече не работи.

304

Анонимен

преди 1 месец

Германците отдавна нямат думата в държавата си.

303

Анонимен

преди 1 месец

Путин и Медведев искат по-скоро да започне ядрен апокалипсис защото знаят, че още някоя и друга година и изкуствената им държавица ще се разпадне на съставните си части. Също като великия ССССССР, дето трябваше да поведе световния пролетариат към унищожителна за Запада революция.

302

Анонимен

преди 1 месец

Германия е станала държава, в която германците лапат *** на мигрантите, за да им е за урок за концлагерите

301

Споко

преди 1 месец

Споко, ЕС минава на зелена сделка, и на зелени енергии от вятърни турбини и слънчеви панели.

300

Развеселен

преди 1 месец

До Путин Трябда Ауууу, "трябва", ама няма. И ся КВО ПРАИТЕ? :))) Довечера ще си бършете ли сълзите с портрета на късия кремълски фашист?

299

Анонимен

преди 1 месец

Не само Германия, целия ЕС със санкциите срещу Русия, отказа от руска енергия, зелената сделка, васалното си положение спрямо САЩ, мигрантската политика, издигането на извращенията в държавна политика се постави в положение, при което единственото спасение е да се добере до ресурсите на Русия. А това може да стане само с победа на полето на боя, видя се че със санкции и хибринид атаки да се свали Путин не става. Затова ЕС трябва да се готви за война.

298

Мирът = смърт за ЕС

преди 1 месец

Европа е бедна като мишка - няма си нищо! Нито плодородни земи, нито води, нито гори, нито енергии, нито полезни изкопаеми. Без ресурсите на Русия Европа бавно умира. Европа не трябва да се страхува от война с Русия, защото без достъп до ресурсите на Русия с Европа я чака cмъpт.

297

Путин Трябда

преди 1 месец

Час по-скоро, дори НеЗабавно, да Нанесе Унищожителен Ядрен удар върху някоя малка и НеЗначителна НАТО-ска Кл0ака, като Например - България! тогава, да Видите как на секундата ще се Кротнат, ще Забравят и Член 5ти и дори веднага ще си подадат всички Добоволно Молбите за НаПускане на НАТО!!

296

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 308 (от 299) Значи познах - невзрачни, нечетящи и непрокопсани на живо, аслани пред клавиатурата. Как се издавате, без да се усещате. Но това е плебсът - примрял от страх, сервилен и (полу)изпълнителен. Надява се на някой да дойде да му оправи незавидното положение. Но и тогава ще е плебей. Тревопасното хищник не става.

295

Анонимен

преди 1 месец

До Dnes Щото руския чорап на това се надява, не си ли прочел? Той чака руснаците ако има някакъв начин да ни нападнат, за да каже, "ами, реалностите са, че не можем да се борим, предаваме се". Него ЗА ТОВА ГО ГОТВЕХА, не разбрахте ли? Даже после щяха да си го сложат начело на диктатурата с обяснението, че е "спасил братските ни отношения".

294

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 308. Аааа, виж как знаеш, че само единица от стадото. Ясно ти е, че си част то биомаса, предназначена в мирно време да работи за господаря и да плаща данъци. А във време на война да отиде на фронта и да се гътне са частта и славата на същите тия господари. Утре пак ще трепериш или пред мен или пред някой като мен, да не изтървеш заплатката.

293

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 308 "Точно тези, които ти наричаш неугледни и пребити от живота износват войните. А такива минджи като теб или умирате на ден 2," Затова СССР е с повече убити от всички останали взети заедно - щото така "изнасят войните", че не смогват да ги вкарат в мелачката. Точно като сега в Украйна, и после "празнуват" милиони жертви. Иначе ии обяснявате как "немало начин" да имат 7-8 пъти повече жертви от украинците. Не можете дори да се ориентирате какво пишете.

292

Dnes

преди 1 месец

А БГ защо не провежда учение за нападения а ракети над енергийната система, за десант във Варна, защо седим и чакаме да ни хванат по бели ***?

291

Анонимен

преди 1 месец

Германия е третирана като необходимо зло от САЩ. Двигателя на Европа с една ръка го душата, с другата ръка го бият докато му обясняват как да прави правилно нещата.

290

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименЧе то в Берлин, Париж и Лонодон са само пигментирани от цял свят, плюс български и руски поклонници на бункерния. Да ги удрят, на кого ще му е жал.

289

????????????????????

преди 1 месец

Хубаво е и ние да се готвим.Само ако си подготвен ще си в безопасност.Ако си беззащитен никой няма да се замисли дори.преди да те нападне. Ако си.подготвен, загубите на нападателя може да го откажат от тази идея. Както и ако имаш големи батковци за приятели.Ако си сам и неподготвен...е знаеш.За това за да няма война е добре да се подготвяме за нея.

288

Анонимен

преди 1 месец

Никой наяма да удря никого с оръжия за масово поразяване. Спирайте я тая домашнярка и си лягайте. Утре е работен ден.

287

Убавото е че

преди 1 месец

ако Путин нанесе Ядрен Удар, то Дебелият Ким в Северна Корея, няма да пропусне и той да пусне ИнтерБалистичните си Ядрени Ракети, секунди след това - от ЕвроАтлантите - няма да остане нищо!