110

До Чудя се

преди 1 месец

То не е сигурно, че Зеленски въобще е в Украйна. От време на време началниците му го водят като *** да го покажат и си го прибират отново в Холивуд, откъдето си снима еднотипните репортажчета със зелената нацистка тениска.

109

Анонимен

преди 1 месец

Искам мир за децата си! Преговори, а не оръжия!

108

Пешо

преди 1 месец

Нали са далече, що да не подклажда огъня. Парите си текат където трябва, да му мислят европейците!

107

До Анонимен 120

преди 1 месец

Фашистите са в Украйна, тRолче посолствено. Те ползват нацистките символи и прийоми. Дефакто в момента шефовете им от САЩ им заръчват да почват трета световна война, който, разбира се, да се води на територията на колонията, отново, не на американския континент.

106

Анонимен

преди 1 месец

Този на снимката все повече започва да прилича на Адолфо...

105

Анонимен

преди 1 месец

Значи няма проблем фашистите да нахлуват и използват ирански и сев.корейски оръжия на украинска територия, а украинците нямат право да се защитават?!

104

Анонимен

преди 1 месец

Тоя и сащ са фашисти ,старите фашисти помагат на новите фашисти слава Русия

103

Анонимен

преди 1 месец

Ако руснаците ударят източна Европа до Берлин със сратегическо ядрено оръжие какво ще направят американците ? Дали ще си рускуват живота за източна Европа ??? По скоро НЕ .

102

Отговорът

преди 1 месец

Русия ще даде на Хутите оръжия, с които да бомбят кораби в Червено море. Да видим кой ще е на по-голяма загуба...

101

Чудя се

преди 1 месец

Още ли украинският народ не е завлачил - зеленски на площада, като кадафиЗадето унищожи Украйна след майдана

100

Аха

преди 1 месец

Само частично, колкото да се поддържа огъня в камината. Поне до изборите в САЩ, пък после, пак ще му мислят. То все пак е на 10000 км от Вашинктон. Така се постига все повисока натренираност и технически прогрес на руската армия. До края на годината, тя ще е най-добре подготвената и най-опитната армия в света. Същото ще важи и за украинската армия, ако е останала до тогава.

99

Зозо

преди 1 месец

Че от къдя на къдя :))) крепостните ще бомбят с ирански и сев. корейски оръжия, пък украинците да не могат да бомбят с американски??? Ай сиктир!!! Удри!!!

98

Мухахаха

преди 1 месец

Значи щото нямала разрешение да напада, затова Украйна отстъпвала на рускитте войски ??? Ахахахахаха. Ееей, намерихте си оправдание . Ами сега с това "частично разрешение" укро армията направо ще политне в неудържима атака . Абе вие нормални ли сте ? Как така ще виждаш възможност за атака а командира ти ще те дърпа назад и ще вика - Недей, стой си в окопа. Не сме получили разрешение да атакуваме. Чакай да питаме партньорите ни от Вашингтон дали ще позволят. Бааааго и жалката работа...

97

Анонимен

преди 1 месец

Това на практика дава право на Путин да изравни Киев със земята и да остави *** без достъп о море като им вземе Одеса и околията.

96

Анонимен

преди 1 месец

Ние пък частично сме в Шенген!

95

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Земята ,на която се намира Украина и огромна част от земята на която се намира Русия водят своята историчност от Българите. Явно е,че тези,които днес живеят там не са Българи,но потомци на изхвърлилите Българите. Българите сме АШКЕНАЗИМ,а АШКЕНАЗИМ е нашата Раса.След краят на Велика и Волжка Българии Българите,тоест АШКЕНАЗИМ заживяват под флагове на различни нации.Сега идва обединението. САЩ ще ни помогнат да възстановим народът си Български Ашкеназки!

94

Вис

преди 1 месец

Те понеже до сега изобщо не са удрили по Русия и Белгород, зад тия удари стоят американци посраинците не могат да работят с атакамс и др оръжия на теререн са американси френски и какви ли не др. Артилеристи.

93

Само питаме:

преди 1 месец

Абе, при "частичен полов акт"ПАК ЛИ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА....ИЛИ НЕ....????!!!! /... питам за една рускиня, щото.../

92

Анонимен

преди 1 месец

Ако Сащисаните не успеят да спрат Тръмп чрез дела или пак ще пуснат вирус, или ще направят световна война.

91

Анонимен

преди 1 месец

Зиг Зеленяху! Война до последния палестинец и украинец!