358

баси тъпанарите

преди 4 месеца

Дори не ми е жал за вас!***!

357

Анонимен

преди 4 месеца

Китай и Индия са на печалба от войната! Всички други са на загуба! Да има и хира ,които са на печалба , но те са малко. На практика Китай и Индия печелят като купуват евтини суровини от Русия и след като направят продукт продават скъпо. Путин Унищожава бавно Русия.

356

Анонимен

преди 4 месеца

По моловете само роми не работят но харчат пари. ОК но след като там на цяло гърло говорят на ромски моля и по форумите да пишат на ромски.

355

аааааааааааааааааааа

преди 4 месеца

Защо и за кого е загинало момчето

354

Анонимен

преди 4 месеца

Русия няма да съществува след няколко години! Спасява я само, признаците ,че в Русия има опозиция и хора които са различни от Путин. Тя така или иначе само търгна в тази посока. Посоката на самоунищожение. И от там няма върщане назад. Войната му беше нужна на Путин, за да остане на власт до края на живота си. Той си беше наоравил план , за да се случимвсипки това. Но така или иначе не му завиждам. Той живее в затвор и страх. Страхува се от всичко и няма и секунда спокойствие.

353

Анонимен

преди 4 месеца

Това говори ,че е време Русия да бъде атакувана масирано и изненадващо от НАТО. Идва поколение, което е израснало с пропагандата на Путин. След няколко години ще има само зомбирани Руснаци ,израснали с идеята за това че те имат сами неприятели. Там от детсйата ясла ги учат, че останалия свят им е неприятел.Време е да се действа. Русия е голяма за Нас, но на практика е на половината от САЩ.

352

Анонимен

преди 4 месеца

Приднаваме косово но не признаваме правото на руския народ да живее свободно.

351

Анонимен

преди 4 месеца

Момчето не е решило, а е взето решение вместо него. Затова в САЩ хората са малолетни до 21 години. Детето е родено в пропагандна среда. Това е плод на пропагандата в Русия. Там се започва буквално с промивката на мозъка от детската ясла. На тях им се създава въображаем неприятел от като прохождат. Когато станат на 18 години посочваш им кой е въображаемия неприятел и те са готови. Всички на неговата възраст и по-малките са промити на 100% . Русия трябва час по-скоро да бъде неутрализирана!!!

350

Анонимен

преди 4 месеца

Червеите пируват. Не е виновно детето,а Путин и глупавитее му родителите му. Според мен изкарват го като герой и е казано на близките какво да говорят. Това е част от пропаганда. Децата най-лесно се манипулират и по-малко се страхуват , но и лесно и бързо стават на качествена храна за червеите.

349

Анонимен

преди 4 месеца

Попест и слава!

348

Анонимен

преди 4 месеца

Ти да видиш поне десет фалшиви плюса ти да видиш.

347

Анонимен

преди 4 месеца

Един терорист по-малко.

346

Анонимен

преди 4 месеца

Имат култ към смъртта, защото да живееш в Русия си е мъка крепостна и безкрайна. Царя-батюшка много обича такива мужици.

345

Анонимен

преди 4 месеца

Аз възпиемам написаното от по долния / и статията като платена пропаганда.

344

Анонимен

преди 4 месеца

Никога няма да разберем руснаците и техните мотиви да се включат във войната. Ние ги съдим според нашите разбирания а те са коренно различни от техните. Решило е момчето да воюва, воювал е и е загинал. Какво пишем ние из коментарите няма никакво значение.

343

Анонимен

преди 4 месеца

Минуси на сорросоидите не мога да сложа само плюсове им се ловят баси.

342

Анонимен

преди 4 месеца

Аз възприемам за герои тези, които се опълчват на режимите и на тяхнителидери. Проблема на Русия не в Запада или Изтока. Техния проблем си е в тяхните политици. Понеже Путин и мафията му трябваше да останат на власт направиха им няколко войни. Но както се казва, нека им е . Акъл не се дава, а може само да се отнеме. Това е нивото им.

341

пияница мистик

преди 4 месеца

Този така като го гледам според мен и сефтe няма :))) На 18 години да ходиш да умираш за някакво шизофренично джудже-психопат си е направо диагноза.

340

Анонимен

преди 4 месеца

Както се казва, героя е дал вече много животи за червеите. Поне едно добро дело е свършил, като е станал храна за червеите. Ще има още много, след като има много като него израснали в период на пропаганда от първия ден на раждането си. Същото е и тук! Тор става от тези промити мозъци, нищо друго.

339

Анонимен

преди 4 месеца

Обикновено руско момче загинало за алчните имперски амбиции на кръволока путин и неговата олигархична клика. Бог да прости!