56

Чичо

преди 3 месеца

Не трябва да има причина да се ограничават такива неща като различната сексуална ориентация както и самоопределянето към кой пол принадлежиш! Най-редно би било информацията по тези въпроси да се преподава още в училище, за да се избегне в последствие насаждане у подрастващите погрешни мнения (считани от конкретни хора за общо валидни и правилни)!

55

Анонимен

преди 3 месеца

Ккавото са се нагримирали ,сякаш нямат ипотеки за плащане .........

54

Анонимен

преди 3 месеца

До Поход за семействотоНай-добре е участващите в похода на семейството да седнат на една маса с гей хората и да хахнат и пийнат. Аз няма да участвам нито в единия парад и нито в другия.

53

Анонимен

преди 3 месеца

"Унищожете хомосексуализма и фашизмът ще изчезне" - Максим Горки, 1934г.

52

Бегане

преди 3 месеца

То вече на хората им писна. 2/3 от света е консервативен и има вярвания и разбирания. Това, че упадащия Запад с 1.2 милиарда жители се прави на прогресивен и налага простотии не означава, че на останалите 8 милиарда им е приятно да им се слагат социални норми. Света не се върти около ЕС/САЩ и скоро ще се разбере.

51

Уф

преди 3 месеца

Уф пак ни занимавате с несъществуващи проблеми и хора крещящи за внимание. Ай сиктир.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Този поквартен свят ще бъде унищожен. Скоро! Покайте се докато е време!

49

Българин

преди 3 месеца

Страхувам се, че България може отново да изпадне под влиянието на Русия. По-добре дъщеря ми като стане на 14 години да може свободно и демократично да си ампутира гърдите и да си смени пола да стане мъж ако така е решила и да живее щастливо, отколкото да изпаднем под влиянието на Русия и дъщеря ми да изнемогва да сглобява денонощно снаряди в подземията на путинските военни заводи на коричка хляб и чаша вода дневна дажба.

48

Анонимен

преди 3 месеца

До номер 50 .Мисля че много мъже са бисексуални , но го крият заради обществото . Съгласен съм за тестостерона .

47

Поход за семейството

преди 3 месеца

Събота 15 юни от 16,00 ч. пред Народния театър елате да кажете ДА на традиционното семейство от мъж и жена, на традиционните морални и културни ценности, които са ни съхранили като народ и държава 1300 години и НЕ на пропагандата на извращения, порнография, болести и разврат! Поход за семейството на 15 юни в 20 български града - информирайте се!!!

46

Анонимен

преди 3 месеца

Е, а дано на хората по света вече е започнал да им идва акъла, ама надали!

45

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото повече тестостерон има един мъж толкова шанса да стане бисексуален се увеличава.

44

Copoc,

преди 3 месеца

Copoc! Xa-xa-xa!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Извинете, кое точно им е нарушено? Врещят навсякъде, показват се в крещящите си костюми навсякъде, непрекъснато се натрапват на всички и парадират свободно. Целият проблем е, че никой просто не им обръща внимание. Т.е. attention seeking. Но това няма нищо общо със свободата на изразяване.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Мой далечен роднина преди 300 години е измислил решение на проблема за правата на ЛГБТ.Роднината се казва Жозеф Дьо Гилонтен.А един от първите използвали метода му е Мария Антоанета.

41

Леля Асена

преди 3 месеца

И моя приятел-Тони Парфюма ме подкрепя яко в бежовия салон...

40

Влезли са

преди 3 месеца

До Анонимен Влезли да отдавна. Дори управляваха страната. ППДБ за лукови глави ли ги броиш. Без този "твърд" електорат, те съвсем ще омекнат.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък се чудя , това че са гей , не могат ли просто да се обличат с дънки и риза или тениска , непременно така като на снимката ли трябва да са . Римляните са били такива , но са носили бойни доспехи .

38

Анонимен

преди 3 месеца

Аз съм кросдресър и не парадирам с това.Но изляза ли облечен с рокля или пола някой хора ще кажат, че парадирам.Приятелката ми приема кросдресинга и ме подкрепя.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Как някоя Неделя не покажат Светата литургия .....