162

Анонимен

преди 3 месеца

За това всички нормално мислещи хора тярбва да почнете да гласувате! Стигнете се преди тея 20% глуппацци да ви определят бъдещето, което сте го виждали преди 89та. Голямо бъдеще... гласувайте за дясни партии масово и вън от парламента на всички антибългарски партии.

161

Анонимен

преди 3 месеца

22% простолюдие ниско образовано и некомпетентно по политика.

160

Анонимен

преди 3 месеца

На Нинова и Костадинов, децата къде са?

159

Българин

преди 3 месеца

Може би,за да попаднем в сверата на вилияние на Русия или Китай?-не благодаря.

158

Анонимен

преди 3 месеца

Излезнем ли няма да има визи! Ще се затворят границите, като до 1989!Граничари с кучета и автомати ще застрелват изменниците на родината!

157

Черно море

преди 3 месеца

Да излезем от ЕС. Да ни сложат визи за Гърция, да пресичаме границите само с паспорти и визи и да въздигнем нашите КУРорти по черноморието. :)

156

Анонимен

преди 3 месеца

Какво манипулиращо заглавие!

155

Анонимен

преди 3 месеца

"какво ни даде ЕС"Не знам колко и какво ни е дал,но споменът да си купиш пералня,хладилник,телевизор и още куп други стоки с връзки,да чакаш над десет години за да ти излезе вноската за автомобил,да се молиш на някой да ти продаде стотина долара за да се облечеш с по модни дрехи,да се облизваш и да се молиш да стигнат и за теб цитрусовите плодове по нова година,да не можеш да си покаже и носа извън"братските"социалистически републики,Ами Мерси!

154

пак този

преди 3 месеца

Голяма част от българските не искат да плащат заемите на държави от ЕС! Повечето там са фалирали и някой трябва да им робува!

153

До 158

преди 3 месеца

Ами никой не те кара да ходиш по тези вериги. И на мен не са ми любими, но преди това редовно ми пробутваха стоки с изтекъл срок на годност.

152

Анонимен

преди 3 месеца

До АА . . . Един апартамент са си купили 98 квадрата до южния парк. И са построили къща в Княжево на 3 етажа. Пазарната цена на двата имота от тях в момента е около милион. Има ли са и жигула. В момента със заплата около 3К нето , не мога да си помисля, за нищо повече от двустаен с гараж в ливадите.

151

Анонимен

преди 3 месеца

Според мен не е истина . Та българите не са в Шенген и Неда в Еврозоната та тръгнали да излизат . Като гледам как се пътува към Терминал 2. Не вярвам . В богати държави се работи в бедни се почива

150

До до АА

преди 3 месеца

Лъжа!

149

Та запомнете друзята

преди 3 месеца

Когато България насила и с измама бъде извадена от ЕС,тогава първата работа която ще свърши и извърши ,,великата ви Матушка" е да извади България от ,,Валутният Борд".Русия никога няма да позволи на неин сателит да живее на по-висок стандарт от нейният.Ще се върнат наказателните бригади от борческите времена,а бизнесите и фабриките на частниците ще бъдат отнети в полза на кремълските наместници в България.Това ви очаква другари.А ако и това не ви харесва,ей го къде е Китай и Сев. Корея.Гуд Лак.

148

Анонимен

преди 3 месеца

Щото ние сме най-богати и най-умни и влачим Европа на гърба си. Ако сме извън ЕС щяхме да си обменяме опит с Бангладеш.....

147

Анонимен

преди 3 месеца

Това е индивидуален избор, всеки сам си преценя! Аз чакам виза за КНДР!

146

Анонимен

преди 3 месеца

Европа ни даде Куфланд, Лидл, Била, ОМV!

145

Тожо

преди 3 месеца

СЕКС МАНИАК УБИЕЦТРОМПЕТИСТ СНАЙПЕРИСТЛЕВСКАР ГЕРБАДЖИЯВЕЛОСИПЕДИСТ АНТИКОМУНИСТСнайпериста Бойко с големия маркуч !!!

144

До АА

преди 3 месеца

И без да съм"математик"като теб,има статистика която показваа,че над 90 процента от жилищата са построени преди 1989 година,което ще рече,че закупуването е било сравнително по лесно от сега!

143

Христо Христов

преди 3 месеца

До 147 "Като е ербап, да излиза, но после мита, такси и всичко, което дойде до главата на ЮК след Брекзит. " - абе про'с'так неграмотен, Великобритания излезе от ЕС ТОЧНО защото печели повече от такси, отколкото губи. Германия е губещата в тази сделка. Но де неграмотен европеиден про'с'так като ТЕБ да го вдене?!