204

Браво

преди 1 месец

на руските патриоти. А путин е гнусен УБИЕЦ

203

Анонимен

преди 1 месец

Исузу е най-непонходящият джип.

202

Анонимен

преди 1 месец

След като всички са на страната на украйна защо се налага лайковете да се манипулират.

201

Offf

преди 1 месец

На бг русофила му е широко около врата , пак много лае ... Пък никой не отива в Русия , иначе било страхотно там..., че отивайте да браните путинк бе, нали не ви харесва Европа... Шизофреници... Майките и бащите на 100% от русофилите 89 са празнували и са се радвали, тези сега искат да ни връщат там..., при положение че не са живяли под такъв ботуш

200

анонимен келеш

преди 1 месец

След Адолф никой не е трепал така мащабно руснаци както Украинците!Вовата си мислеше е така с неква операцийка и хоп Киев за 3 дни,ама нещо май станаха 3 години 500К руски трупа и пак доникъде:):):)

199

Анонимен

преди 1 месец

Да има с какво да избягат у нас когато всичко приключи.

198

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 206 Оказва се, че приказките, че в България имало много русофили са силно преувеличени :))) Не са пратили една Лада на руските войници, ама иначе голем го раздават по форумите. :)))

197

Най-добрите

преди 1 месец

Питин, Салам, Кадаиф, Лукартошенко, КимЧерПипер.....

196

Анонимен

преди 1 месец

Рублофилите кво изпратиха през последните 3 години за Магучая?Или само морална подкрепа?!

195

Анонимен

преди 1 месец

Това как е разрешено от МВР да се случва пред "Александър Невски"????? В тази държава няма ли полиция?

194

мдаа

преди 1 месец

Платен репортаж и реклама на укрофашисти.

193

Анонимен

преди 1 месец

Украинците колкото и да са ненормални и фашисти, все пак не искаха да воюват, те си представяха, че просто ще убиват руснаци, и ще ги вземат в ЕС и в НАТО. А когато се стигна до война, половината население най-позорно избяга, страхливци. А тези които не можаха да избягат сега ги влачат по улиците насила да ги хвърлят за пушечно месо на фронта. И така ще бъде и в Източна Европа, и там много се репчат, но после няма да има къде да бягат, в ЕС всичко е дигитализирано.

192

Тиху ве

преди 1 месец

Шматки атлантически. Крякате цял следобед, човек не може да поспи от вас. И то за какво - за 5 укри, маскирани като ръши и 5 пикапа с комуфлаж. Пръдлювци.

191

Striker

преди 1 месец

Браво! Така се прави! Нашата фирма още през 2022 събра около 22 хил. евро, после 23-та успяхме около 34, тази ще са повече. Може да не са много, но едни 75-80 хил. евра за братчетата от Украйна събрахме. 75 хил са около 25-30 Himars ракети, стотици патрони или пък медицински материали. Ако сме допринесли няколко стотин *** да са пратени при Алаха или пък да сме спасили украински животи - все е добре!

190

Анонимен

преди 1 месец

Ще гоним путинистите, няма значение народността!

189

Анонимен

преди 1 месец

Приличат ми на глутница ФАШАГИ в навечерието на 1 септември 1939 г., за тяхно съжаление на са на същото НИВО, а и сега има Ядрено оръжие, тоест от тези НИЩО не зависи и има хора с МОЗЪК дето са наясно, че от тия НИЩО не става и в един момент ще се преговаря с Русия.

188

Я

преди 1 месец

Сега да видя. Има ли призиви да изгоним руснаците от България. Или пък не.

187

Украйна

преди 1 месец

Пациентът по-скоро е мъртъв.

186

Време разделно

преди 1 месец

На есен, които вземе власта, ще вкара в затвора опозицията! Аз съм с победителите!

185

Анонимен

преди 1 месец

След разпада на ЕС българите пак ще могат да си бегат свободно в западна Европа, но там вече никой няма да иска да ходи.