155

Бай Кор

преди 1 месец

До РазвеселенКонституцията им бе ! Да не съм ги писал, аз тези техните закони. Нали са демокрация, а не диктатура !

154

Анонимен

преди 1 месец

Който иска да се нерви. Демокрация е, търпете.

153

Деди

преди 1 месец

Малко са процентите, има мегдан за още! Браво на Орбан, не е като нашите "евроатлантици"-хубостници, готови и майци си да харижат на безмозъчките ОТАН-ци.

152

Бай Кор

преди 1 месец

Кой, кой е посетил Испания ?!? Че Украйна няма президент уе ! Мандатът му изтече и в момента, не знам като какъв се явява. Да си прегледа Конституцията, че там си е написано. А и няма текст, че при военни действия не могат да се провеждат избори. Как не се забраниха спортните мероприятия в цяла Украйна ? Значи спорт може при военни действия, избори не може ! Чудя се само на търпението на украинския народ. Този обезлюди улиците в големите градове. Тъжно е да гледаш в какво се превърнаха...

151

Знам и мога

преди 1 месец

Евала аркада!

150

Аз

преди 1 месец

До Cpt. Willieam Lynch. Браво! Абсолютно вярно! Дано повече българи мислят като теб! Защото иначе сме наведени, хванали сме се за палците на краката, а вазелинът се подава от задния джоб. Лошото е обаче, че всички ние (и аз вкл.) само драскаме по форумите, а не действаме-тези наши "управници" (народни предатели) трябва да бъдат изринати като кравешки л******.

149

Не позна

преди 1 месец

До Оня "военната техника на цяла Европа и половин САЩ," Пак си се объркал. Я дай цифрите да видим колко процента от "военната техника на цяла Европа и половин САЩ" е доставена на Украйна.

148

Оня

преди 1 месец

И сега кво стана, на фронта вовюва военната техника на цяла Европа и половин САЩ, чрез урайнските мажове, срещу старата, непотребна, смотана, кирлясала, от ВСВ техника на Русия и нещо не биват работите. Има тука нещо гнило.

147

Крундел

преди 1 месец

ами крайно време е на толупий версия 2 ес да му сложи едно вето на ветото и ние да му навъртиме кранчето на газта, хем и дългото ревливо сърбе ще има за какво да циври пак, а толупий 2 ще може да се обади на зеленски след това да го помоли да пусне руската газ по старият маршрут през украйна, знае ли човек, може пък да не го напсува много...

146

Анонимен

преди 1 месец

Европедерасляците ще карат колела, 60 годишни баби и дедовци на колела, с каски светкащи жилетки с лампички за сейфти, ха ха хаааа, за сейфти с жмикащи лампички, а качествени коли ще карат в Русия и в Китай.

145

Cpt. Willieam Lynch

преди 1 месец

Aко и нашите предателчета и престъпници в парламента бяха като Орбан, щяхме да живеем много по-добре! Истински политик, а не убиец и лъжец като нашите!

144

Анонимен

преди 1 месец

Mercedes-Benz съобщи, че оперативните маржове са паднали до 9,6% от 14,9% от миналата година, докато продажбите на автомобили са паднали с 8%. Още няколко години с такива показатели и ще дойде време да говорим за прехода на Европа към превози на конска тяга.

143

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 150 Хихихи. Отвори руските форуми и им го кажи това. Таман са им набрали на китайските "прекрасни" автомобили

142

Анонимен

преди 1 месец

В Китай няма демокрация. В Китай не се провеждат избори. В Китай няма политически партии.

141

Анонимен

преди 1 месец

Е, вече ги затварят, продажбите на автомобили са паднали с 40%. Китайските автомобили отдавна превъзхождат немските по всички показатели.

140

Анонимен

преди 1 месец

След разпада на ЕС Унгария и Сърбия ще бъдат най-важните фактори в западната окрайна на Континента. Основни енергийни хъбове и мост на Китай към страните от малкото северозападно кътче на Евразия. Не случайно Си беше в Сърбия и Унгария.

139

Анонимен

преди 1 месец

Не става дума за Украйна, на никой не му пука за самата Украйна. След победата на Русия в Украйна ЕС ще се разпадне. А САЩ ще загубят световната си хегемония, и ще се превърнат в регионална сила.

138

Анонимен

преди 1 месец

Докат германците отварят всяка година нови заводи за автомобили и нови технологии и наливат милиарди евра няма проблем за Орбан! Уж изнервя Европа, но България няма да я търпят и на 1% от това, което прави Орбан, а отделно и когато искаме нещо законно- да не ни ограбват миналото в Македония получаваме шамари и унижения от ЕС и уж съюзници. Изобщо не намираме този начин на действие, който да ни позволи да защитим интереса си в ЕС- от послушание до обезличаване сме.

137

БАНко

преди 1 месец

Споко , НЕ ТРЯБВА ДА СПИШ СПОКОЙНО , АКО ТОВА СЕ РЕШИ ВЪВ ВАШИНГТОН !!! РУСИЯ ПРЕДУПРЕДИ ЗА ТАЗИ ЕСКАЛАЦИЯ И ОТГОВОРА ЩЕ БЪДЕ ЖЕСТОК ПЪРВО ЗА ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СТРАТЕГИЧЕСКО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ В ОКОЛНОСТИТЕ НА КИЕВ И ХАРКОВ !!! ТОВА ИМ Е РАЗРЕШЕНО ОТ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ - ОТГОВОР ЗА НАПАДЕНИЕ НА ЯДРЕНА ДЪРЖАВА !!! ПРОЧЕТИ ДУМИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ОТ ВЧЕРА , И ОСТАВИ НАСТРАНА ДЕТСКОТО ПИСТОЛЕТЧЕ !!!

136

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 138 "Ако Русия спечели в Украйна" Руските фашисти дори ги е страх да кажат какво означава " да спечелят" в Украйна. Хахаха