189

Размисъл

преди 1 месец

Кратко и ясно и точно е казаното от Медведев.Но силно се съмнявам това да стане защото не само Полша но и обора(стратегическия арсенал на Русия е за там) ще даде фира за половин час(долетното време за сармат,ярс,булава,синева) .Въпроса е защо се нагнетява такова апокалиптично развитие на нещатат по медиите?При положение че такова нещо няма да стане.Някой се опитва да постигне ефекта от такова събитие(извличайки нужните ползи от това) без то да настъпи

188

Анонимен

преди 1 месец

А защо поляците непрекъснато искат да набутат НАТО там във война?Дали са взели подкуп,за да говорят така?Техният народ не им ли се сърди вече на такива изказвания?Украйна не е член на НАТО,за да се бутат там.

187

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Димо - лягай да спиш пян чичак

186

Анонимен

преди 1 месец

Боже пък този скапан мужик не усазнава ли че скоро СКАПАНАТА РУСИЯ ще е радиоактивни пустош и тук там ще има някоя долнопробна рускиня за лупане

185

Опааа

преди 1 месец

До Анонимен 190 "Уралвагонзавод произвежда над 700 танка" Объркал си, не са 700, 700 хиляди са, но понеже са скромни не искат да го казват. А тва за "три дни" е МНОГОКРАТНО доказвана с цитати фраза от руснаците. Даже съм сигурен, че вече си го чел и сега само тупаш топката, щото нямаш какво да правиш.

184

Анонимен

преди 1 месец

До Опааа, дълбок фейк. Същия фейк, че руснаците искали да превземат Киев за 3 дни. И видиш ли как се провалили. Никога не са искали да го превземат, еле пък за 3 дни. Същото и с танковете дето си писал. Уралвагонзавод произвежда над 700 танка годишно. Загубили са 2000 танка от 2022 насам, почти са компенсирани вече загубите. За справка - всичкото западно желязо изпратено на Укристан беше стопено от руснаците.

183

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Димо Той не е никой в Кремъл, какъв "атом ще хвърля". БУКВАЛНО е НИКОЙ там.

182

Бай Димо

преди 1 месец

Хвърляй атома, Дмитрий! Овъгли полските пиизди! Варшава да бъде срината до основи както във ВСВ. После приключи и задокеанските психопати! Мятай им ураня, изтривай това божие бургерско недоразумение от лицето на Земята. Отмъсти за откраднатата *** земя, наври нагло-саксите по бункерите! Създай нов световен ред, развей руското знаме над бандитски Уошингтън! Заводи за Квас и Водка в Ню Йорк! Западната чуума трябва да бъде приключена завинаги!!!

181

Анонимен

преди 1 месец

Тоя медведев да си натрядка най-накрая една ракета отзад и да миряса.

180

Дядо Соци

преди 1 месец

До Що такой? 182 Украйна не е започвала война. Какви ги др-ън-каш ?Путин е за пребиване.

179

Опааа

преди 1 месец

До Що такой? "4-5000 бронирани машини включая танкове. Няма ги!" Украйна започна войната с по-малко от 800 танка и сега има повече. Познай защо и какво значи демилитаризация.

178

Помниш ли

преди 1 месец

До Помните ли Изказването на руския фашист в Кремъл, че нямало да напада Украйна, помниш ли?

177

Чичо Манчо

преди 1 месец

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА 16 Китаеца гледа от високо Путин и си мисли: Ох ,мамооо, Мамицеее...Ако знаеш какво те чака.

176

Що такой?

преди 1 месец

Евроатлантичетата се чудят какво значело демилитаризация. Ами Украйна почна войната с 4-5000 бронирани машини включая танкове. Няма ги! Сега чакат леопард някой ако им пратят. Започна с 500,000 добре обучена армия. Няма я. В момента събират хора от кол и въже и даже бременни жени пускат на фронта. А денацификацията, структури като Азовски батальон и разни други дето гастролираха с факли и пречупени кръстове насам натам ще бъдат закопани 2 метра под земята барабар с кръстчетата и слънцата им.

175

Помните ли

преди 1 месец

Изгърмялата бабичка Урсула фон дер лойня помните ли като каза че Русия няма чипове за ракетите Сармат, и затова крадат западни перални и бойлери то руските украйнини за да си правят ракетите - хахахахаха помните ли тези изказвания на тази ненормална бабичка ?!?

174

Вставай Донбас

преди 1 месец

Снощи пих водка Вставай Донбас със малък сребарен танк вътре в нея.Прати ми е един бесарабски Българин от Донбас .

173

Ясно

преди 1 месец

Вече стана ясно, че Медведев е част от руската фашистка пропаганда и нищо повече. Даже няма смисъл да се пише по същество. Пълен кло ун.

172

До 171 - IQ 3.14

преди 1 месец

Хубаво, но е добре да пишете и резюме на български за тези, които не знаят английски. Все още има такива хора в България.

171

Анонимен

преди 1 месец

Този изтрезнява ли някога?

170

Империя на злото

преди 1 месец

Умопобъркан иdiot.