388

Анонимен

преди 1 месец

По цял ден слушаме и четем истерии за глобалното затопляне, катастрофи, катаклизми. На тоя сезонът му окъсял само у нас е ударила глобална зима..ей, лакомия човешка ресторантьорска.

387

мхм

преди 1 месец

После тези джипсита не можеш ги изгони. И всяко си докарва многолюдната фамилия "на гости" и ставаме ...

386

Бай Бг гет Бангладеш

преди 1 месец

Преставям си как европейците избират България за лятна почивка защото е европейска дестинация и има хигиена близка до европейската и хоп бангладешци дето си бъркат в дупето докато готвят и сервират хихихихи.

385

Ех, вашата ......!

преди 1 месец

И извънземни ще докарат , само да не плащат.Българския частник е най -жалкия *** в цяла европа.Също така и основна причина за обезлюдяването на цели региони.Просто хората се изнесоха на запад заради разни киртаци плащащи жълти стотинки.А сега да си чакат разни от бангладеш.А когато и тези работници избягат, смешниците работодатели замръзнали в роб. строй ще папкат бахура.

384

Анонимен

преди 1 месец

Абе тия хотелиери луди ли са?

383

История даге

преди 1 месец

Кво стана с Ковида или тоя сериал "Контрол на масите" приключи, че внасяме от Индо-китай персонал за работа с храна и хора? Нещо медицински прегледи ? Реални, не бележка за печат срещу 20 лв. и аре бегай...

382

Резултати

преди 1 месец

Заради руснаците изгонихме украинците,много от тях с български корени. Сега посрещаме азиатци,но руснаците са щастливи. Дано и българите са....но невярвам....Питали радио Ереван възможно ли е една нация да се отрече от корените си,само и само за да угоди на агресора русия.....възможно е...но само,ако е българската нация.Лично на мен,ме е срам.....

381

1234

преди 1 месец

Такъв неумит ако ми дойде за поръчката,ставам и заминавам в Гърция.А с този персонал чакайте догодина резервации от Запана Европа на кукуво лято.

380

Ивелин Михайлов

преди 1 месец

Според най-големия Исторически парк в света до Варна не вдигат заплатите за да привлекат местни работници, а внасят евтини работници от страни извън ЕС. Направо са излишни такива предприемачи и колкото по-бързо фалират, толкова по-добре. Ако се налага, да им се помогне да фалират.

379

Анонимен

преди 1 месец

Тези *** и извънземни ще докарат, само и само да не плащат заплати като хората

378

НЯКОЙ

преди 1 месец

Трябва половината хотели да фалират и тогава ще се оправим. В Турция и Гърция цените са почти като при нас и няма недостиг на работници, защото на работещите им плащат. В България искат да се работи без да се плаща, да ама не. Ако дойдат тези работници ще трябва да се търсят и курортисти, защото не на всеки ще му е приятано да го обслужват ези братчеди.

377

Ами тва е

преди 1 месец

Не дават заплати ...Сами си го казват

376

Анонимен

преди 1 месец

Години работих и живях в Англия и се запознах и срещнах с доста хора от Бангладеш, Индия и Пакистан ( Разделени от Британците и насъскани един срещу друг да правят войни. Както са направили великите сили на Балканският полуостров. В това число е и руzията) но тези хора няма да стоят в България. И да учат Български им се вижда доста труден. Английски го изучават във всички училища там.

375

Хлебарки

преди 1 месец

Спасението ще му динесе и ***, и мързеливи и миризливи работници. Хич и не искам да съм в такъв хотел. За да не вдигнат заплатите и да имат по 10 майбаха са глтови на всичко бг работодателите. А държава няма. Да живее промяната...

374

Мама Миа

преди 1 месец

робите идват.урааааааа.няма персонал,но роби има.

373

Bangladesh

преди 1 месец

Прогонихте българите,а сега сте първи участници в подмяната на българският етнос с парапитеци. Да ви смачкат мутрите и ви ограбят до шушка и повече турист да не ви стъпи.

372

Много българки

преди 1 месец

Мечтаят да ги опъват черни

371

Тия ше оправят

преди 1 месец

Генофонда

370

Омръзна ми да

преди 1 месец

Повтарям, на няма да се спра. В нашата малка и безкрайно красива България оставихме комунистите назначени от Червената армия да правят капитализъм. Резултата е видим! И не само в туризма и ресторантьорството. Огледайте се! Посочете, моля, кое ви кара да се гордеете, че сте българи! А какво са им обещали на азиатските работници не казват. Едно съм сигурен, и те не са глупави. Да не се окаже догодина, че мигрантите, които ще ни върне Брюксел са в пъти повече.

369

Анонимен

преди 1 месец

Те хората избегаха от БГ, сега сме около 6 милиона, заедно с пенсионерите..., та какви войници ще пращаме където и да е :)))