69

Анонимен

преди 1 месец

В западната част няма нито руснаци, нито плододни земи, нито полезни изкопаеми, нито икономика, нито излаз на море. Там ще има само руски военни бази да гарантират военния извън блоков статут. Иначе да правят каквото искат, това и ЕС може да ги вземе да ги храни, нали искат много в ЕС. А и самите украинци казват, че там не са украинци, не само че тяма руснаци, ами няма и украинци.

68

Украйна побеждава

преди 1 месец

нали такъв беше лозунга? Как Давид побеждава Голиат може да четете само в библията! Действителноста е друга и тези, които я игнорират са със съмнителни когнитивни качества! Кога Украйна е имала държава? Някой може ли да напише колко украински царе, ханове, императори или други признаци на държавност е имала? Под формата за свобода се опитват да откъснат територии за да се разпарчетоса Русия, не че я обичам, но все пак в културно или техническо отношение е трудно да си представиш света без Русия!

67

Украина

преди 1 месец

Няма вече такава държава

66

Европеец

преди 1 месец

Сега най-важното е икономиката на ЕС да мине на военни релси, европейците да се мобилизират и да започнем усилена подготовка за войната с Русия.

65

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Могат да си позволят да загубят две трети от територията си и пак ще имат два пъти повече територия от България-при това плодородна земя а не скали и канари. Ние сме по зле от украинците и сега и преди и след войната пак ще е така. Градовете ни приличат на гета а през селата все едно е минало торнадо и тук таме някой оцелял. Властите безпомощни дори с джигитите по улиците не могат да се справят, всеки ден убити и ранени по пътищата. Много сме зле. По-зле от това няма накъде.

64

?

преди 1 месец

Украйна със "с" вместо "к" защо е неприемлива дума, като е факт???

63

Анонимен

преди 1 месец

Злото е САЩ и печатането на хартийки без покритие. Русия си стой в Азия и Европа , а тия евроатлантици направиха бази навсякъде и колонизират целия свят.

62

Анонимен

преди 1 месец

Целта на СВО е да защити националните интереси на Русия и руснаците, а не да прави добро на украинците, които 10 години седяха спокойно на петата си точка и не направиха нищо за освобождението си, кротко плащайки данъци за войната.

61

ъ

преди 1 месец

Ще трябва да ходят атлантиците на фронте. Няма как да стане победата без атлантиците. То и с тях не се знае де, но нали трябва да се намалява християнското население на Европа. Атлантиците, стягате ли се?

60

Олимпий Панов

преди 1 месец

Логичния завършек!

59

Споко

преди 1 месец

Споко, НАТО с над 3 млн обучени за война войски с три ядрени държави и 500 млн жители ще влезе в Украйна и ще бием Русия, Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

58

Споко

преди 1 месец

Споко, Русия ще загуби а Украйна ще победи, защото доброто винаги побеждава злото. Просто така е устроен света. Иначе ще излезе, че светът е несправедлив и е направен криво, а тогава по-добре да се фърлиме от 10тия етаж, нали?

57

Анонимен

преди 1 месец

Супер! Догодина лятото съм на море в Русия! По-конкретно - в гр. Одеса!

56

Споко

преди 1 месец

Споко, Джо наесен печели изборите и САЩ влизат в Украйна и до дни, дори до часове американската армия размаже Русия и ще влезе в Москва, и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци. Само Джо да спечели наесен.

55

Анонимен

преди 1 месец

Украйна няма да я има до края на годината. Въпросът сега е ще влезе ли Запада във война с Русия??

54

Анонимен

преди 1 месец

Въздушно-космическите сили на Русия могат да устроят истински ад във всеки град и всяка точка на Европа.

53

Анонимен

преди 1 месец

Владимир Соловьов каза по руската телевизия, че Русия си е взела урок от историята, когато руския войник е стигал Берлин, и този път Русия няма да ходи нито в Берлин, нито в Европа. Явно прави намек за упоротостта и ожесточеността с която еврофашистите до последна капка кръв защитаваха Берлин през ВСВ. Както казва танкистът Найденов от филма на Карен Шахназаров "его надо сжечь..."

52

хе хе хе

преди 1 месец

Ами ще губи територия Украйна, като не искан евроатлантиците да ходят на фронта. само хлопат по клавиатурките или оцъклено сричат опорки по медиите. То така не се печелят територии. От друга страна, цялата територия на Украйна е бил руска и е справедлива пак да бъде. Нали така, камаради:)

51

Истината 2

преди 1 месец

Украйна плати с кръвта си правото си на свободен и независим от Русия живот. Украйна не може да бъде принудена да се откаже от международно признатите си граници, за каквото настояват копейките, защото това ще бъде нарушения на международното право. Ако Русия не се изтегли от украинските земи, НАТО ще се намеси.

50

Анонимен

преди 1 месец

САЩ - 800 милиарда военен бюджет. ЕС - 300 милиарда. Русия - 70 милиарда.