50

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Слава на Украйна, Слава на АЗОВ, Слава на Степан Бандера.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

49

43

преди 1 месец

Центаджия, аз пък гледам тоталния резил на Кравефермата и НАТО, и само "30,000" убити укропа както го рече нарко Зеленчукъ!!!! -))))

48

Анонимен

преди 1 месец

Така ли се казва вече успехите и превземането на града?! - да, ако се от губещата страна, казваш, че "противникът е затънал в улични боеве" , въпросът е само на кои улици точно - в Москва, в Киев или в Берлин :)

47

Анонимен

преди 1 месец

Аве кАпейки верно ли бащицата ви се казва путинарко? Егати и името сте му избрали

46

Пак

преди 1 месец

Глупости

45

Анонимен

преди 1 месец

До 43, хахахах, ето го поредния психично-болен дето замечта за Берлин! Айде първо превземете Часов Яр... ХАХАХАХАХАХАХАХА, това да си русофил си е диагноза!

44

Цирк

преди 1 месец

Така ли се казва вече успехите и превземането на града?!

43

Анонимен

преди 1 месец

Не знам за загубите на Русия, но Путин направи една мобилизация, на около 300000 души. Зеленият направи много мобилизации, последната на 500000 души. Поне така ме се искаше, не знам дали е наамерил толкова балами.

42

Да, да, точно така!

преди 1 месец

Братушките и в Берлин така "затънаха в улични боеве" през 1945 г.!!!!! Скоро ще "затънат в улични боеве" в Киев, скоро!!!!

41

Анонимен

преди 1 месец

До 40, копейкаджия, аз постоянно ви гледам ТОТАЛНИЯ РЕЗИЛ! Толкова време не можете да превземете някакво градче от селски тип, ама иначе мечтаят за Киев, Берлин и Варшава! ХАХАХАХАХАХА

40

Анонимен

преди 1 месец

Да е, самая могучия не може да търпи значителни загуби. Колхозниците даже се размножават като се бият с урките. Нали кАпейки? Така казва бащицата ви путинарко?

39

Анонимен

преди 1 месец

""""Копейкаджии, а какво става с градчето с размерите на Стрелча - Часов Яр???""""" ------- Ами отиди да видиш, бе, Центаджия!!! -))))))

38

Анонимен

преди 1 месец

До 35, може, може, на импотентния мечок и главата му ще счупят, че и ще го опънат даже! Както винаги се оказа че "мечока" е колос на глинени крака, и не можа да се справи с една много по-малка и слаба държава

37

Анонимен

преди 1 месец

Копейкаджии, а какво става с градчето с размерите на Стрелча - Часов Яр??? Май минаха 3 месеца откакто гордо заявявахте че "ей сега ще го превземете", а то до толкова го закъсахте че вече даже не се чува нищо от там?! И това между другото поражда друг въпрос - изтегли ли Путин войски от Донбас, за да направи "решаващия пробив" край Харков, което ако го е направил, е една от най-големите глупости вършени в историята на военното дело

36

ъ

преди 1 месец

Като са така затънали, откъде сили за толкова много нападения на най-различни места? И като е имало 10 сблъсъка край Купянск, с едно отблъснато нападение, какво става с другите 9? Въобще, като се зачете човек по-внимателно, нещата никак не са добре за Зеля.

35

до 13

преди 1 месец

Право казва 27, Щатите чистят складовете си от всичко с "изтекъл срок на годност", което подлежи на утилизация и вместо да харчат пари за утилизация го "подаряват" за некой долар на Зеленчукъ!!! -))) В същото туй време с тази финансовъ "помощ" те произвеждт нови модели и образци воена техника за себе си, част от която продават на партньорите си от НАТО на двойни, че и тройни цени...., като нашите ЕФ-ки, за по 150 Млн доларъ парчету!!!! Бизнес, нищу личну!!! -)))

34

Анонимен

преди 1 месец

На такива измишльотини едва ли някой ще повярва. Тотално изперкал трябва да си за да мислиш, че изкараният мечок може да бъде завърнат обратно. И как ще се случи това на практика...

33

Анонимен

преди 1 месец

Така са затънали рашките, както в Мариупол, Волноваха, Лисичанск, Соледар, Бахмут, Авдеевка и т.н. Укрите жънат успехи и едва ли още проумяват, че от територията им половината вече е заминала..

32

Анонимен

преди 1 месец

Много красиво фантазирате! Вовчанск е на 8 км от Русия!

31

Еврогейец

преди 1 месец

Тъй са затънали че вече града ,80 процента е превзет от руснаците