168

Анонимен

преди 4 месеца

До Слава----Слава , или СлаБа !

167

Анонимен

преди 4 месеца

Народа в Украйна се обръща против Зеленски , не знам къде би се скрил от собственият си народ !А там издаде ли се ПРИСЪДА , ИЗПЪЛНЯВА СЕ !

166

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ ще ви даде още помощ, нали така отслабиха навремето "могъщия" СССР :)))

165

Анонимен

преди 4 месеца

До 190 , какво ме питаш за тия държави бе? Викингите са си викинги , има ги от преди Христос . Става на въпрос , че украинците не съществуват. Украинците са руснаци, а македонците са българи. Толкоз.

164

Вьзмутен

преди 4 месеца

Ще внимавам за кой гласувам , да не ми отиват отново огромните даньци в украйна вместо с тях да помагат на бьлгарските децаА ние да им сьбираме капачки за лечение

163

Анонимен

преди 4 месеца

Е , и !Ами предавайте се , защо да има толкова жертви ?

162

Анонимен

преди 4 месеца

Те хубаво напредват рашките, ама от селце на селце, явно няма да доживее Путин пабедата, или може би смята, че е безсмъртен :)))

161

До Анонимен 187

преди 4 месеца

От 183 Поредния анонимен путинофил! Абря ясно е, че си путинофил ама барем можеш ли да четеш! Прочети какво те питам бря! Щото явно НЕ знаеш и НЕ можеш! Ама барем малко от малко!

160

до Споко

преди 4 месеца

По-кротко с мокрите сънища. какво вземаш като приспивателно. Внимавай.

159

До Феминистът.

преди 4 месеца

ми този от снимката е същия този дето повече от 2 години ви рита путофилските задни части! :))))))))))))))) явно не сте много умни путинофилите щем НЕ можете да го познаете! :)))))))))))))))))))))))))))))

158

Анонимен

преди 4 месеца

До 183 Балканизацията е геополитически термин, който означава процес на разпад на държава или федерация, съпроводен с по-нататъшна етническа и политическа фрагментация на новообразуваните политически единици, които встъпват в конфликтни отношения помежду си и могат да стигнат и до гражданска война. Ето , чети какво правят господарите ти , на които им лижеш подметките. Ние сме на Балканския полуостров, ако не знаеш, ама ти се кланяй на някви наглежи отвъд океана.

157

Феминистът.

преди 4 месеца

Кой беше този човек от снимката в началото на статията? И в качеството си на какъв се явява? Мандатът на избрания украински президент Зеленски изтече преди няколко дни. Така че господин Зеленски от снимката е вече нелегитимен като президент - срокът на мандата му изтече. А може би господин Зеленски е решил да ръководи държава, както го правят лидерите на Хамас - те също са без мандат. С такива квази държавни бойни формирования не преговаряме.

156

До Анонимен 180

преди 4 месеца

А има ли държава Финландия? А Естония? А Полша? А Литва? А Латвия? Има ли или пак запада си ги измисля тия държави? :))))))))))))) ей как пък един малко умен путинофил не се пръкна бря! Не много умен ама поне IQ то да му е 25 примерно!!??

155

Бум

преди 4 месеца

Руските войски с бой напредват към Орехово от север и запад.

154

Курис Пичерядис

преди 4 месеца

До коментар 14 Бако на какви медикаменти си,пиши и ние да почнем да ги взимаме

153

Анонимен

преди 4 месеца

Няма държава Украйна . Това е все едно Враца да се отцепи от България по заповед на Запада и да я прекръстят на Северозападналия. Скоро украинините ще си се върнат към Русия. Запада е зло. Прочетете какво е балканизация. Нон стоп Запада ни разпокъсва на по-малки уж държави и правят преврати. Англосаксонците ги е страх от нас (славяните) , защото знаят , че сме много над тях във всеки един показател. Единствената им сила е , че си печатат пари без покритие.

152

Слава

преди 4 месеца

Трошете им кокалите славни украинци. Слава на Украйна!

151

Анонимен

преди 4 месеца

До 170, Освен Афганистан, Виетнам, Северна Корея, Нигер, от където вече им изритват базите...

150

Анонимен

преди 4 месеца

Арестович скоро каза, че Зеленски никога не е бил нищо повече от артист - излиза на сцената дикламира репликите измислени от друг и се прибира, нищо повече, той няма отговорност нито към сценария, нито към другите сцени в които не участва, нито към публиката дори. Затова САЩ заложиха на такава безотговорна към гражданите си креатура, на тях им трябваше безотговорен и корумпиран човек, който да третира съгражданите си като разходен материал за собствена употреба. Всъщност той вече не е легитимен

149

?

преди 4 месеца

абря путинфилията? Абря вие знаете ли кой започна войната в Украйна бря? :))))))))))) Айде бря нека се намери един от вас с IQ около 20 айде нека е 21 (демек най-умния от вас) та да каже кой започна войната в Украйна бря! :)))))))))))))))))