49

Анонимен

преди 1 месец

зА РАЗЛИКА ОТ бЕНАТОВ ЧЕТОХ ТЯХНАТА КОНСТИТУЦИЯ И Е ЯСНО ЧЕ НЯМА ТАКЪВ ТЕКСТ. ИМА ЛИ ТЕКСТ ДА СЕ ПРАВЯТ ПРЕВРАТИ С ПЕТ МИЛИАРДА ДОЛАРА ОТ САЩ ТАМ, В КОНСТИТУЦИЯТА МАЙДАНИТЕ ЗАПИСАНИ ЛИ СА А БЕНАТОВ.

48

Анонимен

преди 1 месец

Бенотов допълни, че мандарът на украинския президент Володимир Зеленски формално е приключил на 20 май. Президентски избори е трябвало да има още през март, но страната е във военно положение и парламентът няма как да ги настрочи. Скоро ще свърши и мандатът на парламента. Украинската Конституция казва, че избори не са възможни във време на военно положение. Украйна не може да осигури избори на своята територия", стана ясно от думите на Бенотав. ама никъде в конституцията няма такъв текстБЕНИХИЛ

47

Анонимен

преди 1 месец

Точно така - Русия пак да ни е големия брат, щото сега имаме много сестри, мъжки сестри ако ме разбираш правилно! А аз не искам един ден сина ми да ми доведе зет, както е модерно в западните демократични общества! Те за това живеят - за пеерастията!

46

Бойко Борисов:

преди 1 месец

Настоявам депедерастизацията и декурвоизацията да засегне лично плевнелиев, банкерчето - двойник на Кръстьо Лафазанов, всички от ДБ, повечето от ПП и демократичната общност в България! Това са леворезбарците в нашите земи и трябва да се лекуват, болни са от курвоизиран и педерастиран американски вирус!

45

Анонимен

преди 1 месец

До ДО баш "демокра - Кой ти пречи да се извисяваш духовно? Или викаш без Русия да ти нареди да се извисяваш духовно няма как да започнеш? Дали ще насочиш живота си към духовното или материалното в наши дни зависи от теб. Преди 89-а духовното е било забранено или забравихте вече? Нито ЕС, нито САЩ, нито който и да било не може да ти бъде оправдание, че не се развиваш духовно т.е. целта на коментара ти не е да накараш хората да се развиват духовно, а да искат Русия пак да ни е големия брат!

44

Анонимен

преди 1 месец

След като Кирило Буданов защити пламенно Путин че Навални е починал от естествена смърт ми стана ясно, че Русия и САЩ играят в един общ цирк, резултата ще е след много години да си делнат Украйна. Войната няма да свърши в близките десет години. Много е доходна.

43

Краси Петрофф

преди 1 месец

окупацията в руските украйнини я извърши сащ през 2014 г., а даже и по-рано. В момента руските момчета освобождават територията СИ - изконна руска земя! Това е истината, а другите лъжи, дето плямпат сорсидните платени пишман журналисти" е лъжа!

42

Анонимен

преди 1 месец

Русия и САЩ си водят войницата, сметката я плащаме ние и другите будалии като нас. Гледайте чия икономика расте и чия страда и ще видите кой има интерес от войната.

41

Анонимен

преди 1 месец

Ама те още си верват че ще победят руснаците. Как я виждат тая победа никой не знае. По същият начин са гръмнали чернобил преди години . Благодарение на налудни самовнушения и абсолютно неадекватни спрямо реалната действителност действият. Насреща си какво имат ? Една голяма държава с милионна армия и хиляди атомни водородни и квито там си искате бомби. Те кво имат ? Некви брадати *** крещящи "слава на украйна "

40

Анонимен

преди 1 месец

Ако Русия извърши пълна декурвоизация и депедерастизация на ДБ - ще закрият партията, щото там всички до един са такива!

39

Хи хи

преди 1 месец

Тия чипове за перални много добри бе, идеално стават и на ракети ! Може да са с изкуствен интелект !

38

ДО баш "демокра

преди 1 месец

къде е оная гьостерица разчекната урсула от ЕК - дето разправяше за някакви чипове от перални и бойлери ?!? Евро народе - спиш ли ?!? Иде време разделно и ние трябва да сме от правилната страна на истинския живот, а не фалшивия материален свят!

37

Рендето

преди 1 месец

Въййй...., цял "Доцент" докараха да ни говори за Окраина, а за Бг...., абе даже на българите вече не им дреме за Бг, виж Окраина..., не мой дишаме без нея!!!!

36

Колкото и помощи

преди 1 месец

да изсипвате в Украйна те ще се изпаряват като разлят спирт в слънчев ден. Тая държава води класацията за корупция. Чак украинската армия се чуди вече какво става, униформите им по-скъпи от депутатските костюми, храната им някакво невиждано горме, а защитните им съоръжения струват по-скъпо от злато. И при всичко това, Украйна няма достатъчно униформи, войниците гладни стоят в окопите, които сами са издълбали с подръчни средства.

35

Аналния отвор:

преди 1 месец

Призовавам за пълна денацификация на руските украйнини и пълна депередастизация и декруовизация на България и особено на ЕС! В Русия ни е надеждата за нормалност в света!!! Успех Русия!

34

Анонимен

преди 1 месец

Тия чипове от перални обърнаха СВО.

33

абе

преди 1 месец

не съм видял жител на новите републики да бяга през г.лава към киев, обратно-всички искат да са към майка русия! за каква нелегитимност ми дрънкате?

32

до Хи хи

преди 1 месец

Руснаците са в 18-век, сигурно ще използват средновековни начини за изтръгване на признания от зеленото жуже. Горкото, много ще страда.

31

Изклатен демократ

преди 1 месец

Руснаците не окупират, а освобождават руските украйнини, завзети от сащ и клоуните им - режима в Киев! Това е истината, а не глупостите, които дрънкат сорсидните платени "журналисти" в България и ЕС! Придържайте се към истината! Колкото и българите са окупатори в т.нар. северна македония, толкова и руснаците са окупатори в руските украйнини!

30

Анонимен

преди 1 месец

Западът преди победи изтока със свобода на словото. Сега с цензура не виждам как ще победи. Прибегне ли някой към цензура, значи че не е на прав път.