276

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

За 12 години управление на ГЕРБ ДПС България е на дъното на Европа. Бог да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята. Амин

275

Боко Пеевски

преди 1 месец

Путин има 100 % във Възраждане и по 50% в ГЕРБ и ДПС!

274

Анонимен

преди 1 месец

Аз и моето семейство гласуваме за ГЕРБ но и сега няма да има правителство Разделението е огромно шарлатаните са наглеци закон не ги лови КРАДАТ лъжат саботират рушат убиват обикновени българи фаршифицират носят кеш торби

273

Анонимен

преди 1 месец

Аз и моето семейство гласуваме за ГЕРБ

272

Анонимен

преди 1 месец

До ПОД СЕКРЕТ Будалите, дори при ГЕРБ са почти нищожен номер! Всички ги знаят, че крадат, лъжат, мажат и целуват обувките на Борисов. Така, че тези 660 000 човека са заети в държавния сектор по някакъв начин. 8 000 човека е отклонението при ГЕРБ (случайни хора не знаещи как стоят нещата при тях или може би пак свързани приятели).

271

ВЕДНАГА ПРЕМАХНЕТЕ

преди 1 месец

ТЪМНИТЕ СТАИЧКИ ( където се снимат бюлетините ) И РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СЪВСЕМ ДРУГИ

270

Анонимен

преди 1 месец

Солидарна България е истината!

269

Анонимен

преди 1 месец

Зящо , след като има ДОКАЗАНИ купувачи на гласове , от герб и ДПС , НЯМА ОСЪДЕНИ , ОЩЕ ?Колко години това се повтаря ?

268

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен--266 Колкото по-не-гласуващи има , толкова по-добре за крадците от герб и ДПС , също и най-вече от ДБ , които пък сринаха тотално --ПП !

267

bbb

преди 1 месец

Трябва да си *** или подкупен, за да гласуваш за ГЕРБ! Та, нали, по време на тяхното управление стигнахме дъното на Европа, а Борисов е най-големият мръс...ник!

266

Анонимен

преди 1 месец

До Африка са пред нас... Да , след като ПРОДАДОХМЕ всичко в България ,... СТАНАХМЕ ЛИ ПО-БОГАТИ , ИЛИ САМО ЕДИНИЦИ , ... ЕДНИ И СЪЩИ !Защо позволихме това разхищение на всичко в България ?

265

Анонимен

преди 1 месец

Стига сте лигали нанщ пп дават 18 %най голямата лъжа ,на върба в петък ,gавахс ексйва не известна агенция която каза истината ПП и дават на 4место и е Самира истина ,крадливс напаст окрсдсхи бюджета и сега купуват гласове по 50 или 100 кв))има арестуват 26 човека ,все някой че си признае кой им е дал парите )

264

Анонимен

преди 1 месец

За второто място спорът ще е между ДПС и Възраждане. ППДБ отекоха безвъзвратно, слава Богу!

263

Анонимен

преди 1 месец

Възраждане не ги устройва 3то място, коалиции ала бала Ц ц Ц. Те искат цялата власт, за да наслагат русофили и да ни продадат на Русия за трети път и да си покрият по-добре шмекериите. Прозрачен си Коце.

262

Анонимен

преди 1 месец

Ако няма за кой, аз няма да гласувам, а то няма наистина... Не съм от тези които ще гласуват за някой сандък колкото да гласуват. И ако не подкрепям никого не изпитвам нуждата да го отбележа на бюлетина и да я пусна в кутия, просто не гласувам, защото имам право на това.

261

Анонимен

преди 1 месец

Проучването е преди катастрофата и изтеклите записи. ПП/ДБ вече по-скоро се борят между ИТН и БСП. Битката за второ място ще е интересна- ДПС и Възраждане, а след това ще е още по-интересно, защото ГЕРБ открито с ДПС трудно ще направят коалиция, а с Възраждане заради посолствата и ЕНП не биха тръгнали да правят.

260

Анонимен

преди 1 месец

БСП и ПП-ДБ НАЗАД , а Възраждане и ИТН , отиват НАПРЕД !Няма рима , амЪ е вярно !

259

Африка са пред нас

преди 1 месец

В Африканските племенни държави създадени преди няколко десетилетия , държавата получава 40% от полезните изкопаеми , а в 1350 годишна България държавата получава под 1%.

258

Анонимен

преди 1 месец

КоНфортЪ е за ДПС !Всички се карат и разделят , ДПС ---печели !

257

Промяна на закона...

преди 1 месец

В България идва некав шарлатанин или дюдюк и хоп за един ден става лидер и делка пицата. Това е абсурдно и неприемливо. Трябва да има задължение поне 4 години да си бил член на партия и да си живаял в Бг. А не всеки агент парашутист или хитър и зъл маркетолог дошъл с кошницата да краде да може с манипулации да се докопа до цялата държава и да изнася с "вагоните" в офшорките...