82

О неразумний юруде

преди 3 месеца

91 Немаш нищо

81

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

80

Патриот

преди 3 месеца

До АнонименАнглийският е признат и наложен език в корабоплаването, въздухоплаването и всички останали международни дейности.

79

Стъкмистика ООД

преди 3 месеца

Попитахме 100 човека,срещнати случаЕно и спонтанно на улицата... :) :) :)

78

Патриот

преди 3 месеца

10% пълни ***. 39% *** и все пак е светлинка в мрака, че имаме 57% рационални и умни българи.

77

Анонимен

преди 3 месеца

Това с камерите го има от около 30 години и на запад и в Русия. БГ затъва толкова дълбоко че няма на къде

76

Чичо

преди 3 месеца

Време е народът да се усети и да почне да учи руски. Че както вървят нещата е доста вероятно в близките 1-2 години РФ да ни анексира и ще им му е от полза да поназнайва езика!

75

Анонимен

преди 3 месеца

НРБ - Научете Руски Бързо.

74

Officer Nolan

преди 3 месеца

82 Бугарянския е супер беден и про с т език а английския е богат и хубав

73

До 80

преди 3 месеца

Тоз па. Къв испански. Испанския е латинския, тоест римски. Най полезен е италианският, който е най чистата форма на езика на римляните. Тая мафия дето вършееше САЩ 100 години още им държи влажно.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Не ми е ясно защо наложиха английския в цяла Европа, като реално в ЕС няма англоговорящи страни. Всички се кланят на кравария, което е грозно. Даже частниците които превзеха държавните сектори налагат чуждия език, което е грозно и предателство към страната ни. Няма сила която да ме накара в Бг да ползвам този беден език за разлика от супер богатия български.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Не е. Най полезен е испанският. Даже в сащ като кажеш хаста ла виста половината щати го разбират, какво остава за другата америка. Португалският е много близък до испанският също

70

Няма да стане

преди 3 месеца

Без националност и пол и религия с един език за цял свят - целта на неокомунизма в лицето на либералната демокрация. Непостижимо е. И преди са го пробвали.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Времето когато да знаеш някакъв език и най вече английски беше голямо предимство отмина,новите технологии направиха чудеса,а Al ще направи напълно излишно знанието на чужди езици!

68

Най полезен е

преди 3 месеца

Английският език

67

Учете история

преди 3 месеца

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

66

Анонимен

преди 3 месеца

69 всички знаят руски но тогава в училищата се учеше и френски вместо английски. Сега не се учи даже и английски а някакъв американски жаргон. Половината не знаят как се пише лазер на английски обаче joint змавт как се пише и мислят че е трева. Ако ги питаш какво е joint-venture ще те гледат като меринджеи

65

Я пак за мечтите

преди 3 месеца

Сине това че харесваш мъже си е твои проблем и аиде да не се изказваш по болна тема ,мечтата на българина е да има партньорка ...както каза рускиня ,украинка ,беларуска сръбкиня,хърватка ,полякиня е норма-това са красиви жени.А покажи ми една красива немкиня,французоика,белгиика,австриика,холандките що годе.Всичките са борсуци ,грозни като смърта,също като англичанките

64

Факти

преди 3 месеца

Първата расийска граматика е е написана от Ломоносов през 1765. Първата българска граматика е 9 век.

63

Злата реалност

преди 3 месеца

До ХристоХората с английски, юристи и програмисти с лопата да ги риеш. Дефицит са хората, които мислят трезво и могат да преценяват ситуацията. Липсват хора, които могат да общуват адекватно на живо, а не по имейла и в социалните мрежи. Липсват лидери и си личи. В целият ЕС има един лидер и това е г-н Орбан. На програмистите трябва да има някой със всичкия си, който да има даде задание. На онези с английски някой трябва да им слага думите в устата.