152

Анонимен

преди 4 месеца

Който живее на запад мжое да потвърди, че навсякъде могат да се видят 60 годишни баби и дядовци с каски да карат колела, не само млади, и да вдигат ръка наляво и надясно когато завиват и трябва да им дават предимство автомобилите, и си имат велоалеи навсякъде да могат да се придвижват навсякъде с колела, сутрин по натоварените улици рояци от колела с мъже и жени в костюми и офис дрес код отиват на работа, почти невъзможно да се придвижиш с кола.

151

Анонимен

преди 4 месеца

До Пловдив Освен руски петоколонници никой европеец няма нужда от гръмки прокламации за "величие", защото величието не се говори, а се живее. Европа е най-добрия континент за живеене, без конкуренция в световен мащаб.

150

ха ха ха

преди 4 месеца

На rаньовците им спират таралясниците от 2025г - хa ха ха, карайте колела, и с каски, с каски, за сейфти.

149

Анонимен

преди 4 месеца

Кметът на София: "Важно е българите да се придвижват с колела".

148

Пловдив

преди 4 месеца

В неандерталци,се превръщат европейските граждани,заблудени и заслепени,от простотиите,които ръсят "лидерите" на Европа.А беше,най- великият континент.

147

Реалността

преди 4 месеца

До Анонимен 149 "Българите днес дори и руска лада или москвич не могат да си позволят" Излез на улицата и се огледай. Освен ако не живееш в някое затънтено село де.

146

Анонимен

преди 4 месеца

Българите днес дори и руска лада или москвич не могат да си позволят, а 20 годишните западни таралясници които карат ги забранят. Ще има само електрички, а на тях животът им е 6-7 години и след това давай 100 хил лева за нова. И от 2027 г Еврокомисията въвежда нов въглероден данък на бензина, горивата ще скочат драстично. Но за какво ви е скъп бензин, като няма кола, електричките са толкова скъпи, че ще са достъпни за елита, а народа на колела и пеша. Важното сега е българите да свикват да се придвижват с колела.

145

да

преди 4 месеца

велика е русия, ако не хвърляха средства да си върнат украйна, щяха да направят летящи автомобили или на въздушни възглавници!

144

Анонимен

преди 4 месеца

До Нищо Като не могат да кажат нищо положително за господарите си, руските наколенки решават, че единствения начин да ги "издигнат" е като те се мушнат под ботуша им и започват автоматично плюене по българското. Кой им е виновен, че си нямат представа от качество и единственото, с което са обградени са грешки на производството за които се успокояват, че са "хубави" само защото не могат да си позволят нищо като хората.

143

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен141 Самолети сте правили преди да дойдат комунистите и да унищожат производството ни, а останалите неща са като всичко в соцлагера - наливане на пари в неефективни производства технологично изостанали с 30-40 години от най-добрите.

142

Анонимен

преди 4 месеца

Сега ще ви издам един секрет -- интернет ще съсипе сащ, това е страшно оръжие срещу което няма противодействие, освен ограничаване или направо спиране. Истината се разпространява със скоростта на светлината.

141

Христо Христов

преди 4 месеца

Да не забравяме, че Фолксваген плати 1 милиард евросубсидии да си купи Ноу хау от Китай как се правят съвременни електромобили.

140

Христо Христов

преди 4 месеца

Асошиейтед Прес 25.04.2024 "Volkswagen and other European giants risk falling behind in an industry where manufacturing and sales dynamics are changing with incredible speed.". Руснаците правилно са се ориентирали от кого да черпят опит

139

Нищо

преди 4 месеца

За съжаление повечето българи карат каруци но не го осъзнават, защото са нов внос на 134хил със сервизна книжка подпечатана при това ;) А че в България няма едно читаво нещо, което да е произведено. . . гарантирам за това. Отиди и си купи една *** скара за сандвичи бг производство, да видиш какъв нелеп продукт е!

138

Анонимен

преди 4 месеца

Когато у нас имаше икономика и някакъв държавен суверенитет и ние сме правили коли, автобуси, камиони, че и самолети. Сега, като колония, това не ни се полага.

137

Анонимен

преди 4 месеца

Неандерталецът борисов прави предизборна среща в Димитровград и слагат видео в ютюб -- а отдолу коментарите са изключени -- ха-ха, хий-хий ! Не го гледам защото ме е гнус.

136

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 138 И Расия има "грийн кард" но освен таджики и узбеки и тук таме по някой заблудил се кубинец, няма желаещи.

135

Анонимен

преди 4 месеца

Любимият начин за крадене на американските май му няци е лотарията грийн кард -- ха-ха, хий-хий!

134

Анонимен

преди 4 месеца

До Нищо Сигурно защото в България само римляните още ползват каруци. Останалите намираме "майстори" за автомобилите си, при това много добри.

133

Анонимен

преди 4 месеца

Обикновено американосите имитират, те не могат нищо собствено да направят затова са най-изобретателни когато става дума да откраднат нещо, а когато не могат просто вият като диви животни -- особено сега когато Русия ги превъзхожда във военно отношение.