202

Анонимен

преди 1 месец

В ход е реставрацията на Бон_апашки l , в резултат от малоумието на Киро Парапеткин .

201

Стар човек

преди 1 месец

За Възраждане се лъжат и не разсъждават хора които са млади и не са живели при соца,или възрастни с чугунени глави за които носталгията по младоста си я бъркат с ,,прекрасното време " на социализЪма!!!.....Няма връщане назад другари и другарки и излъгани млади мушмороци !Ще поживеем ще видим но Копейкин си уреди живота!

200

Анонимен

преди 1 месец

Ако тоя спечели изборите,значи проф.Иво Христов още веднъж ще излезе прав за 80-те%.

199

Не прави анализи!

преди 1 месец

До 173. Анонимен. Най-голямата заслуга на ПП е,че ти попречиха три години да крадеш като за световно.Затова не можеш да ги дишаш . . . . . . . Не ти се отдават анализите! Факт е, че три години ГЕРП не успяха да крадат, но причините са други! Източниците за крадене са само три данъци, субсидии и регулатори и при това са финансово ограничени, защото и ПП крадяха като за световно! Общо казано нито едните нито другите са цвете! Затова сега семейно и с приятели Възраждане . . . . ще видим!

198

Анонимен

преди 1 месец

Бивш посланик на САЩ за ББ:Бабаит,облечен в "Армани".Доклад на държавния департамент на САЩ от преди 3 години:Корумпиран политик,действащ лидер на политическа партия.Кой потули този доклад и на каква цена?

197

баба мара

преди 1 месец

всички сте много честни затова изб активност е 40 процента писна ни от вашатачестност хора с петна в биографията нямат място в политиката

196

Анонимен

преди 1 месец

Като те гледам тебе,и тия около тебе-от честен,по-честен.Честно ни крадяхте и честно ни лъжехте,щом сме ви повярвали.И сега честно го правите.Здраво сте стиснали кокала и като питбули се нахвърляте на всеки,който може да ви го вземе.

195

Анонимен

преди 1 месец

Бацито у наръчник за елементарници , Киро за луди , резултатът е един - провал .

194

Анонимен

преди 1 месец

И ти си честен,ама само в ушите,може би.

193

Възраждане ли???

преди 1 месец

Възраждане ли?Тези популисти които са същите като Атака . Не ви ли стигна царя ,за да проумеете че от един човек нищо не зави си !. Ако искате Възраждане това значи :Българската икономика да загуби 70% от износа си .да се върнат митата и с тованашата продукция да загуби и малкото си конкурентност,връщат се визите и край на пътуванетозад граница,децата не могат да учат където искат в Европа,а който желае не може да работи там,инвестициите спират и кой ще иска българският лев и какъв ще е курса м

192

Йоцо Амстердам

преди 1 месец

Боко случайно да не го е страх от мен като казва че напоследък гърмяли министри и президенти?

191

Анонимен

преди 1 месец

Колкото повече плюеш по ПП,толкова повече насъскваш избирателите им срещу себе си и ги мотивираш да гласуват.Тази тактика ще се обърне срещу теб самия.

190

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Американските граждани живееха добре , направо много добре ,сега всеки американски гражданин е задлъжнял от правителствата си гороря , тия дето му " увеличавали " доходите с по 300 00 $ =Та важно е не само какво се прави , но и посредством какви способи се прави . Цените с колко скочиха няма да коментирам , но ще попитам , при кабинета Виденов не излиза ли , че бяхми най-добре , заспиваш с някакви стотинки в джоба и се събуждаш милионер .

189

Анонимен

преди 1 месец

Преди един ден излезе информация,че Боко е решил да се пенсионира като президент,а Делян Пеевски да направи премиер.Ама ще трябва да почака края на мандата на Р.Радев.И да пази Господ от такъв развой.

188

Анонимен

преди 1 месец

за нищо не стават , ни тея , ни онея !!!

187

спиций

преди 1 месец

най - ми е смешно Бойко Пеевски и Доган да ми говорят за честност за пари и за разни други справедливи каузи :) :) :)

186

Анонимен

преди 1 месец

Няма ли кой да му затвори л...та уста на тоя лъжец и крадец?

185

ПроСоТо

преди 1 месец

колегата долу вика:-"Боцко е решил да управлява с ДПС и възраждане."...А аз мисла,че "боцнатия боцко" изобщо няма намерение да управлява повече!...Неговото намерение и цел е НИКОЙ да не може да управлява,за да може в суматохата да се забравят далаверите и кражбите му. !..Важи и за претъпия му АНТУРАЖ от слуги..

184

Анонимен

преди 1 месец

Целта им е да управляват фифти фифти с турците.Това е достатъчно да ги таковаш!в

183

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирам защо Бандитът толкова му рипа на Кирето , като Кирето само се закопа , на умрело kyчe нож вади . Не може да преглътне едни 24 часа арест , с които въпросното Кире му направи неописуема услуга с извадките от Фуйсбук Но го прави толкопа примитивно и просташки , че не знам кой *** без всякакъв праг на чувствителност би му се лепнал .