44

Алов

преди 3 месеца

Естествен потбор

43

Анонимен

преди 3 месеца

До Безделието! - Пуша от 23 години марихуана. Завърших Софийския и имам 6-ца на магистърската теза. Работя за световно известна компания и имам хубава заплата. Със сигурност не съм безделник. Ако си безделник ще бъдеш такъв без значение дали пушиш марихуана или не. Едното няма нищо общо с другото. Ти работиш за мафията и пазиш интереса й да не плаща данъци за продажбата на марихуана. Защо? Колко ти плащат за коментарчето? 50 стотинки? Или може би левче? За колко се продаде да знаем и ние цената?

42

Дилър-Мутра

преди 3 месеца

Бойко така ги научи.

41

Анонимен

преди 3 месеца

До kk - Знаеш ли кой печели от това, че марихуаната е НЕлегална? Шефовете ти от мафията, които са ти платили да напишеш смешното коментарче. Легална марихуана означава по-високи пенсии и заплати за нормалните хора и по-малко милиончета за мафията, а парите за пенсиите и заплатите ще дойдат от плащането на данъците за нещо, което така или иначе си съществува. Докато има слуги на мафията като теб хем ще има марихуана, хем държавата няма да печели и стотинка от това. Ясно е за кого работиш!!!

40

WTF

преди 3 месеца

37 Ти си един от тях

39

до 27

преди 3 месеца

До Анонименда ама народа яко ПРО2СТ !

38

до нарко политика

преди 3 месеца

До Нарко политикатаче то тва е от години ! не е от сега !

37

Програмист

преди 3 месеца

Хах тия чаяджии отдолу дано чая да ги приключва по бързо и тях!

36

Ивелин Михайлов

преди 3 месеца

Много наркомани в коментарите

35

Безделието!

преди 3 месеца

Безделието поражда пороци! Я тия млади хора да ги вкараш в релси да почистват градинки, да берат рози, да прекопаят някоя градинка, да засаждат дръвчета, за по 4-5 часа на седмица и за по 4-5 седмици лятото - друго ще е. Но сега сме демократи, затлъстели, без цели, без ценности, без идеи, без морал. А да, но пък имаме повече пари, супер, голяма работа, след като деградираме като общество и вървим към дъното. Не е само да се наплюскаш и нае(оеш в тоя житов, а да оставиш нещо след себе си!

34

malgiorno a tutti

преди 3 месеца

Така става с произволно заместените стимуланти, дето пазят основното за дадения клас ядро (пръстенна система, евентуално леко променена) и около него - всякакви възможни радикали и функционални групи на различните позиции. Получават се неизвестни и неизследвани молекули с неопределено действие (може само да се предполага), но са напълно легални, неприсъствайки в никой забранителен списък. Дето се вика, една смяна от метил на метокси води до големи промени, камоли произволна комбинация.

33

Исторически парк

преди 3 месеца

Естественият подбор на природата!

32

Българин

преди 3 месеца

Един бъдещ джигит по малко

31

.

преди 3 месеца

За това всеки трябва да си гледа собствена ганджа, а не да ходи да си купува от куцо и сакато. Аре легализирайте вече, да му се не види! В цяла Европа си пушат спокойно! Само унас само Пеевски и Доган могат да отглеждат и да продават и изнасят! Всички знаем как с мерцедесите се извозва материала!

30

kk

преди 3 месеца

Значително нарастване на броя на психозите, включително и тежки, при ученици и млади мъже и жени в резултат на употребата на канабис, синтетична дрога, райски газ и всякакви други дроги. Пържат мозъка отвсякъде. Който може да мисли, стои далеч от тези ***...на, който няма акъл - употребава и защитава употребата им като безопаснаа, или може би печели добре и затова иска легализация.

29

3 въ

преди 3 месеца

По-добре да легализират тривътъ и бабите им да я гледат на саксии по балконите. Няма да останат чааавиета в квартала от тоя евтин чай

28

Анонимен

преди 3 месеца

Боцццццццццццццццццццц

27

Анонимен

преди 3 месеца

Проверете и за ковид ваксина

26

Анонимен

преди 3 месеца

По бай тошово време за 1-2 цигари, щеше най-много да изядеш 1 задвратник. Сега за 1 цигара куките ще те изкарат, най-големия проблем на държавата вместо да гонят престъпниците и затова всякакви синтетични *** навлизат на пазара, уж че са легални. Ако народа имаше поне малко акъл и не се водеше по всяка мозъчна прАдня спусната от БиТиУиту, можеше и да не се стигне до тук.

25

А скъпите коли

преди 3 месеца

В Кат не спират да се регистрират на конвейр от къде пари бе НАП нява ри в тая държава?!