229

Анонимен

преди 3 месеца

Вярно с тия милиарди които ви отпуснаха ще направите доста поразии и ще създадете ядове на руснаците,но в крайна сметка нещата са необратими,Украйна е обречена да изчезне като самостоятелна единица а бедните и поданици ще понесат жертви и разрушения в огромни количества!Пита се,струва ли си всичко това,след като изходът е предизвестен!

228

Анонимен

преди 3 месеца

Professor Justin Bronk водещ специалист на Кралският мозъчен тръст по военни технологии RUSI. Русия разполага със стоки хиляди бомби FAB1500 които с малка и евтина доработка като поставянето на сателитен тракер и изкачащи крила за планиране,правят ситуацията на фронта ад за украинците!

227

Рендето

преди 3 месеца

Зеленчук, ти не бери кахър за загубата на "техниката и пехотата" на руснаците, Путин проведе само една мобилизация - това само по себе говори доста красноричиво за съотношението на загубите между руснаците и укропите, докато ти вече загуби бройката на проведените от тебе могилизации, а от вчера 18 Май в 4.0.4 влезе в сила Закона за Тотална МоГилизация!!!!

226

Логика за Обратни

преди 3 месеца

Значи руснаците губят войска и техника... корабите им потопени... офицерите им избити... преди ДВЕ години свършили ракетите ... дрехи нямали... милиони загуби... Европа им налага вече ДЕСЕТИ пакет със санкции...... И ПОЗОРНО НАПРЕДВАЛИ НА БОЙНОТО ПОЛЕ. Докато Украйна имат няколко хиляди загинали... Европа ги засипва с техника, боеприпаси и ракети... САЩ им дава МИЛИАРДИ помощи... Цял свят ги подкрепя... И ОТСТЪПВАТ ГЕРОИЧНО ПОЗИЦИИ ВСЕКИ ДЕН... Баааго и Логиката за Обратни...

225

шапшала

преди 3 месеца

"Времето на окупатора на нашата земя е ограничено" Коя земя бе зельо, май земите са руски и окупатора си ти, я марш с цялата шайка бандити от руските земи, и после Путин да идва и на сам, че много *** има за зачистване.

224

Дарк

преди 3 месеца

Никъде не прочетох да са минали в настъпление,а предстояло да освободят Крим?Е,година не е посочена,дори век,така ще е някога в бъдещето под един процент татари да владеят цял Крим,след като ръководителите им са в Киев.

223

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно,как ще си губят техниката и живата сила руснаците,след като те преди да започнат някаква операция първо правят опустошителна обработка на терена с FAB-500/1000/1500 а вече и с FAB-3000 или прочистване след което не остава камък върху камък а да не говорим оцеляването на някаква си техника или пък жива сила!

222

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски, Русия я очаква пълна разруха и разпад !!! НЯМА ВРЕМЕ. А , Путин ще бъде в сраиран костюм ,скоро в затвора в Хага !!

221

А бе

преди 3 месеца

Едно е сигурно и то е,че тези в Часов Яр ще се предадат,когато стигнат положението на тези от батльона "Азов" в Мариопул.Надъхани са за разлика от набързо събраните,от специалните части са,но пътищата им за оттегляне са отрязани.

220

Анонимен

преди 3 месеца

Верно? Много се натрупа сметката ви пред Русия! Та как ще я плащате Не знам Евреино! Ти ще избягаш в Америка,но Хохлите на къде???-:)

219

Анонимен

преди 3 месеца

Копейкин и глупакът Цончо, са заминали за Русия, с микробус пълен с туби бензин... В Русия вече липсва бензин - 40% от рафинериите , са разрушени от украинците ..Не може да получаваш хиляди рубли от руското посолство и да лаеш от дивана ...Копейкин призовава платените русо.сифилистици ,да последват примера му ...

218

Анонимен

преди 3 месеца

Украинците губят територия но то не е важно. Освен че губят хора и техника. То и това не е важно.

217

Пацифист

преди 3 месеца

Месомелачка в стил Сталин в 21 век...

216

ЯО

преди 3 месеца

Соколът ми се разходи до Часов Яр и като се върна в Нигерия ми дума,че едни с отличителни униформи на специалните части на Украйна са в Часов Яр,а други стрелят по тях с установки Град страхливо от разстояние и при опит да евакуират дори ранени.

215

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски ,Русия я очаква пълна разруха и разпад !!! НЯМА ВРЕМЕ. А, Путин го очакват скоро в Хага ,да му облекат раираните дрехи ,доживот ...

214

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 месеца

Вият и пардят в бункеро

213

Еха

преди 3 месеца

Вийте ли к0зяци, вийте...🤡

212

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с лятната почивка на президент Зеленски? Как мина лятната почивка на президент Зеленскаи в Крим през 2023 г.?

211

Анонимен

преди 3 месеца

От утре си легитимна цел

210

Плюнки Копекини

преди 3 месеца

Абе таварищи недорасли можете да си фъфляте колко щете тука ама факта че подпомагаме Украйна и Русия ще загуби си остава