52

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да си много подъл човек,за да сипеш л...на върху главите на тия,които доскоро си подкрепял,а след изборите отново да им се мазниш теб да подкрепят.Защото няма с кого друг да управляваш.

51

Свинята банкянска

преди 1 месец

Ти какъв долен лицемер и наглец си ....алчна мутра унищожи милиони семейства...е мислиш ли че те чака земен рай....

50

Този дали си вярва

преди 1 месец

Краде 15 години, как може изобщо да говориш, че някой може да краде повече от теб ТА ти Си ЕТАЛОН, и сега други са виновни - .... сурат. .....

49

Анонимен

преди 1 месец

Благодарение на Борисов сега управляваха промените Всичко каквото се промени е благодарение на Борисов

48

Ех

преди 1 месец

Всички си правите експерименти с българския народ.ние не сме опитни зайчета.нскрая ще стане така,че хитрите свраки с двата крака в новия затвор.

47

Анонимен

преди 1 месец

Добре че бяха ПП тата малко да се вдигнат доходите, че при тоя толуп всичко отиваше за нвговото шкафче

46

Анонимен

преди 1 месец

Значи и у нас можело да се случи като в Словакия.Ти затова ли се криеше по гори и паланки да не ти се случи същото?

45

дo 36

преди 1 месец

Как да изпълнят, бе мундрьо? Има ли ли са повече от 121 депутата? Има ли ли са пълен мандат от 4 години? Когато им ги ОСИГУРИШ, а не си криеш малкото дууупенце зад туловището банкянско, тогава можеш да имаш претенции, негодно творение. Марш на тъмно, плъхок, там ти е мястото.

44

Анонимен

преди 1 месец

Буци , а истината е , че всички сглобкаджии сте непригодни и по своемо опасни за народа , държавата и видехте сметката , съществува само на учреждения .

43

Анонимен

преди 1 месец

Борисов е най успешният държавник от прехода досега

42

Анонимен

преди 1 месец

Киро е съучастник в убийство фалшификатор лъжец заедно с шайката си разруши държавата ни

41

Анонимен

преди 1 месец

Божеее,по време на неговото управление сме били средноевропейска държава!Ти да видиш!Тоя съвсем изплиска легена.Не знам защо отразявате всичките му глупости.

40

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков: просто, парапета, женкаря, кривата уста, квадратната глава, лъжеца, полуграмотният премиер, харакиро...Махнете този противен клоун, от политиката, моля!

39

Анонимен

преди 1 месец

Верно си е , доколкото ти си изпечен мошеник , те са аматьори мошеници сравнени с твоя милост , освен това ти си *** но тарикат, те са напълно сбъркани и специално Киро направо си покрива показателите за наркоман .

38

Анонимен

преди 1 месец

всяка поява на борисов активира протестния вот

37

Анонимен

преди 1 месец

Kaкто се опариха от тебе ли? Българите трябва да пропускат тези 2 партии (пп-дб и Ггерб-сдс) от бюлетините си ! Тези две партии се надпреварват по унищожение на България. Кой ще я доунищожи по-бързо?

36

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков и Асен Василев, заедно с менажерията си, дойдоха на власт като месии, които ще спасят България. Дадоха големи популистки обещания, които не изпълниха.Реформата в правосъдието и службите я разбират като смяна на състава, със свои хора.Радев ги инсталира във властта, за да свалят Борисов и ГЕРБ, не да управляват. Но аматьорите от ПП,ДБ се взеха твърде на сериозно и го отсвириха. Сега зоват избирателите да не избира месии, забравяйки че те дойдоха, като се представиха именно за такива.

35

Питащ

преди 1 месец

Не харесвам Радев-разединител, причинител на политическата криза толкова години, мераклия да управлява!Не харесвам Бойко-с неговото еднолично управление, аз казах, аз дадох, аз...,аз...!Не харесвам вече: Кирето, Асенка, Христо, Атанасов, които показаха, че не стават, а са аматьори в управлението!Тогава КОЙ, КОЙ.....?

34

окупант

преди 1 месец

Яхнал мвр,прекуратур,данс,цик ,цвик...Докато не се изчегъртат из основи,това ще е .И маггнитчета не действат.Нахал до безобразие.

33

Анонимен

преди 1 месец

Що за недокклатен оргазъм трябва да си? 15 години те унижават и доят - ни гък, ни вопъл. ППДБ се опитаха за 6 месеца в една изключитено враждебна атмосфера да направят нещо, и НАПРАВИХА. Отворете националната статистика - там пише, без лъжи, без манипулации. Отворете статистиката от 2009 до 2021 - там също пише. При това в ужасяваща международна ПРЕДВОЕННА обстановка. Неблагодарността е "короната на глупостта". Тя е самоубийствена.