26

Анонимен

преди 1 месец

Промяната в действие - от Просто Кире стана Килър Петков :)))

25

Анонимен

преди 1 месец

тук има само един полезен ход. всички коли на НСО трябва да са трабант, вартбург и максимум тико. от ония малките. тъкмо депутатите ще пооправят бдж и междуградския транспорт.

24

Анонимен

преди 1 месец

Преди 9 години едва не убихте мой приятел, който "отказал", да ви направи път. Само дето, не ви е отказал, ами е дал път, но няма как с 90 км да влезе в камъните покрай пътя. Ама вашата мутра карала със 140+ и му отнесе страничното, защото решил, да изпреварва , докато е карал в двете ленти, върху НЕПРЕСЕЧЕНА линия. Последстивия - НУЛЕВИ!

23

ПП-ДБ

преди 1 месец

Киро успешно осъщестеви операция по отстраняване на руски шпиони! В момента Лена подписва документите с подписа на починалия! Според намерените документи подписани и заверени от Лена, пътниците в Аудито са се клели във вярност на Путин и са били пратени да пречат на демокрацията и свободата! Киро е герой!

22

Анонимен

преди 1 месец

ЛЮЮБОПИТНО МИ Е ОТКЪДЕ Е ИДВАЛ ХАРВАРДСКИЯ КРАДЕЦ - ДА НЕ Е ХОДИЛ ДА БРАКОНИЕРСТВА НА ДУРАНКУЛАШКОТО ЕЗЕРО??!...

21

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Те всички са мутри в това НСО,ама щели да съдействуват. Лъжомажене. Точно техният екип е виновен за случилото се,защото каквито и да са принципите за охрана,е редно да са съобразени с трафика по улиците. Жалка работа. Ще ли всеобхватно да съдействат. Мафия! А и сама по себе си "професията" охранител е абсолютен парадокс-заявка за подбуждане на престъпления. Крадете повече,платете си и ще ви охраняваме. Позор! Ако НСО изчезнат ще настане тайните честност.

20

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Всички сме ви виждали как карате. И не знам кое ви е " специалното" ,при положение, че сте опасни и за " охраняваното лице" и за околните .

19

Анонимен

преди 1 месец

РАДИУСЪТ НА ЗАВОЯ Е ОКОЛО 140 +-10 МЕТРА, КОЕТО ОПРЕДЕЛЯ ГРАНИЧНА СКОРОСТ ОТ 128,6 ДО 138,1 КМ/Ч,АКО СЕ ИЗПОЛЗВА САМО ЕДНОТО ПЛАТНО. ОБЩО УЧАСТЪКЪТ НА "СЪБИТИЕТО" Е С ДЪЛЖИНА 300 М, КАТО ВИДИМ ЗА "ВОДАЧА БЕЗ ПРЕДИМСТВО" Е ОКОЛО 100 М. "ВБП" СПИРА НА ЗНАК "СТОП" ПОГЛЕЖДА- НЕ ВИЖДА НИКОЙ И ТРЪГВА.ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ НСО-КОЛАТА ВЛИЗА ВЪВ "ВИДИМАТА ЗОНА". СПИРАЧНОТО РАЗСТОЯНИЕ (ПРИ СКОРОСТ 128,6 КМ/Ч И НУЛА ВРЕМЕ ЗА РЕАКЦИЯ) Е 82,6 М.

18

Анонимен

преди 1 месец

УТЕЖНЯВАЩИ ОБСТАНОВКАТА ФАКТОРИ СА ДВИЖЕНИЕТО НА "ВБП" И НЕНУЛЕВОТО РЕАКТНО ВРЕМЕ НА НСО ВОДАЧА. ХА СЕГА МИ КАЖЕТЕ - ДЕ СА ЧЕСТНИТЕ СИНИ ОЧИ??!!!...

17

Анонимен

преди 1 месец

да бяха затрили просто киро, а не невинен и честен човек ! сега шофьора от другата кола ще го изкарат дявол, а ухиления наркоман по чист ангел !

16

Анонимен

преди 1 месец

Как ше съдействате на разследващите органи? Като ги блъснете и тях ли (:

15

Анонимен

преди 1 месец

Една история за мутри и за бивш премиер, който прикрива убийство и използва смъртта за предизборен ПР (как щял да оборудва всяка пожарникарска кола с инструменти). Невероятен срам.

14

Честита Промяна!

преди 1 месец

Веднага да се мятат по бронираните коли и да карат с 200 по пътищата за да пресъздадат събитията! Лично Киро Убиеца да наблюдава за коректното изпълнение!

13

Българин

преди 1 месец

Е, оставаше и да не оказвате съдействие ....

12

Анонимен

преди 1 месец

То в охранителните среди те използват за пушечно месо, естествено ако не си човек на некой, нема да пострадаш емоционално и физически :))) Севда е милионерка покрай банкянския селянин, много и сече пипето :)))

11

Анонимен

преди 1 месец

От Националната служба за охрана призовават за въздържание докато случаят не се покрие изцяло.

10

Анонимен

преди 1 месец

Киро, стигна ли за където бързаше?

9

Анонимен

преди 1 месец

Петков е бивш премиер и председател на парламентарна група в недействащото, но съществуващо НС. Не само му се полага кола, а е задължително да я ползва. Правилата не ги е измислил Петков, а са регламентирани...

8

Анонимен

преди 1 месец

Най-вероятно така е станало, човекът е спрял на стопа, огледал се е и е тръгнал. тия от НСО са го връхлетяли и ......станало каквото станало. Помня пътуване с наш познат, изведнъж се изтегли към шанеца. Питаме го какво стана, той вика, не виждате ли тия от НСО-то, докато го каже, профучаха като вихър покрай нас.

7

43.2469882,27.828996

преди 1 месец

Оказали са съдействие, ок.... Вероятно вече са установили, че на радиус от поне 300 м от мястото - кръстовище няма! Гледайте Гугъл на координатите по-горе... На 50 м от мястото, посока Аксаково, т.е. откъдето е идвало Аудито има знак А27 "Кръстовище с път без предимство отдясно", щото 50 м след мястото има селскостопанска база и бензиностанция. По пътя на джипа няма други знаци освен таблата "Аксаково". Прекъсната маркировка, задминаването разрешено и при такова задминане джипа е нацепил Аудито!