19

Да

преди 4 месеца

Искаме лидер, който НЯМА ДА ПОДПИШЕ СВЕТОВНОТО ПАНДЕМИЧНО СПОРАЗУМЕНИЕ. Искаме сами да решаваме ще се бодем или няма, а не СЗО да ни казва какво да правим!

18

Анонимен

преди 4 месеца

боко не е демократ, а дебел социалистически остатък

17

Мф, мисля, че пак

преди 4 месеца

нещо сте объркали държавата. Хората не искат "твърда ръка", а искат държавност - нещо, което осезаемо липсва в наши дни. Естествено, че когато разми мекотели управляват държавата и щедро я раздават на чужденци и/или в чужди интереси хората ще кажат "Това ли било демокрацията?! Ами по-хубаво беше при Бай Тошо!". Защитниците на демокрацията се доказаха, като едни крадливи нищожеcтва, които на това отгоре имат и голямо самочувствие. Първия, който ги омете и вкара в затвора ще получи паметник.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Напишете направо, че 103 % от българите искат Путин и т.н.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Конците на тоя институт отворено общество му ги дърпа чичко Сорос

14

Феодални мечти!

преди 4 месеца

Мечтата за управление с "твърда ръка" е феодално мислене и такива хора е живеят не в 21-ви век, а в Средновековието. Прочее, това е и индикация за нисък интелект...

13

Анонимен

преди 4 месеца

боко е дебел, не силен!

12

Смешко

преди 4 месеца

Българите искаха и казарма, ама никой не се записа. Стига сте пускали поръчкови статии.

11

До Зозо

преди 4 месеца

имаш предвид дебел, не силен

10

Свобода

преди 4 месеца

Само Бойко, Бойко, Бойко яко мачуви, джипки, Путин, Байдън, Русия, Америка квото искате.

9

Зозо

преди 4 месеца

До Бай Дрън... От къде военни за военна диктатура? :)))))))))))))) Трябва военна диктатура от НАТО и всички копейкаджии да бъдат изловени до крак.

8

Анонимен

преди 4 месеца

От къде ще го намерите тоя лидер с твърда ръка. Те в България само меки китки останаха и не бинарни чакащи смяна на пола.

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Българите не искаме лидери с твърда ръка,защото не сме мазохисти. Българите искаме лидери с Държавническо и Родолюбиво мислене,каквито са тези в Държавата Израел-единственната действуваща Народна Държава в Света в момента..Аз предричам Българо-Изрселска и Германска Ашкеназка Федерална Държава и когато това се случи ще имаме всички предпоставки да имаме нормален човешки живот. Да,ще има Федерална Българо-Германо-Израелска Държава,защото АШКЕНАЗИМ сме един народ.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм 51 процент и искам желязна ръка. Данък въздух, данък свободно мислене. Путин за президент заедно със Си. 6 мидеца единия ме управлява, 6 месеца другия. Един ми е малко. Искам 2 в 1. Затваряне на границите. Труд по 16 часа на ден без заплащане 7 дни в седмицата. Доброволно си давам паспорта на диктатора. Забрана на всичко човешко. Това искам. Можете ли да ми го дадете?

5

Бай Дрън

преди 4 месеца

Военна диктатура му е ммаййкатта. Един Пиночет ни трябва за две години.

4

Бай Дрън

преди 4 месеца

"Внушителните 87% от българските граждани пък споделят идеята за "демократична система, при която управляващите се избират чрез честни избори". Едва 8% я определят като "лоша идея"."- Въпрос. А досега изборите НЕЧЕСТНИ ли бяха?

3

Зозо

преди 4 месеца

Силен водач в България е само Бацето Борисов. От 2005г. ги мачка на избори наред с 200. И този път ще ги размаже ППДБ-тата и БСП/БКП Копейките също :)))))))))))))))))))))))))

2

Бай Дрън

преди 4 месеца

Аз съм петдесетият процент и искам държавен преврат с военна диктатура. Марков мемизлъга, че ще прави преврат март месец и се отказах. Ще търся друг превратаджия, различен от ония с таблета, че такъв преврат без пушилка не ме кефи. Даааа...

1

Полковника

преди 4 месеца

Партия Величие или партия МЕЧ само