42

Анонимен

преди 4 месеца

Няма по-*** от сектата ППДБ

41

до 37

преди 4 месеца

Викаш шофьорите карат по заповед. И някой им върти волана и натиска ***. Не знаех.

40

Бай Дрън

преди 4 месеца

В случая се оказва, че не НСО трябва да охранява Петков от хората, а хората от Петков!

39

Анонимен

преди 4 месеца

Защо Кирил Петков ползва охрана и шофьор от НСО и държавен луксозен автомобил за частната си предизборна кампания?

38

Стефан

преди 4 месеца

Нещо не е както трябва. Първо казаха, че не спрял на стоп знак. Това е професионален шофьор. Те винаги спират. Професионална нагласа. После потулиха снимката от удара. Джипът е летял с много над 100. Много тежък удар е. Аз самият съм виждал коли на нсо с безумна скорост да прибират разни гулямци от Боровец за София където с километри има знаци задминаването забранено. Просто пускат ламбите и карат като през поле. С сигурност са карали в насрешното както винаги правят. Убиха горките хора. Това е

37

Анонимен

преди 4 месеца

Гледам пътя е тесничък, с колко е карал шофьора на НСО и по чия заповед ако е карал бързо. В Закона за движение по пътищата има понятие скоростта да е съобразена с пътната обстановка, той съобразил ли и скоростта си че приближава кръстопът.

36

до 34

преди 4 месеца

Знакът няма никакво отношение към случая - човекът е спрял и се е огледал! Нямало е никой, тръгнал е да се изнася на пътя и гавазите от НСО са го блъснали странично с бясна скорост!

35

Анонимен

преди 4 месеца

НАВРЕМЕТО ПСИХОДЕСНИТЕЕ МНОГО ПИТАХА ЗАЩО СЕ ХАРЧИ ДЪРЖАВЕН РЕСУРС ЗА ДА СЕ ОХРАНЯВА АХМЕД ДОГАН. СЕГА ПИТАМЕ ЗАЩО СЕ ХАРЧИ ДЪРЖАВЕН РЕСУРС, ЗА ДА СЕ ОХРАНЯВА ЕДИН ОТ НЕЗНАМ СИ КОЛКО ЛИДЕРИ НА ППДБ ДОКАТО ПЪРХА ПО ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ. И ДРУГИТЕ ЛИ ЛИДЕРИ НА ППДБ СЕ ОХРАНЯВАТ... АМА ТО ТОВА Е ДОСТА ПО-РАЗТОЧИТЕЛНО ОТ ОХРАНАТА НА АХМЕД ДОГАН, СРЕЩУ КОЯТО РАДАНОВЦИ И БОЙКИКЕВЦИ МНОГО ВЪЗРАЗЯВАХА ПРЕДИ ДА ВЛЯЗАТ В СГЛОБКАТА.

34

Анонимен

преди 4 месеца

А на снимката защо се вижда, че знака е обърнат към гората.

33

123

преди 4 месеца

На всеки е ясно какво трябва да се направи, и никой няма да го направи! Специален режим само за специални случаи, които да се броят на пръстите на 1 ръка- официални делегации от минпред нагоре, линейки и пожарни. Всички останали на хранилката като си житкат с държавни коли, да спазват ВСИЧКИ ограничения и правила

32

Анонимен

преди 4 месеца

Кирца, Кирцааааа...."бензиностанции с ракетки", пици, колежански партита, дупките на Лена...накрая на Дунава се давят власите ей

31

Анонимен

преди 4 месеца

Нема толко просто племе като електората на ППДБ. Пред тех вождовете км и човек да заколят, пак ще им измислят оправдание.

30

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 месеца

Пеевски да Пази жената .....Тя е Свидетел - Да Не я заличат.....

29

Анонимен

преди 4 месеца

До *** с тумба Прочети какво казва Борислав Цеков ,кои носи вина ......киро

28

Сата НАТО

преди 4 месеца

Петков е началник и е длъжен да озаптява подчинения си, когато тръгне да гази хора със служебната кола. Бил съм шофьор на баровци и ми е съвсем ясно как стоят нещата. Шефът може да ти направи забележка ако караш бързо и намаляваш.

27

до 22

преди 4 месеца

С това, че е бивш премиер и поради това му се полага автомобил от НСО. Такъв ползва и вожда ти Тиквата. Отделно дето 20 години си ползва държавни Жипове като лични.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Представи си да се събуди и да каже, че един джип ни помете с 200, докато излизахме на пътя. Сигурен съм, че няма да и дадат да се събуди. Бог да прости!

25

Сата НАТО

преди 4 месеца

Катастрофи стават всеки ден! И по-тежки дори. Защо е тази медийна истерия? -----///----- Защото катастрофите на НСО са редовно явление.

24

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 месеца

Дойде от Харвърд - и Уби Българите ...Затова ли са го пратили

23

Анонимен

преди 4 месеца

Кирил Петков ли е шофирал или заплатаджията от НСО.