84

Анонимен

преди 1 месец

Учиндолския цирей сгрухания Слави го убиха менторите му от ГЕРБ и ДПС защото вече не им е нужен

83

Прост отговор

преди 1 месец

До Анонимен 42 Докато НСО се управлява от Посолсттво То, така ще е.

82

Анонимен

преди 1 месец

НавсяКъде се движат разни плондери придружавани от полицейски коли със светещи буркани. Това да не знаеш какъв си и кой си е страшна болест.

81

Анонимен

преди 1 месец

Славчо е първата говореща мумия... и първата мумия готова на всичко за пари...

80

до 53

преди 1 месец

И след избори какво? Пак същото. Или най вероятно без итн. Трябва да приемем че това имаме и това ни е капацитета. ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Няма друго. И 30 избора да направим пак ще е същото.

79

Бай Дрън

преди 1 месец

Слави не позна . Виновният е Путин, хаха, както и за атентатът срещу словашкия премиер. Защо си блъска главата с 13 въпроса, като е достатъчно да зададе само един- защо Путин праеи това?

78

Капитанът

преди 1 месец

Слави тия въпроси ,що не ги зададе преди години и към Доган и Пеевски. Защо ползват охрана от НСО ,след като не са президенти,премиери и председатели на НС . Бъди обективен.

77

Анонимен

преди 1 месец

Едно хубаво момиче ми каза, защо не съм се усмихвал, ама нема как да му обясня, че не мога да се усмихвам, требва да съм вечно сърдит... :)))

76

Слафчу е

преди 1 месец

Троянския дръглив кон на банкяра и джоган...

75

Анонимен

преди 1 месец

Какво каза бащата на Киро? Само това важното.

74

Анонимен

преди 1 месец

Слави си вади хляба с пошли клевети и подигравки от както се помни. Един вид кален бизнес. Две години плюе по ПП и ДБ, накрая спечели да води едни шоу по БТВ, демек да захлеби и той. Честито! А колко гласуваха за този и партията му пред 2 години ... мъка. Предаде много хора това нещо.

73

Анонимен

преди 1 месец

Aко ей тия предатели преди 2 години не бяха свалили правителството на ПП/ДБ/БСП/ИТН с напълно измислена причина, сега ситуацията щеше да е съвсем различна, а ГЕРБ и ДПС щяха да са наврени в ъгъла! Точно тяхна е вината да нямаше изчегъртване, и това е нормално, тъй като бяха троянски кон на ДПС и ГЕРБ за обиране на протестния вот

72

Анонимен

преди 1 месец

На какво ли се надява Славчо при нови избори? Едва прескочи 4-те % на предишните (с финалното преливане на гласове от създателите му ГЕРБ и ДПС), на следващите я влезе, я не. И без това присъствието на бездарните му сценаристи в НС е абсолютно безпредметно и само заемат място. Е, и незаслужено високи заплати.

71

Дедо

преди 1 месец

Пълни глупости. Кирилчо и Тицин вървяха пеш по платното ,отиваха към Каспичан за агитация . До тях спря кола на НСО и им предложи да ги качи и да ги закара ,до най близкото село. Момчетата се качиха ,щото бяха уморени и тогава стана белята.

70

Анонимен

преди 1 месец

До сега в Парламента по-про сти по-вулгарни от ИТН не сме имали. Дано на следващите избори да изтекат в канала.

69

Анонимен

преди 1 месец

Ако късият Слави не беше катурнал правителството на Петков от инат, его и защото "не го уважавали", сега ГЕРБ и ДПС щяха да са наврени в ъгъла. И за Украйна щяха да се разберат някак си, ама тоя дръглю изплиска легена. Да се сърди на себе си. Между другото, къде са Митева, икономическия министър, външния и още няколко от ИТН. Свършиха мръ сната работа и се ометоха.

68

Анонимен

преди 1 месец

Шутове на мутрите какво реват? Нали именно те бутнаха Правителството, в което ги нямаше господарите им от ГЕРБ и ДПС.

67

Анонимен

преди 1 месец

ИТН беше главният "изчагъртател" на ГЕРБ. Незнайно как ПП им стана главният враг, а Слави събори собственото им правителство, ей така с един телефонен разговор, защото "те не ме уважават". А дали няма(ше) и финикийски знаци от Сараите и Зайчарника.

66

Победа?

преди 1 месец

До 52 ПП НАПРЕД! Над какво? Над българите в България ли?

65

Анонимен

преди 1 месец

Нема такъв народ, който да избере има такъв народ. Доган Борисов им даде 1 процент в последния час на изборния ден, та да влязат в парламента и да ги използват за среден...