320

Анонимен

преди 1 месец

Кики *** сигурно е карал с 340км/ч на табелата за Аксаково, за да разцепи така колата на 2.

319

NEMA PRE4INA

преди 1 месец

Е бате ти си задаваш отговори. Много ясно, че няма причина НСО да кара така. Правят го, защото возят политици, така работи службата - това е един от луксовете да си политик в България. За тебе вече няма закони и летиш като божество из улиците и всички ти правят път. После отиваш в Парламента, променена пременена като хищна хиена и почваш да чоплиш лаф с Лойко и Шиши.

318

Анонимен

преди 1 месец

"Тия от НСО всеки ден се блъскат и през ден убиват хора, ама като не е Киро в колата и медиите не ги отразяват." - Въпросът не е дали Киро, Бойко или Корнелия са били в колата. Въпросът е точно в това, защо НСО се движат с такава скорост по пътищата, без обикновено да има адекватна причина за това. И по-долу писах в поне 2 коментара. Ако има привина (война, бедствие, заплаха и т.н.) тогава ОК, нека карат. Нормално е. Ако няма причина (предизборна кампания не е причина), тогава като останалите!

317

Ей нацепен

преди 1 месец

Ако си ербап отиваш пред НСО и прескочи оградата, ама викни някой да снима, да гледаме после записите как ги млатиш :D

316

Анонимен

преди 1 месец

Тия от НСО всеки ден се блъскат и през ден убиват хора, ама като не е Киро в колата и медиите не ги отразяват.

315

Деси Дуловска Мадона

преди 1 месец

Кирчо е бързал да кара Сърф.

314

Анонимен

преди 1 месец

До Нацепения - Щом си мераклия отивай пред президентството или парламента и ще си намериш някой.

313

За Таурега разбрахме

преди 1 месец

От коя партия са били в А3-ката?

312

Нацепения

преди 1 месец

Познавате ли някой от НСО, да ми покажете кой е, че ме сърбят ръцете да му счупя главата?

311

Анонимен

преди 1 месец

До Бях в колата с КИРО. - Не знам лъжеш ли или не, но това не е важно. Да приемем, че е вярно написаното от теб. Появява се върпоса, каква е причината от НСО да карат с такава скорост. Да, по закон имат право (предполагам), но защо? Война ли е станала, язовирната стена на Кърджали ли се е скъсала, Путин е нашамарил Главчев ли? Какво толкова е станало, че НСО да се движат със 160 на участък, на който ограничението е максимум 90 (ако е извънградско, не е на магистрала и няма друго ограничение)?

310

УЖАС!

преди 1 месец

Видяхте ли как изглежда кръстовището? Дядото се изкачвал по наклон и не е овладял съединителя. Това е много опасно кръстовище, трябвало е да се обозначи. АПИ са виновни.

309

КАТ-аджия

преди 1 месец

А бе, никъде не видях следи от спирачен път!! Те и ABS-те оставят, а тука - нищо!!

308

Анонимен

преди 1 месец

Дядото сигурно има проблеми със зрението - излезе ни в последния момент, дори не го видяхме. Карахме с 90км/ч - в ограниченията.

307

Анонимен

преди 1 месец

Табелка за населено място - със 160 км/ч ли се кара там?

306

Бях в колата с КИРО.

преди 1 месец

Колата на НСО караше със 160км/ч, видя че дядото излиза, но прецени че ще има време да се изтегли, когато колата му угасна на средата и започнахме да спираме много рязко, но вече беше късно.

305

Цомчо Храчката

преди 1 месец

Кирчо е видял че дядото е от Възраждане и е заповядал на НСО да го прегазят.

304

Анонимен

преди 1 месец

Аз не разбирам откъде се знае, че колата на пострадалите не е спряла на кръстовшщето - починалият шофьор ли им го е казал или тежко ранената му съпруга? Най-вероятното е да е спрял, не е видял автомобил, продължил е и онзи от НСО го е връхлетял. Националните медии се изложиха напълно с интерпретацията на тази катастрофа.

303

Анонимен

преди 1 месец

В качеството на какъв/президент, министър председател или председател на НС/ к. петков и ПРа му се возят в кола на НСО??? Защо к. петков противозаконно българите плащат предизборните разходки на к. петков с кола на НСО??? Защо к. петков и тицин не са попречили на водача от НСО да се движи с превишена скорост/два пъти над ограничението, или са го подбудили към това??? Защо, след като неговия ескорт е убил човек, к. петков отново занимава българите със себе си, вместо да дава показания в МВР???

302

ИСТИНАТА ЛЪСНА!

преди 1 месец

КИРИЛ ПЕТКОВ Е ШОФИРАЛ ДЖИПА С 280КМ/Ч в насрещното с една ръка пиян и дрогиран на куче? - чакам сега "статиите" от ПИК.

301

Морския

преди 1 месец

При ограничение там от 50, този с каква скорост е карал че да ги избие хората. Как пък не се прасна там а тир