33

Дон Кикот

преди 1 месец

Копейките веднага извадиха шампанското. Аз пък не мисля, че скоро ще има мирни преговори не и преди да дойдат F16 изстребителите.

32

Анонимен

преди 1 месец

Ще се молите да спре !

31

Нане

преди 1 месец

Вие, кат, как си представяте Русия да допусне бази на натуфци в укрия.... Следващите, които, ще са изпържени, са финландците, натуфските прибайтилски пудели и шведите.... предателите *** и ромънци и те са наред... ===))) за поляшките предатели няма споменавам....

30

Анонимен

преди 1 месец

Драги ми Урсула,а дядо Байдън,кога ще спре милиардите,за товариш зелевски.

29

Олимпий Панов

преди 1 месец

Скоро и не такива новини ще чуем!Урсулка иска да бърка в кацата с меда!

28

преди 1 месец

Няма световен ред вече 30 години. Ирак, Сърбия, Авганистан, Сирия, Либия, Армения, Хондурас, Украйна, Гaза. Къде е световен ред, в кома ли бяхте до сега? Кой го определя? Световното правителство? Световната прокуратура? Световната полиция? По3драви отСидней Аавстралия

27

кукуто от Кремъл

преди 1 месец

Путин сложи такъв печат на всеки руснак, че десетилетия не могат го изличи! Сега като разберат че някой е руснак, ще го гледат като убиец. На Путин за това не му пука естествено, той живее в свой собствен свят...

26

Жиката

преди 1 месец

Те руснаците искаха да има нова архитектура за сигурност ,ама Евроидиотите ,се правеха на курназ.

25

Анонимен

преди 1 месец

Световният ред отдавна се разпадна, най-вече защото беше крайно несправедлив и обсужваше една определена група държави. Капката, която преля чашата беше опитът на НАТО да прави от Украйна някаква анти-руска военна база и да провокира с нея.

24

Анонимен

преди 1 месец

Евакуират два района в съседната на Харков Сумска област. Дали армейската групировка "Север" ще разшири фронтовата линия на запад от магистралата Москва-Белгород-Харков, крим? Точно от там, от Козача Лопань идват обстрелите на Белгород.

23

Анонимен

преди 1 месец

Веднага след Майдана лавров излезе с предложение за преговори. Игнор и последва Крим. Месец и половина източните региони чакаха да ги включат в преговорен процес. Линч в Одеса. Почна война( не им се чакаше да ли чуват и тях явно). Бой 2014. Примирие и разговори. Минск 1. Бой 2015. Дебалцево и Минск 2. 7 години пързаляне и *** силна украинска армия. Настъпление 2022. Истанбул, преговори. Отдръпнаха се при Киев и...убиха преговарящия Киреев. И пак бой..... Сега - ама хайде пак. Е?!?!

22

Анонимен

преди 1 месец

Европа запя друга песен, умоляват Русия да спре, а не да се изтегля от Украйна, ти да видиш

21

Анонимен

преди 1 месец

Демократите са амбреажи (ДЛП)

20

Анонимен

преди 1 месец

Айде клекнаха западняците хахаха

19

Нане

преди 1 месец

Тая, един никаквец, кат ердо я направи за смях.... Император Путин, ще я погребе с цялата юрохея.... ====)))

18

Анонимен

преди 1 месец

Алоууу,моме с неустановен пол,Русия е страната която се отказа от установеният ред след Втората световна война,като се изтегли доброволно от източна Европа включително и от твоята родина Германия,да ама вие не кандисахте на тия отстъпки и почнахте да си врете гагата там където не ви е мястото,в Украйна,в Грузия,в Армения и почти във всички бивши пост съветски републики!

17

преди 1 месец

Забравих и авганистан

16

Ко?Не!

преди 1 месец

Зеленски нали щеше да преговаря чак когато напуснат Украйна? Тая предаде четата за пръв път като назова една кошмарна бройка за украинските загуби преди месеци.....Сега пак.....Очаквам да бъде заклеймена като путинистка скоро:-((

15

Анонимен

преди 1 месец

Тая съвсем е опростяла. Не Путин е на зор за преговори за да му поставят условия за такива. Mapyла на чело на ЕС - резултата и изявленията и са повече от красноречиви.

14

Анонимен

преди 1 месец

Акушерката не е оригинална. Тази песен я слушахме преди 2 години на преговорите. Путин си изтегли войските от Киев и веднага решиха да продължат войната.