87

Анонимен

преди 1 месец

А Мики Маус Денков и Мини Маус Габриел някой избирал ли ги е? Никой не е гласувал за тях и пак ви управляваха. Такава демокрация няма, даже Хитлер са го избрали с гласуване и демократични избори.

86

Анонимен

преди 1 месец

Хората са недоволни защото това не е демокрация, нело! Това в ЕС и САЩ, си е чиста форма на тоталитаризъм, много по-лош от оня в който бяхме преди.

85

Анонимен

преди 1 месец

Това не е демокрация, а чист нацизъм. Каква демокрация е това да ви вкарват във война с Русия против волята ви? Каква демокрация е това да забраняват референдумите? Откровен нацизъм, а не демокрация. Кой печели от тази европейска демокрация? Никой, освен Урсула, Австрия и Германия.

84

Анонимен

преди 1 месец

Със крайно леви либерални комунисти,каква демокрация!

83

Горящ Байдън

преди 1 месец

Недоволство от демокрацията, или от липсата на демокрация ? ЕС отдавна е подчинен на продажни политици, които предават интересите на страните членки.

82

Анонимен

преди 1 месец

ве

81

Кубрик

преди 1 месец

Демокрация? хахаха, каквото каже оберУрсул фон дер щтолц ,това и ще правим, никакви референдуми,само усраинска пропаганда, Нацистите управляват Европа, факт.

80

Българин

преди 1 месец

Преди няколко години бяха питали един американски външен министър, защо се месят в държави, където хората не ги искат ... защото нали "демокрация" означава "волята на народа". При което той каза "Демокрация не означава волята на народа, а волята на американския народ". Та точно по тази причина недоволството от "демокрацията" в Европа расте.

79

Лагрестин

преди 1 месец

Как може в България хора с трайна инвалидност да ходят през определени периоди на ТЕЛК?Как може учители,възпитатели и ученици да малтретират или да са враждебни към деца със СОП?В същото време се говори за толерантност към хора,чиито наклонности в медицината са наречени разврат и полови извращения.Нимфоманията,хомосексуализмът и т.н.се нуждаят от лечение,а не от реклама и популяризиране.

78

Анонимен

преди 1 месец

Никой в бг не е избирал Урсулица нали

77

Анонимен

преди 1 месец

Китайците са си най-добре, те са най-бързо развиващата се страна, всеки гледа да изучи детето си, което е супер и реално се стремят да надграждат. Няма просяци, камери навсякъде за да не се изкушава никой да не спазва правилата, дори и тези на високите постове.

76

Анонимен

преди 1 месец

къде демокрация като не ти разрешават един референдум?

75

долу ес

преди 1 месец

надявам се да доживе разпада на скапания ес, скоростта зависи от умствените възможности да мислят 450 млн души....

74

Анонимен

преди 1 месец

Неслучайно гърците са извесни че са наймного геюве и са избили траките а унгарците, че са тюрки поробили много славяни или народи които немат нищо общо с демокрации.

73

Лагрестин

преди 1 месец

Друго лицемерие на т.нар."демокрация" е това,че в България много хора са дискриминирани заради своята възраст.По-младите ги считат,че са си "изпяли песента".Отделно от това,ако някой човек да речем има паник-атаки,разни "разбирачи" започват да го изкарват ненормален.Към хората с инвалидност също има подигравателно отношение,обаче в същото време някои много са загрижени за правата на еднополовите двойки.

72

Неби нарен

преди 1 месец

Учудващо е недо вол ството от евро визия та например . Не приемате порнонмяната в сър цето си .

71

Лагрестин

преди 1 месец

Маските на т.нар."демократични страни" все повече падат.В САЩ бяха застреляли чернокож и Тръмп говори срещу латиноамериканците,но в същото време расистките изказвания на обикновените граждани са забранени.Отделно от това,когато там чернокож извърши престъпление и окаже съпротива,полицията обикновено го застрелва,но в България разни НПО-та защитават интересите на нашите малцинства,без да разследва какъв е конкретния случай и дали те са замесени в престъпление.Това са двойни стандарти!

70

Анонимен

преди 1 месец

Ако наистина е демокрация, хайде пробвайте да напишете една единствена проруска статия или препечатайте такава от руски медии? Май не може, а? ***, нещо свобода на словото или автоцензура?

69

Анонимен

преди 1 месец

ЛБТМ не се налага от мнозинството, каквото е демокрацията, а от малка клика изр оди в ЕК. Питайте какво ще ви каже мнозинството за да е демократично. Какво стана с демокрацията по време на ковид? Защо се ваксинираха хора насила? Ако имаше демокрация и свобода на словото в ЕС, къде са руските канали? Хайде аз да решавам кое е дезинформация и кое не. Защо платени от Америка за България мърсолковци ще са факчекъри и дали няма да чекнат в полза на който им плаща?

68

Атмаджа

преди 1 месец

Т.нар."демокрация" си е чиста диктатура!Светът сам създава покварата и корупцията,за да има кой уж да се бори с нея.Онези които подготвиха нравствената деградация и падение на младото поколение,сега лицемерно "четат морал",че то било неграмотно,невъзпитано и пропаднало.Порочната система обаче никой не я осъжда,независимо че тя заблуждава и покровителства нечестието.