159

Анонимен

преди 1 месец

Така празнува мафията, с оръжие на масата и после като се напият излизат и стрелят във въздуха. Мафията си има държава. По зле сме от Сомалия.

158

Там на Арбанаси

преди 1 месец

Поне църквата е хубава и е наблизо. Няма от какво да се страхувате. Трябва и народа да има оръжие законно, да видиш....що е ред!

157

Анонимен

преди 1 месец

Най- жалкото е че тоя няма да си подаде оставката, а и никой няма да му я поиска.Това е днешната действителност в Бг.Трябва сега всеки час това да питат журналистите, но те няма да го направят.

156

До До 137

преди 1 месец

Татко ми даде тази информация по време на разходка в един Луна-парк. Видях хубава играчка на едно стрелбище и поисках татко да стреля, за да се опита да ми я спечели. Той ме дръпна настрани, обясни ми защо е опасно човек да се мотае около стрелбище. После ми купи подобна играчка от друго място. Според мен децата най-добре запомнят поучения, дадени в хода на самия живот, а не когато специално започнат да ги назидават. Вие самият правите същото - в естествения ход на живота учите децата си.

155

Анонимен

преди 1 месец

Оставете го Борисов какво пак се чудите какво да мажете Докога Борисов това Борисов онова

154

Анонимен

преди 1 месец

До До 137 "До оръжията не сме стигнали още." И кога мислиш да стигнете до темата за оръжията? След като стане на 12 и гепи нечий пистолет да простреля някого ли? Дано поне до темата за наказателната отговорност сте стигнали, да знае да се оправдава, че го е помислило за играчка. Щото това хлапе няма как да не е виждало истински пистолет, освен в мутренската му среда, поне ще е виждало по филми и тик-ток. Ама го изкарват малко детенце, което си играйкало с играчица, пък тя взела, че гръмнала...

153

?!?

преди 1 месец

Кой е той " Домакина" Собственика на оръжието. Единствената вина е негова! Пълнолетен е , защо го крият? Защо държи оръжие в джоба на якето си , н войн ли е. И това ли са ПП ДБ другари на хора с пистолета по джобовете или по лошо май

152

Точен

преди 1 месец

Ако МВР още не е отнело пистолета на Божанков, то е за прокуратурата!

151

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен143 Мая Банзарова, гледаш й фейса, жена на този оставил пистолета, даже видях и момичето

150

Анонимен

преди 1 месец

Шарлатаните вчера биха Соня Култуклиева а днес стрелят децата с истински бойни пистолети как хубаво ни се промени животът

149

Анонимен

преди 1 месец

Господ продължав да ви показва какви са тия ПП та, БСП та и тем подобни Дсб та.

148

Анонимен

преди 1 месец

Умнокрасивите сащевролгбтейци избиват нормалните хора. От друга страна, кой нормален ще си пуска децата при тях.

147

Анонимен

преди 1 месец

Тия всичките са увредени в главите! Кой нормален човек ще носи зареден пистолет на празненство,на което присъстват само най-близки хора?! Върхът на неадекватността е,че го е оставил зареден на масата,където има и деца!!!

146

Анонимен

преди 1 месец

Както се изрази един преди мен - турбокомплексарщина на турбоселяни!

145

Анонимен

преди 1 месец

Никога не съм знаел, че този леген Божанков е раждал!!!???

144

Гошо

преди 1 месец

Що чини пистолет на празнество и то с деца.Комплексарската селяндурщина на измислените новобогаташи може да се конкурира само със се.лянията и дебилноста на Стоичков.

143

До 137

преди 1 месец

Не във всички семейства се говори за оръжие и за безопасната му употреба с децата. Моите ги уча как да пресичат безопасно, как да боравят с електричество безопасно, как да действат при различни бедствени ситуации - пожар и земетресение. До оръжията не сме стигнали още.

142

Стоян Стелий

преди 1 месец

Кити Божанков имал0 дете?!? Тези евроатлантически ценности са доста с6ъркани...

141

Анонимен

преди 1 месец

Всички там са били яко пияни-и Общинари,и Бизнесмени, и Дупетати,и децата. После що и кво стана...

140

Анонимен

преди 1 месец

До 143 - Прочети предишните коментари, те съдържат отговор на всичките ти въпроси. Много хора са осведомени относно случая.