31

Анонимен

преди 1 месец

Очевидно Путин ни колонизира и превръща в бели роби , защото с регламенти , сделки , квоти и прочее uдuoтuu не ни оставя да сси оправим държавата и страната .

30

Анонимен

преди 1 месец

Това ни е функцията в ЕС

29

Робинята Изаура

преди 1 месец

До До 24Говоря за България, не за София. 3.5к евро в Германия е за някакво незнайно село. Иначе няма как електротехник да е хоби, понеже наредбите и законовите норми за осигуряване го водят професия. Не знам как е извън България, може там да има други наименования, но дейността е една и съща горе долу и все се стига до едно и също заключение от малко по-умните.

28

Анонимен

преди 1 месец

Отново принизени до ниво белите цiraни на Европа!

27

Чао !

преди 1 месец

Главното е да си вземат суха храна за 50 дни , за из път! Останалото е катунарска работа. Добър път, драги българи!

26

Анонимен

преди 1 месец

Ясно. Гастролите почнаха, пазете си чантите.

25

Анонимен

преди 1 месец

Никога не казвай никога, но да ходя да се чупя в некакви полета...нема начин в момента :)))

24

Анонимен

преди 1 месец

Имат измамници , имат и синдикати. Виж, при нас синдикатите са само на хартия, а за онези, отвъд океана- там направо са забранени. Един от богатите българи, живеещ отвъд океана, го беше казал- за какво са тези синдикати, те само пречат на производството . Не човекът е важен, а парите!

23

Анонимен

преди 1 месец

До 26 До 24И къде в софия взимат 3500 евро чисти електротехник ? Я ни светни , че незнаеме

22

Анонимен

преди 1 месец

Слугинажино надменен, кога ще смениш плочата с говоренето унизително, че някой няма образованието или възможностите, които ти си имал? Както на всяко прасе му идва евентуално коледата и твоята ще дойде! Всеки се оправя както може в живота. Изкарват си парите с труд, не да ти идват посред нощите да берат от твоето желязо. И не ми излизай, че си се подготвил срещу неканени гости, щот дори жандармерията не успява веч да озапти глутниците.

21

Анонимен

преди 1 месец

До 24 Робинята ИзаураОт тия 3500 извади 36 процента и виж какво ти остава чисто

20

Анонимен

преди 1 месец

До Митко: Българин да работи в земеделието в чужбина е лукс. Те това работят повечето зеленчуци (българи). Но има и такива които мият заааадници на пенсионери в Гърция. И темподобни...

19

До 24

преди 1 месец

Казал си брутна сума. То това е основна уловка. 3.5к Евро дори и нето са смешна сума за София, камо ли за Европа. Електротехник е хоби, не е професия... Научи нещо ново и барем вземеш нормални пари и у нас. Например- интеграция на умен дом, пак е вид електротехника.

18

Робинята Изаура

преди 1 месец

Гледам сега електротехник, което ми е професията, там се заплаща 3500 евро начално. Квартира в района на работа се намира за 350-400 евро на месец, самостоятелна. Не е никак зле. В БГ няма такова стартово заплащане, поне за електротехници.

17

Анонимен

преди 1 месец

Да си чупя кръстта на трастиките, не мерси, аз съм тарикат :)))

16

Анонимен

преди 1 месец

"Правителството няма да налее акъл на слугинажа." Ако още някой чака правителство или който и да е да му налива акъл то да ходи в пРосията. Там бащицата налива акъл, кой е за затвора ако е против ачертаната партийна линия, кой е за затвора и кой да скача от 11 етаж.

15

пияница мистик

преди 1 месец

До митко === Дядо митко, а ти си помисли защо полуинтелигентните ходят да берат зеленчуци и плодове на Запад, а не ходят да го правят за нашенските "бизнесмени" производители :))) Хем тук шефчето ще им говори на селски диалект и ще се разбират идеално, а няма да им шпрехе на дойчланд юбер алес

14

Хи хи

преди 1 месец

800 000 русофила отиват на Запад за да си-рат на воля ! Вижте например Темза, цялата е в русофилски гумна. Ус-раха ни хубавия Запад !

13

пияница мистик

преди 1 месец

Ахахахахахахах :))) Ще пукна от смях :))) Трябвало детайлно да разгледат трудовия си договор, преди да подпишат. Да го разгледат могат, не отричам, ама да го прочетат и разберат какво пише съм 100% сигурен, че не могат, ако ще и на български да е написан. Какво остава ако е на немски, френски или английски :)))

12

До 13

преди 1 месец

Правителството няма да налее акъл на слугинажа. Той пак ще е слугинаж без желание за развитие. За жалост, това са 99% от сезонните работници. А още по-смешното е, че на сезон там правят колкото нормално платен човек у нас на 2 седмици.