169

Анонимен

преди 1 месец

Електоратът на чалгарите и шарлатаните и един и същ

168

Анонимен

преди 1 месец

Шарлатани Вън от управлението на държавата Атанасов костовист този ли е новият а Рашков милионер от заплатите си комунистически следователИцо хазарта какво направиха тези за държавата НИЩО само лъжи лъжи лъжи наглеци

167

анонимен

преди 1 месец

Не може да е толкова малка разликата. Значи, че доста българи не са си взели поука от четиригодишната създадена бъркотия.

166

До 164

преди 1 месец

Така е, и те ще влязат. ИТН ще влязат, защото са прокси на ДПС и ГЕРБ на 100%.

165

Анонимен

преди 1 месец

И сега Докога ще се мерим кой е по голям шарлатанин НЕКА да видим кой кои развиват държавата вижте сами

164

ПП КИРО,АСЕН,РАШКОВ.

преди 1 месец

КОРУПЦИЯ НЕВИЖДАНА.

163

Анонимен

преди 1 месец

За това, че научна степен д-р, особено д-р на науките трудно се присъжда и има процедура, която трябва да се спазва, в общи линии става ясно. За научните звания също има прецизно определена процедура,която в повечето случаи се спазва, зависи от НС на ВУЗ-а. За научното звание професор, присъдено на г-нТагарев от БАН 16 години след напускането му на ИТКР към БАН питайте НС. За титлата академик присъдена на проф. Денков след като същият е бил вече зам.министър на МОН,се обърнете към БАН.

162

Анонимен

преди 1 месец

ИТН дали ще влязат или няма да влязат в парламента това ще си го решат от ГЕРБ и ДПС. Ако Борисов и Пеевски решат че ИТН трябва да влезе в парламента те ще влязат .

161

УЧИНДОЛЕЦ ДЕЙСТВАЙ

преди 1 месец

ИТН ДА СЕ НАПЪНАТ МАЛКО И ДА СИ ВЪРНАТ ЕЛЕКТОРАТ ОТ ПП-ДБ! ДА ИСКАРАТ ХИВЯДА НА ПРОТЕСТ НА ПАТРИАРХА - ЗА НОВИТЕ ПАРКОМЕСТА И ВЕЛО АЛЕИ!

160

Анонимен

преди 1 месец

Как да гласувам за този просто Киро пак, не прави разлика между силициевата долина и сицилиевата долина, срам учил пуц в Харвард, летял на 6 хилади метра без кислороден апарат , но хеликоптерите летят на до 4 хиляди метра , ***, не му пука, измами само и само да се добере до власта, маймунатапреди да изяде банана си го пъха отзад, за разбере дали може да го изкара, излъгаха ни и продължават да ни лъжат, някакви които ни ги пробутват от посолството ,искат да привлечат не гласуващита.?

159

Анонимен

преди 1 месец

Как пък (и кои) изчислиха, че ИТН влизат, платиха си за твърдо прескачане на 4% ли?! Аз не виждам доверието към ИТН да се е повишило с нещо, особено с постоянните злобни нападки на Трифонов към ППДБ. Всичко вече било нагласено... Що за мафиотска държава?

158

ИТН, ПП, ДБ БСП И ДР

преди 1 месец

ТРИ ГОДИНИ ЧЕГЪРТАА, ЧЕГЪРТАА И НАКРАЯ СА ОС РАА!

157

@ к.154

преди 1 месец

Не може да отидеш във ФМФ на СУ, да се представиш: ББ, лидер на ГЕРБ, искам диплома за голям доктор по ИТ. И понеже във ФМФ Ви познават, веднага ще се разтичат и след 1-1,5 месеци дипломата е готова. Такова чудо няма и дай Боже да няма. Първо,не сте завършил ФМФ, второ, за Вас няма открита докторантура,трето- бивш аспирант от ВМШ-Симеоново да кандидатства за ИТ докторант, ще бъде прецедент не само в БГ, а в ЕС! Не зная как процедирате в ГЕРБ, но във ВУЗ не е така или не слдва да е така/следва

156

Анонимен

преди 1 месец

Материала в България е кофти каза Бойко преди години. Кофти материал естествено ще си избере кофти политици да го управляват. То е ясно.

155

ss-waffen

преди 1 месец

Не вярвам на тази статия, ама хич.

154

Анонимен

преди 1 месец

Шарлатаните потъват при чалгарите са КОИ гласуваха за чалгарите викаха крещяха и какво безвремие Нищо Къде е развитието на България наникъде Лъжци мошеници шарлатани алчници божкови слуги

153

Анонимен

преди 1 месец

До 151 а от 4 год България как е крах саботажи разруха Кражби комисионери никакви пари от Европа правителство няма невиждана инфлация шепа шарлатани лъжат до припадък и някои и вярват незнам кои 151 това ли е твоята България

152

Анонимен

преди 1 месец

До Банкянският пак мачка,к.140 Чета в раздел Избори 2024 на днешния брой на медията Блиц изказване на ББ пред събрание на ГЕРБ в Сливен. Та там ББ говори за званието академик на проф.Денков и се хвали: Три пъти съм бил премиер и можех да стана академик, доктор, всичко. Кой университет нямаше да ми даде диплома? Трябваше да направя така,както направи Денков. И накрая се подписваше академик. Г-н експремиер, научни звания и степени се присъждат на учени, а не на лидери на партии./следва

151

Анонимен

преди 1 месец

В предишни парламенти ГЕРБ/ДПС имаха 240 депутата. В последния парламент имаха 180 депутата. Ще видим в следващия колко ще имат.

150

първи стъпки

преди 1 месец

Увеличаване цената на хляба,намалявяне на пенсиите.....