217

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 239 - Само профаните от дълбокия прованс и крайните квартали ВЯРВАХА, че това е подобен празник. Истинските българим знаем, че не е празник, а е помен! Ако си мислиш, че "хомо процеса" е нещо, за кеото не се говори, в момента еничарския корпус го изкарват, едва ли не - великлепна възможност за кариерно развитие на простоватите българи ... ЕЙ!

216

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав Хомо щуротиите бяха забранени по времето на Живков. Дори е имало един голям съдебен процес срещу хомо мъже. За който процес днес нищо не се говори. Имаше при соца и измисления "празник" 2 февруари. На който всички се подиграваха на някой свой колега, за когото подозираха, че е хомо. "Честит ти празник, няма ли да черпиш" и тъй нататък.

215

Анонимен

преди 1 месец

До 6 Истории в Бг ! - 225 - Защото властта взе да отчита високи нива на недоверия и непоносимост сред населението, Левски и Ботев, не са така приятни, като идеология и цели. Виж - те едно време и комунистите много ги тачеха, защото те или революционери, кумуниситте и те реолюционери, ама като мина революцията, вече не беше хубаво, да се отлгеждат и подклаждат революционери, че ... И минахме на глупости от рода на "Комунизмът в творчестовто на Христо Ботев" - На братовчед ми матурата :)

214

Ганьо

преди 1 месец

Безсмъртни има и от другата страна-децата на убитите от насилствено наложения комунистически режим от Русия, както и децата на хората на които им беше насилственоотнета собственоста в селските райони - така наречената колективизация.

213

Неразбрал

преди 1 месец

Вова защо забрани безсмъртния полк в Русия?

212

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 229 - Е как коя! Която на човека му отърва, за да си проведе камапнията и да си постигне политическите цели! Либералите сега рева, че демоктрите объркали историята, демократите реваха, че комуниситте я объркали, комунисите реваха, че фашиситте я объркали ... Нема брат! История е най-добре, да се учи от трети страни, където пишещите я, рядко ще имат финансов или политически мотив, да пишат какво и как. За съжаление и това е рядкост днес.

211

Радослав

преди 1 месец

До Кубрик: ей този фашизъм го разгромихме без дори да стъпите в Италия! Национал социализъм бе путлероджендър! Национал социализъм се казва строят в Германия! Защо толкова бягате от това име национал социализъм? Като путлероджендър от жена бягате от това име!

210

Анонимен

преди 1 месец

"Демонтирания" е силно казано. Още не може да хмахнте и 1/20 от него.

209

Анонимен

преди 1 месец

До Учете история....Нали в България , официално имаме ВЕЧЕ--- шест Истории !Коя История бихте ни препоръчали да четем , и коя да учим ?

208

Анонимен

преди 1 месец

Кога правиха съвместни паради с немските фашисти през 1939-1941 не риваха.

207

Учете история

преди 1 месец

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

206

Радослав

преди 1 месец

До 216: защо се опитваш едно и също нещо да го представиш като две отделни понятия? Комунистите и техните плодове джендъристите са едно котило! Все пак джендъризма е плод на европейските социалисти, борци за равни права и там други леви хомо щуротии. Прайда си е пак ваш празник.

205

Анонимен

преди 1 месец

И всички се правят,че не виждат, че капището им го няма.

204

в Бг имаме 6 Истории

преди 1 месец

До Историк...Алоо , може ли да ни ОТВОРИТЕ :Кога ще спре ислямизацията на Европа , от ''атлантиците'' в ЕС ? Защо ЕС плаща войната на САЩ с/у Русия ....? И последно : Защо САЩ , Русия и Англия , сринаха ЕС икономически , военно , И финансово ?Цяла Европа е в РЕЦЕСИЯ ! МЕРСИ !

203

Бг

преди 1 месец

Честит празник .

202

Трябваше

преди 1 месец

Един полк геюве да им излезе насреща. Специален поздрав за европа!

201

Анонимен

преди 1 месец

С всяка година тези клетници стават все по-малко.

200

Анонимен

преди 1 месец

малко им остана на нацистите в Европа, гласувайте за европейските също!

199

Анонимен

преди 1 месец

Комунистите в БГ то са слаба работа, скоро на прайда под дъгата, ще видят колко сме истинските европейци . Хиляди , стотици хиляди,

198

Анонимен

преди 1 месец

Аз българи на тези снимки не виждам.