56

Анонимен

преди 1 месец

това се казва политик ,а не като нашите подложки чинно наведени на запад. Ама докато си наведен на запад си удобен някой от изток да ти набие шута :)) а за нашата "демокрация" какво да говорим - като ти забраняват един референдум да проведеш :))

55

До Китай 1987 година

преди 1 месец

1987 аз съм бил на 10 години,моето семейство нямаше кола,вярвам и не малко други семейства.Така че,айде не на нас тия

54

Анонимен

преди 1 месец

След завършването на СВO в Украйна ЕС се разпада, а европейските страни ще се наредят на опашка за присъединяване към БРИКС.

53

Анонимен

преди 1 месец

Китайците,каквито и да са,имат голям проблем-географията..далече са,по-добре според мен е да си гледат тяхната азиатска ***.Да се пробват,и да харчат за нещо дето няма да стане,добре.А,маджарите нека се правят на тарикати,някой вярва ли че,Европа ще ги остави да си развяват коня?! Нека да си вярват,но и да не забравят историята.В крайна сметка,мечтите са безплатни.А за тези които са анти запад,повярвайте ми,не би ви харесали да живеете там, в Азия.

52

мале

преди 1 месец

орбанчо прави най добрите бибитки на континента голоем е

51

до Евразин Алахакбар

преди 1 месец

Няма тка какво да ловишь, ти си турчин, яз съм бугарин-татарин, той е хунорин... и кво от тва! Туршия ти прокисна без ракия, все пак за такова кат тебе е харам.

50

гладен реактор

преди 1 месец

саши, откак каснаковското добиче ти е колега, имаш ли статия дето си писал трезвен?

49

до 37 аноним

преди 1 месец

(1987г когато в България всяко семейство имаше кола)... А сего пенсионерите в така наречена Чалгария не могут да позволят да си купят една лютеница. На истина е тържеството на демократия.

48

читалище заря

преди 1 месец

нали, показателното в случая е че на всеки три реда се цитира различен човек. източниците са неясни, щото не вервам в 12 часа унгарския министерски съвет да е звънел на сашко от днесбегето, да им нареди дитрамбите. от статията става ясно, че си е дошъл да види кво правят с парите му измамниците на орбан, и да им каже кво са се разбрали с макрон за фронта в украйна., нищо повече. останалото са съчинения по картинка с неясен произход. за подобно дезинфо в китай те закачат на зенитката.

47

Анонимен

преди 1 месец

САЩ не могат вече а и не искат да се грижат за сигурността на Европа. Европа може да си осигури 300-350 хиляди, най-много 400 човека. Това означава, че трябва да стоят на линият между Алпите и Балтика - тоест границата от 1945г. А какво става с Полша, с Румъния, с България и другите от източна Европа. Словакия и Унгария са осигурени, освен това Орбан в прав текст заяви какво иска - Трансилвания, част от Закарпатието и още един малък детайл - Орбан каза, че Унгария винаги е била морска държава. А за това е нужно да се ликвидира Хърватия.

46

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

ши3ко да преписва в 12 часа от флашката е много странно, явно тия дни покрай празниците е изпущил конците и са му шокали репата с антената от вефа

45

Анонимен

преди 1 месец

Унгария може да се превърне във важна опора на Китай в ЕС благодарение на способността си да блокира политически решения на ЕС. От китайска страна се планират многомилиардни инвестиции в унгарската икономика, включително изграждане на автомобилни заводи и предоставяне на заеми, подизпълнители и технологии за изграждане на високоскоростна железопътна линия.

44

Социолог

преди 1 месец

Свобода,цъкате + ,или евтин/мизерен живот чукате -,гласувайте ,моля.

43

Хан Атилла

преди 1 месец

Гледайти завиждайти... Ето един пример как се провежда (без консультации с пендоско посолството) една прагматическа не робска политика в полза на държава и народа.

42

Анонимен

преди 1 месец

В Китай няма демокрация. Китай е диктаторска недемократична страна. В Китай изобщо не се провеждат избори, никакви избори! В Китай няма политически партии. Ужас, аз съм фтрещен. ЕС трябва да наложи санкции на Китай докато започнат да прават демократични избори с много партии както в България която е член на ЕС и НАТО и българите живеят свободно в демокрация и провеждат избори народа да определи кой да управлява - това е демокрацията, в България, а не в Китай.

41

читалище заря

преди 1 месец

Унгарския шкембе войвода няма какво да предложи на китаеца, за да докараме некак си 10 процента правдива информация в тоя сътворен от гладния реактор пасквил

40

Анонимен

преди 1 месец

Южнокорейският министър на отбраната Шин Уон-сик каза, че икономическата ситуация на Северна Корея се е "подобрила значително" през последните месеци в резултат на руските доставки на храни, суровини и петролни продукти. Преди Пхенян беше напълно зависим от Китай и отношенията между СК и Китай исторически далеч не са прости. Сега се очаква създаването на съвместни руско-корейски предприятия и мобилизирането на военно-промишления комплекс на КНДР в интерес на руския фронт, както и деблокирането на миграционния поток от Северна Корея, за да заменят "незаменимите" узбеки, киргизи и таджики.

39

IQ 3.14

преди 1 месец

номера с тая статия ше мине, ако не сте видели разликите в снимките между визитата на си във франция и тая в унгария. всички фирми с активи по-големи от 20 лева напуснаха хекешмекеш ланд. по скоро си е дошъл да издърпа ушите на царицата на чардаша ей така , за изпът. щот унгарец и на некролог да го видиш, пак си му удари един шамар

38

Анонимен

преди 1 месец

Аз не виждам проблем да се градят отношения с Китай. Това, че САЩ имат проблем с Китай и наредиха на евросателитите си и те да започнат да имат проблем, си е техен проблем.

37

Анонимен

преди 1 месец

Днес китайската икономика, деноминирана в долари, с 15% превъзхожда европейската и разликата ще се удвои до края на десетилетието. Това обстоятелство, съчетано с големия търговски дефицит на ЕС с Китай, предизвиква силна тревога в Брюксел