203

Анонимен

преди 1 месец

Всички се гаврят брутално с НАТОвските гьзенца, и Захарова, и Песков им пускат пред целия свят страшилки, а натовските гьзенца се гушат страхливо и не смеят нищо да отговорят. Айде бе, натовски гьзенца, айде да ви видим бе, какво ще направите бе, айде, ще влезе ли сега НАТО в Украйна, а?

202

Анонимен

преди 1 месец

Само САЩ са използвали досега ядрено оръжие. И досега не са се извинили за това на японският народ.

201

Руската федерация

преди 1 месец

Притежава изключително по опасни оръжия от атомните,които са на автоматичен режим и се изстрелват сами от прецизен компютър със сензори за само насочване към целта на заплаха и нямат никакъв блокаж за спиране.Кой разбрал,разбрал.КОЙ не разбрал ще го информират в CNN.

200

ВЪПРОС

преди 1 месец

А не трябва ли да е "Прати ли Русия войски в Украйна става опасно"??? Май задавам прекалено сложен въпрос за русофили!!!

199

Анонимен

преди 1 месец

Никакви пари и никакви оръжия могат да помогнат, ако Русия започне да удря по укротерористите както Израел в Газа. В момента тази измислена държавичка, която вече остава без население, съществува единствено благодарение на милостта и благородството на Русия и на Владимир Путин.

198

Анонимен

преди 1 месец

До момента в ус-райна виждаме как НАТОТО губи войната срещу Русия която се води на територията на ус-райна. Изложбата на НАТОВСКА техника на череният площат е факт доказващ безпомощноста на НАТОТО срещу Русия . Ванга господа русофоби е предсказала че Европа ще бъде изпепелена в пламъци а Русия ще бъде велика и могъща ! Дерзайте слабоумни русофоби ! С ДЕН ПОБЕДЬ ! ЩЕ ИМА ОЩЕ ЕДНА ПОБЕДА НА НАТО

197

Анонимен

преди 1 месец

Рашките влачат неакви баламурници от Куба...ХАХАХАААА да се бият за тях!

196

ДА БЕ ДА

преди 1 месец

Руснаците както винаги блъфират, нищо не може да стане! Те щяха да използват ядрените оръжия още преди две години, но нищо...

195

СМЕХ....

преди 1 месец

ИМА ВЕЧЕ БОЙЦИ ОТ АФРИКА В УКРАЙНА/ дават ги по нета../

194

Анонимен

преди 1 месец

Ние подготвяме ли вече контингент? Иначе ще останем в периферията. Зеленски до няколко месеца ще си поиска. Ще ли му дадем младо свежо българско месо?

193

АМИ, ДА....

преди 1 месец

....СТАВА МНОГО ОПАСНО ЗА РУСИЯ...ХАХАХАААА КОНФЛИКТА ВЪРВИ КЪМ "ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗИРАНЕ"/Срещу заплащане/

192

анонимен келеш

преди 1 месец

кАпейки гледайте след малко Реал Мадрид-Байерн Мюнхен бе!Ако не гледате футбол пуснете си некое филмче или нещо забавно или пък излезте навън за по питие с приятели.Стига с тези бомби,Сармати,Калибри,Посейдони и ядрени апокалипсиси.Животът е толкова прекрасен:):):)Вие много се зомбирахте с тази тригодишна спец военна операция на Вовата:):):)Наврени сте тук пред клавиатурата да обяснявате в НАТОвска-България колко е велика русия:):)Няма как да стане вашата,че сте много малко и сте страхливи:):)

191

РУСИЯ РЕВЕ....

преди 1 месец

...щото и при нея буряти , ненци и чукчи почнаха да свършват...ХАХАХАААА...

190

Анонимен

преди 1 месец

4 бригади на руската федерация са отказали да се бият. Мисля, че това са лоши новини са късия дядо в Москва.

189

Абе, глупости....

преди 1 месец

....ЗА ТИЯ РАБОТИ ИМА "ДОБРОВОЛЦИ" НА ЗАПЛАЩАНЕ ОТ ЖЕЛАЕЩИ ЗА ЕВРО- ГРАЖДАНСТВО...НЕ СА ОБЯВИЛИ ЦЕНАТА---И НЕ СА ТРЪГНАЛИ....ОБЯВЯТ ЛИ Я ПУТИН ДГД....ХАХАХА

188

Ох тези сметки

преди 1 месец

По тези сметки Русия щеше да колабира .,рублата първия месец да стане хиляда долара Голя на а еуфория бе Какъв им бил военния бюджет?При тях всичко е евтино и това,което на Запада струва десет милиона разходи при тях е десет пъти по-евтино.Руснака потребява повече от немеца и затова сметките са без кръчмаря.То,ако пачките заместваха снарядите Украйна да е победила вече,но богатия Запад не успя да достави и един милион снаряда,а Русия за година произведе в пъти повече.Сметки,майтап бе Уили.

187

Анонимен

преди 1 месец

А когато вие нападате, обстрелвате чужди територии, разрушавате инфраструктурата! на градовете и убивате мирни хора, това не е опасно ли?!Колко по-опасно може да стане?

186

Капитанът

преди 1 месец

Ако Китай оттегли подкрепата си за Русия , последната ще напълни бързо гащите от страх.

185

Анонимен

преди 1 месец

То и запада им каза да не влизат в Украйна, ама нали за 3 дена втората армия щеше да ги превземе, пък сега ревът. Ако не беше атомното им оръжие, до сега тая жалка пародия на държава, щеше да се е разпаднала.

184

Папо

преди 1 месец

Това за коравите руски бойци е най смешния мит. Просто там се използват вълни от неграмотни селяни от Азия ,които са хвърляни с милиони срещу картечници и така са изтласквали опонентите си. Реално като войници не са нищо особено. Това са го казвали и французите и германците , също и българите.