165

Анонимен

преди 1 месец

Русофили, как е минималната заплата? Запомнете, винаги ще сте бедни и прости, винаги ще работите за жълти стотинки, винаги децата ви ще са бъдещи склададжии и продавачки на чорапи, защото толкова си можете. Селско-работническа класа, най-ниската стъпало на социалната стълба.

164

1

преди 1 месец

Покровское н-ние. От Очеретино ВС на РФ продължават да напредват на северозапад към Новоалександровка. Руските бойци се намират в покрайнините на н.м., където вече седмица работи авиацията на руските ВКС. Щурмът към селото ще започне скоро. От Архангелское, което наскоро беше освободено и е под контрола на ВС на РФ, руските бойци започнаха постепенно настъпление на север. Въпреки това, преди да се щурмува Калиново, е необходимо да се превземат или унищожат поддържащите сили на натовската *** точно на запад от пътя от Архангелское към Калиново.

163

Москва потъна

преди 1 месец

Рушат и убиват много хора после преговори иска. Рапарации трябват не преговори детеубиецо!

162

Анонимен

преди 1 месец

Константиновское направление. Въпреки факта, че се води настъпление към Часов Яр, през последните 24 часа няма новини от този участък на фронта. На североизток, изток и югоизток от Часов Яр продължават насрещните боеве, но без промяна на ЛБС.

161

Мъка

преди 1 месец

Никой до сега не е съсипвал така Русия , както направи Путин.Изритана от всякъде , Русия никога няма да бъде същата добронамерена и миролюбива държава ,за каквато я имахме.

160

1

преди 1 месец

Миналата седмица, след като зомбираната по натовски стандарт *** се провали в Очеретино и прилежащите села, решиха да изстрият срама и практически да завземат островите Нестрига и Козулишски в Днепър. В името на виртуална победа (също като РДК край Белгород) там беше изпратена малка група морски зомбипехотинци от 35-та бригада. Те навлязоха на островите с моторни лодки и носеха оръжия за показ. Но тогава нещо се обърка и след среща с войници от 61-ва бригада морска пехота на ВС на РФ натовската *** "внезапно загина".

159

82-ОМБР

преди 1 месец

До християнин Око за око зъб за зъб!

158

О, чудо!

преди 1 месец

Българско чудо! Първи сме по всички показатели! Кат българите няма втори, тъй могъщи на света !!!

157

Така е ..

преди 1 месец

Русия съсипа половин Европа и сега иска да я съсипе цялата , но 20-ти век отмина.

156

82-ОМБР

преди 1 месец

Ко ша ги правим,толкоз много тез млади руснаци,руснаци еднокраци? ;)))

155

Християнин

преди 1 месец

Засрамете се, български грешници! Цялата жлъч, с която оплювате, се сипе върху ви! Смирете се, покайте се! Отворете сърцата си за доброта и любов!

154

Чудно

преди 1 месец

До до Българин 146 Човечеството се променя и върви на пред , Русия не. Замръзнапи са след ВОСР , не че преди това са дали нещо полезно за народа си.

153

82-ОМБР

преди 1 месец

До 151 Ти май си изплискал легена!? Член на НАТО не се става"от вратата за краката". Това е дълъг процес,който изисква усилия и реформи,както беше в БГ,и в всяка друга членка след 1990г. В членството на Украйна в нато не се съмнявай!

152

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Младите вдовици в Росия активно търсят нов партньор. Масово в критериите си пишат, че предпочитат китайци или други не-руснаци, явно защото искат да избягат от Росия или искат мъж без рашизъм.

151

До 147

преди 1 месец

Тогава Германия има законно право да поиска Кьонингсберг, демек Калининград. Само как ще се зарадва населението там

150

Анонимен

преди 1 месец

Лавров, Шойгу, Путин с дръпнатите очички, нетипични славяни!

149

До 147

преди 1 месец

Какви свои територии бленуваш ти, барабар с Русия??? Ако всеки в 21 век тръгне да връща някогашните се територии, какво ще настане в света? Ако монголците поискат части от Русия, или България пак да стане на 3 морета, португалците своето и т.н.? Малко включвай мозъка си да работи или главата ти е само за украса седи на раменете.

148

82-ОМБР

преди 1 месец

Специааааалната по план ли е?

147

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с членството на Украйна в НАТО? Стана ли вече Украйна член на НАТО?

146

ПЕТКО САТЪРА

преди 1 месец

А аз са чуда що наште рускофили все мязат на Лавров, а те били от малата!