102

Анонимен

преди 1 месец

Тази възторжена риторика можете да я забравите. Украинците сега си хвърлят паспортите на сметта и предпочитат Мали, Сомали, Бали-Кой за където има пари да се устрои, но не и украйна.

101

Анонимен

преди 1 месец

Той и Сежурнето прави любов със съпруга си за няма нищо- много се обичат, а още не могат да си направят бебе! Взел да се притеснява за другите?!

100

Анонимен

преди 1 месец

Труповете са в пъти повече и не може да се скрият.

99

Кайтел

преди 1 месец

И тези ли са ни победили?

98

Анонимен

преди 1 месец

А 500000 укри, за какво?

97

френско пинчерче

преди 1 месец

Гррррр грррр джаф, джаф, джаф!

96

Анонимен

преди 1 месец

Пожарът в Берлин вече е потушен и е бил на площ от цели 18 квадратни метра! :)))

95

Анонимен

преди 1 месец

Не е "за нищо" - Вовата си построи нов дворец!

94

MAMИH 3ЛАTEH

преди 1 месец

Сежурне да си гледа "неговата" ко4и-Ha. Щото колонииите вече отказват да са донори на ресурси и на евтина работна ръка, а последствията от колониалната им политика в Африка едва сега започват да ги берат. И вместо да се грижи за руснаците, да вземе да поговори се разбере с онзи, дето се изживява за нещо средно между Луи XIV и Наполеон Бонапарт (с Макрон) как ще си спасяват задците ако наистина Франция започне открит въоръжен конфликт с Русия.

93

Отец Нафърфорий

преди 1 месец

А колко бандеровци, гушнаха чимшира?!

92

Анонимен

преди 1 месец

Френските неадекватници още ли продължават да се напъват?

91

Анонимен

преди 1 месец

Как за нищо ве? Нали някой трябваше да го отнесе та децата включително и незаконните на стожера на християнското семейство вожд путинарко да имат имоти за милиони на френската ривиера и Швейцария

90

прогноза

преди 1 месец

Войната вече е като наркотик за фашистката хунта в Кремъл и за това няма да спрът независимо от жертвите ,колкото и да бъдат бити те знаят че на Червеният площад никой няма да дойде от вън , там могат да дойдат само крепостните . Следващата заваруха ще са балтийските републики там естествено ще бъдат понабити но този който е свикнал на бой по-хубаво му става .Ако Сърбия не се вразуми може и на Балканите да се случи нещо .

89

Горящ Абрамс

преди 1 месец

А колко френски войници загинаха за нищо? Поне успяха ли да стигнат до фронта, или ги калибрираха както си бяха в хотелчето ?

88

Чисто безумие

преди 1 месец

Двете страни участнички във войната дават общо, средно дневно, по около 800 жертви и по около 2000 средно или тежко ранени. 6 до 10 млн са емигриралите във връзка с тази война от всяка от страните по отделно . Преките средни дневни разходи за муниции и текущи са по около 50 млн долара на страна. Отделно са унищожена техника, инфраструктура. Икономическите санкции наложени на Русия се свеждат до колосални загуби. ИКакъвто и да е крайният резултат от войната за Русия то тя си остава все губеща

87

Оправете си езика

преди 1 месец

Крайно неприлично и отвратително е да се нарича съпруга на президент БарбаронФидельон, Барбимакарон, или крайното Юфкарон. Някой наричали как ли не съпругата на нашия Президент. С такива измишльотини война неможе да се реши по мирен път.

86

Анонимен

преди 1 месец

Щом са загинали 150 000, защо Зеленски търси 500 000 за мобилизация?

85

голем смех

преди 1 месец

Войната е прекалено сериозно нещо, за да я коментират любителите на забавления с нежни мъже.

84

Анонимен

преди 1 месец

Е как ше е за нищо? Нали трябваше някой да варди на путинака милярдите натрупани от сделки с прогния Запад.

83

На чужд гроб

преди 1 месец

Без сълзи плачат. Явно доста франсета са гушнали чемшира. ОДАБ 3 000 е обемно детонираща авиационна бомба. Преди да се взриви разпръсква взривни аерозоли, които при детонацията предизвикат вакуум. При който белите дробове на украинските войни излизат през устата и носа. Грозна гледка, вервайте ми.