69

Анонимен

преди 1 месец

Човекът е с дислексия. Мозъкът му работи различно. Няма смисъл да спорите с Киро. Той е невменяем.

68

Анонимен

преди 1 месец

Киро харакиро няма срам. За него законът е врата в полето. Освободен е от "Да спасим Корал" с фалшифицирани подписи и документи. Факт. Излъга и за гражданството си към онзи момент, в който е назначен за министър. Държи се нагло, както и Асенов, и Лена Бориславова...ПП,ДБ всички тях.

67

до 72

преди 1 месец

Киро не го пускали на детектора на лъжата, понеже щял да гръмне трансформатора на София.

66

Анонимен

преди 1 месец

Киро нали уж викаше, че те са почтените и честните? То не бяха парапети, фалшиви документи, чупене на бутилки, маса счупил (според Денков понеже бил нервен), даже правителствения самолет вдигна да води гаджето в Гърция на вечеря. Има видеа- документирано е в Гърция, на парапета и всичко... Даже когато цъфнат в интернет видеата със секс кадрите от спалните, пак ще ви каже не е бил вътре, как не ви е срам, честно. Хахахахаха

65

Анонимен

преди 1 месец

Киро спасителят кой му вярва на този мошеник Киро строителят но на Нищо Киро самоотвержено готов на всичко но да е в управлението

64

Анонимен

преди 1 месец

Защо изобщо се дава медийна изява на тази стара жена? Кирил Петков е завършил магистърски курс "мениджмънт и администрация" и не е вярно това че в Харвард не ги учели на "административни правила", но в случая става дума за фалшификации на подписи и документи", което е квалифицирано като престъпление, а не правила. Освен това едно е да фалшифицира подписи и протокол който никога не се е състоял и съвсем друго е, да предложиш имена на министри от хора, които вече са били обсъждани и са знаели, че може да бъдат номинирани за такива. Тук сигурно нямаме фалшифицирани подписи и протокол, кокто пр

63

Анонимен

преди 1 месец

До 67: В такъв случай, дръжте се за Доган и компания. Скоро и фесове ще нахлупите.

62

Анонимен

преди 1 месец

" ПП дойдоха за Плячка, а не за Промяна. Влетяха като лешояди с убийствена некомпетентност и самочувствие в чудовищни размери" - цитат от интервю в българска медия. Абсолютно вярно. Тези от ПП трябва да умират от срам. А дали е така? Надали

61

Страхотна

преди 1 месец

Снимка. Бойко Побойков налива акъл в кратуната на Киро простото.

60

Анонимен

преди 1 месец

ПараПетков така нагло лъже, че и детектор не може да го хване.

59

Анонимен

преди 1 месец

Уникален гюнсурат , те го питат едно , той друго подхваща

58

Анонимен

преди 1 месец

Бате Киро, кое е провокация? Нали знаеш, че който сее компромати, жене провокации? Кой те накара да се назобиш с пиците с кристали и да арестуваш шефа на опозицията? Мислиш ли, че ще ти прости Борисов? С тези две мозъчни клетки не можеш да разделиш на 2 магарета сеното, тръгнал си да лъжеш държавата? Това е документална измама с цел да станеш министър председател, което не струва НУЛА ЛЕВА. Хората не падат трева. От какво да ги е срам? Искат законност и ред. Вие обърнахте България на дарак.

57

Анонимен

преди 1 месец

Кириле, има ли фалшифицирани подписи от юриста Лена Бориславова? Това ни интересува. За лъжа от хора, които дойдоха да се борят за справедливост, няма прошка. ПП се оказаха още по-големи мошенници.

56

Анонимен

преди 1 месец

Той така беше написал в молбата си за отказ от канадско гражданство - причини: Ще ставам министър! Разбира се, не може да свари да напуска сдруженията и затова фалшифицира подписи. Какво там е някаква конституция, закони, важното е постовете да се усвоят. Голям негодник и наглец.

55

До65

преди 1 месец

Абе сигурно им е дал нещо,ама това не от еня факта че подписите в пълномощното са фалшиви,изгода от което има,или не е в конфликт на интереси има нашто Кирее.

54

КИРО И РАШКОВ

преди 1 месец

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, ЧЕСТНО?

53

Анонимен

преди 1 месец

Киро искал да затрие Бивол и предложил подкуп на собственика на сайта да го направи министър. Той знаел, че ще стане премиер. Казал, че знае още преди да са минали изборите по онова време. С измама взеха изборите първия път. Ала, бала и юмрука Радев е в играта.

52

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков е рецидивист. Измамите станаха безброй.

51

1 Май, 2024

преди 1 месец

Не знам това дете на кука от ДС за какъв срам говори. Мен няма от какво да ме е . Да се срамуват ченгетата от бившата ДС и службите им като тези оо УБО. Ако, депутатите знаят какво е да си бил с класи над официрите им, а те да си мислят, че нещо зависи от тях. Честита 2024 на генеларите Гном, Този от ВМА, плешивия и нещастен с коронните си вируси, както и на мутрата от Банкя. Да им е честита и на тези от БНБ, които ве ме пуснаха да им разгледам сградата. В нея няма нищо ценно. Дори и управител.

50

Анонимен

преди 1 месец

Онуй нахаканото мустакато дащно девойче къде се покри?