162

Анонимен

преди 1 месец

Успех на Руската армия, нека по-скоро премаже тъпата Украйна и да излезе на нашата граница!

161

Анонимен

преди 1 месец

Харесва ли ви или не Русия продължава освобождението на Украйна.

160

Анонимен

преди 1 месец

Какъв пробив? Тя, Украйна е пробита отвсякъде и Русия си играе с нея както си иска, за ужас на бандата на Зефюрера, шайката Байдоню и вертепа на Урусула. ЕС плаща сметката в пари, Украйна в човешки животи, над два милиона досега, а САЩ печелят милиарди, над два трилиона досега, от оръжия и санкции.

159

Бааааго

преди 1 месец

Значи Украйна получава МИЛИАРДИ долари помощи... и оръжия... и военна техника... и 3 големи разузнавателни централи и дават информация... и безплатен Интернет от Мъск... и хиляди доброволци, бивши и настоящи военни.... а пък Русия напредва. Тая същата Русия дето до сега има близо милион жертви... свършила е боеприпасите миналата година... офицерите са избити... корабите потопени и е с вече ДЕВЕТИ пакет икономически и финансови санкции ??? БААААААГО.....

158

Урките са овър!

преди 1 месец

жалват се че и децата вече ненавиждат военкоматите!

157

уса високоточните

преди 1 месец

хамериканските високоточните умни оръжия внезапно оглупяли се разбира от доста западни статии. Руснаците просто наситили фронтовата линия със необходимото анти-радио-електронно контраоръжие .

156

до Плобив ли!

преди 1 месец

Беzмоzъчен Пентагона ако имаше някакъв шанс досега да беше се намесил. Не ви ли омръзна да пишете простотии сащ нямат какво да противопоставят на Русия и затова са по ниски от тревата. Дори и ядренния им арсенал е под въпрос това е мнение на техни военни специалисти. Според тях едва ли могат да използват и 30% . Пускането им по течението години наред и, че си повярваха за мтого велики им изигра лоша шега. Руснаците ги превъзхождат по всичко сащ изостанаха доста военно.

155

как е? върви ли?

преди 1 месец

Докъде стигна укроеничарското контранастъпление? Чувам че Работино отново е руско?! :):)

154

Фют

преди 1 месец

До Анонимен 147. Това снощи ли го сънува:)))))))))))))

153

Пробив ли!

преди 1 месец

И да постигнат крепостните някакъв пробив, в Украинската война последната дума ще бъде на Пентагона и не с пробив, а с изгаряне на мужиците от космоса...

152

КАПИТУЛАЦИЯ

преди 1 месец

"Русия усилва натиска в Украйна, ще има ли по-голям пробив?". Въпросът не е сали ще има по-голям пробив, а кога ще видим срив на отбранителните линии на Украйна. Но за това има време, дъгата Славянск-Крематорск трябва да падне. Тъжно е, но украинците просто вече не стигат. А когато една армия остане без хора следва капитулация. Освен ако ЕС не се намеси с войска.. Тогава вече ще стане сърашно за всички нас.

151

Анонимен

преди 1 месец

КОЗЯЦИ СПАСЯВАИТЕ СЕ РУСНАЦИТЕ ИДВАТ

150

Анонимен

преди 1 месец

До Българин148- Малко трудно да наречем доклада на Европейската Централна Банка проруски фантасмагории. Прочетете го, има го на английски, немски и френски на сайта им. А в краен случай има и транслейтъри, ако не говорите някой от тези езици. Така, че истината си е истина, а за лъжците - пропагандатори е най- лесно да пишат разни такива словосъчетания, за да си изкарат двата лева. Но от това истината не се променя. Ограмотявайте се, защото това е единственият начин да запазите идентичноста си

149

До 148

преди 1 месец

Това и правим, не те прекъсваме.Просто не сме съгласни с наименованието на противника ;)

148

Анонимен

преди 1 месец

404 е в агония вече. Кво ни занимавате с тея. А еврогейците май са забравили как се яде бой от батко.

147

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 147 Да си пожелаем повечко проруски фантасмагории. Както е казал един мъдър човек - когато противника прави грешки (се самозаблуждава) не го прекъсвай.

146

Анонимен

преди 1 месец

Русия била хвърлила всичките си сили! Боже, какви нещастници се навъдиха. Слава богу, засега русия воюва с около 7,3% от армията си, и далеч не всичките си видове и типове оръжия. На тях им е изгодно да има война, затова и украйната още диша. Според доклада на Европейската Централна Банка за 2023г. Русия е вече петата икономика в света, измести германската, и германската е вече на шесто място след русия. Поне така твърди ЕЦБ. Да си пожелаем Русия и за напред да продължи да воюва само с 7,3- те %

145

До 144

преди 1 месец

Ние сме във война всеки ден от доста време!От 9 милиона останахме 6 милиона!Изглежда искаш да забързаш процеса и да стигнем 3 милиона :)

144

Анонимен

преди 1 месец

До Българин Европейците се джен дари, меки китки, руснаците са велики и нема начин да не победат целия свят с безаналоговите си аружия, а след това руските войски ще маршируват във Вашингтон и Маями.

143

Българин

преди 1 месец

Сега ние българите трябва да се готвим за война и европейските войски да влязат в Украйна. Русия няма да посмее да удари по европейски войски. Армията на Русия е изтощена, руската техника е остарела и вече негодна, руската армия е на последно издихание.