36

Анонимен

преди 1 месец

Рашка уверено се е запътила към кинозалата или казано по ясно ОТИВА НА КИНО.

35

КуКлус

преди 1 месец

Украйна е дума от миналото .......благодарение на САЩ и чадото им Зеленски ! Украйна е нищо повече от плац за бой между Русия и НАТО ! Украинския народ да служи вярно на Зеленски и ще прокопца !

34

Нане

преди 1 месец

До Христо Христов/ Кога , че те помпам у Путин? Може да включим и БАНко да ти го подава отпред D:

33

АнонимеН

преди 1 месец

ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНА ПРЕД ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ И ЗА НЕЯ НАЙ-ДОБРОТО Е ДА СЕ РАЗПАДНЕ! ГАРАНТИРАМ НА 100% , ЧЕ АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ В РАМКИТЕ НА 3 ГОДИНИ ОТ ПРЕИЗБИРАНЕТО МУ ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕН РЕЖИМА НА САМОЗВАНИЯ ПУТИН В ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ТО СЪС СИЛА КАТО НАЙ-ВЕРОЯТНО СВАЛЕН ОТ СОБСТВЕНОТО МУ НАСЕЛЕНИЕ СЛЕД КАТО СЕ ИЗБИЯТ ОЩЕ 1 МИЛИОН ПУТИНИСТА ПРЕЗ 2025-ТА И АКО ТРЯБВА И ПРЕЗ 2026-ТА ГОДИНА!

32

Мхм

преди 1 месец

Русия трябва да даде паспорти на тия 860 000 украинци които хунтата в Киев иска да изпрати на фронта !

31

Нане

преди 1 месец

Те ти, появи се и краварският клоун... Който има една отличителна черта, но за наше съжаление тя не е в мозъка му.... ===)))

30

хахахахахахаха

преди 1 месец

рашунгеруте стрелят по цивилни. долна пап лач, с ***, ск о т ове.

29

м

преди 1 месец

Това беше последният заем, който САЩ напечата на Украйна и той не е кой знае какво. Украинците масово си сменят паспортите с руски, за да не станат на кайма. Браво на Путин и Русия! Накрая и без война ще си вземе губернията у края. Руска си е.

28

до 21 АнонимеН

преди 1 месец

Същество, определено трябва да се лекуваш. Губиш човешки облик.

27

Нане

преди 1 месец

безсилието на тероруската федерация се наблюдава вече с пълна сила!! и единственото което я държи още цяла е шанса тръмп да спечели президентския пост в фащ

26

дo 23

преди 1 месец

Няма да разбера какво им има на хора като вас. Какви американски интереси ви притесняват в Украйна? Няма идеални картина на добри и лоши, но имате агресор от една страна и жертва от другата. И в крайбна сметка: Като в Русия ли искате да живеете или като в Нидерландия? Защото ако продължаваме така, много скоро ще се окажем в положението на Украйна и не може да се правите, че не го разбирате. А тук няма "американски", има български интереси.

25

Анонимен

преди 1 месец

Тези 14млрд догодина ще са 4 млрд и американосите ще прехвърлят цялата отговорност на ЕС и когато Украйна загуби войната, Тръмп ще посочи Байдън и ЕС и ще каже съвсем правилно, че това са истинските виновници за съдбата на Украйна, защото ако те не бяха спряли мирните преговори в Турция преди 2г, 1млн украинци щяха да са живи и РФ нямаше да бъдат пресъединени Донецк и Луганск към РФ.

24

Нане

преди 1 месец

На укретата, май почва да им просветва у каква патаклама ги забъркаха кравите и наглосаксите.... ===))) с подходящите клоуни, крадци начело на държавата им...

23

Алекс

преди 1 месец

Краят на руския ракетен тероризъм е на хоризонта.Благодарение на новата помощ ПВО на Украйна ще бъде укрепена, а далекобойните ATACMS ще разбомбят цели на руска територия.

22

До 21

преди 1 месец

Абе хохъл нещастен , как точно ще спечели Украйна ако Байдън стане отново президент ?Що досега не е спечелила , ами събира хора за фронта насила по нощни клубове , метростанции а вече и от чужбина ?!!След позора Афганистан, Байдън ще преживее и унижение в Украйна

21

Анонимен

преди 1 месец

Не трябва да забравяме, че тези 14млрд$ от САЩ са за цялата 2024г. Така, че украинците трябва да пестят по същия начин, както до сега. Остин правилно каза, че ЕС трябва да пращат войски ако искат да няма срив в отбраната. Лошото е, че хората в ЕС вече са по-информирани и трудно ще се вържат да умират за американските интереси в Украйна, въпреки натегнатата пропаганда. Какъв е изхода? Единственото нещо което може да спре западането на авторитета на САЩ е да се дистанцират от Украйна, което и прав

20

Мда

преди 1 месец

Вчера укрите обявиха изтеглянето на Ейбръмс-ите далеч от фронта , защото руснаците ги унищожавали лесно с евтини дронове хаха , могат да бият само разни бедни държавици из пустинята с тия куци скъпи корита.Много лоша реклама за Леопардите и Еймръмсите направи руснаците ...много лоша хаха

19

АнонимеН

преди 1 месец

ВЕЧЕ Е ТОТАЛНО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ, ЗАЩОТО УКРАЙНА ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА СКЛЮЧИ МИР С ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДО ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ! ТЪЙ, ЧЕ НИТО ЩЕ ИМА МИР, НИТО ПЪК ТЕРОРУСКАТА ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ КИЕВ ДО ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ! ИЗВОДА Е, ЧЕ ЩЕ РАЗБЕРЕМ ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА КОЙ ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА МЕЖДУ ТЕРОРУСКАТА И УКРАЙНА СЪС ОБЯВЯВАНЕТО НА ПОБЕДИТЕЛЯ В ИЗБОРТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ! БАЙДЪН ПЕЧЕЛИ УКРАЙНА А 1 МИЛИОН ПУТИНИСТИ УМИРАТ ОЩЕ! ТРЪМП ПЕЧЕЛИ ТЕРОРУСКАТА!

18

Анонимен

преди 1 месец

Смърт за Украйна.

17

Христо Христов

преди 1 месец

Това е добре! Дано има много унищожена натовска техника и НАТО-вци!