60

Vs

преди 1 месец

Факти след 12 години тиква: Шанген - НЕ, най - дбедни в Европа - ДА, най - болни в Европа - ДА, най - умиращи в Европа - ДА, най - лоши пътища (не само в европа) - ДА, най - корумпирани в Европа - ДА, "25 евро на пенсионерите за Великден" - ДА :)! Тиквата и пудела на феса с***винчо са за доживотен и двамата, но управляват - защо?

59

Анонимен

преди 1 месец

Красота, двамата шопари вече започнаха и открито да се защитават, а не преди дълго време Боко се кълнеше, че 'не го познава' и че Пеевски вече си е заминал завинаги от България. Майка му чак се беше отрекла от него, брех брех

58

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм учуден, как Борисов още не е притиснал Главчев да сложи санкционирания по Магнитски Влади Горанов за финансов министър във този фалшив служебен кабинет.

57

Анонимен

преди 1 месец

Лидерите на партии е по-добре да мълчат - поне да си мислим, че са интелигентни

56

Анонимен

преди 1 месец

Братя Българи, нима ще позволим на този корумпиран Индивид и неговата Шайка отново да ни управлява! На изборите да ги изпратим там където отдавна им е мястото!

55

Анонимен

преди 1 месец

Борисов се държи за дъпъсето като удавник за сламка. Но не се знае дали сламката ще издържи.

54

Анонимен

преди 1 месец

Борисов и Пеевски са проклятието на България. Докато двамата мазни корумпирани шишковци са в политиката и ежедневно по медиите, ПРОМЯНА няма да има. Забравете.

53

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски и Борисов са олицетворение на мафиотизирането на властта.Зад тях са знайни и незнайни дейци на мафията,оплетени като паяжина навсякъде във властта-от селото до най-високото.Всички виждаме как някои са неземно богати,а не се занимават с частен бизнес,Божков каза как е давал пари и какво от това?Ние сме като Колумбия-правителство,прокуратура,следствие,съд и др.служби са в ръцете на мафията.Как ще се оправим?НИКАК,ако хората масово не излязат да гласуват срещу това зло,стегнало въжето.

52

Анонимен

преди 1 месец

Ало Ваньооо, а Мишо бирата ти ли си, ела да се крием, че Сретен е на сръбската граница.

51

Анонимен

преди 1 месец

Колкото по-често се появяваше,толкова повече надъхваш българите срещу себе си и ги мотивираш да гласуват за тия,срещу които плюеш.

50

Бай Дрън

преди 1 месец

Успокойте се, скоро идва Путин, с него няма да има какво да делите, освен порцийките хляб и вода зад решетките...ако имате късмет за решетки де.

49

Анонимен

преди 1 месец

Отива му да се изказва абстрактно. Той целия, видимо, е една абстракция. :))))

48

Хм

преди 1 месец

В Сглобката имаше и нещо добро-показа наяве кои са националните предатели и на какво(на всичко!) са готови в името на властта и далаверата! Въпросът е дали гласоподавателите ще осъзнаят същността на тая информация.

47

До 45

преди 1 месец

Научи българския език и тогава давай оценки.Явно не си ходил дълго на училище и затова еднокнижника ти е кумир.Е заради такива неграмотници страда цялата нация.

46

Анонимен

преди 1 месец

До Пагубно е Народът мълчи, защото умните и красивите избягаха в чужбина, а простите и глупавите останаха да управляват БГ. Нали не смятате, че сегашните управляващи с изключение на Академика са умни? Харвардците не са завършили пълен курс в този университет, защото годишната такса е 60 хил.долари, отделно издръжката на самия студент. Съдейки по нивото на изказванията на тримата, както и по резултатите от техните действия, те не са били отличници в престижния Харвард..За ББ и Шиши да не говорим

45

Анонимен

преди 1 месец

Двамата дебели Боко и Шиши, ще кажеш в тандем атакуват, случайност някаква ? :)))

44

Анонимен

преди 1 месец

пеевски е депутат в район от българомохамедани, така се наричат самите те, не харесват думата помаци, те не знаят турски

43

Страшен и зъл пудел

преди 1 месец

пп са виновни за цялата пропаганда в България. По времето на Борисов имаше НУЛЕВА ПРОПАГАНДА.

42

Магнитчоо

преди 1 месец

Кики поне не е намагнитен, ами ти светиш като коледна елха.

41

ШАХ

преди 1 месец

"Вчера големите стратези Лойко и Шиши загубиха офицер без дори да дадем пешка." - думи на господин Кирил Петков, за свалянето на Росен Желязков от поста.