362

Анонимен

преди 1 месец

"Трябва да изпратят войските си там, призовават авторите на статията Алекс Кроутър, Джахара Матисек и Филипс О'Брайън."...................Я и тримцата да вземете да се гръмнете. Кво ще кажете а?

361

Анонимен

преди 1 месец

"Тука не смеят да пишат за тая европейска "ценност" - украинците от мъжки пол вече ги екстрадират от страните на ЕС за утилизация! Забранили са им всякакви консулски услуги! Това е от вчера-оня ден! ТОЛКОВА за човешките права!" нали България се управлява от Сорос.

360

Анонимен

преди 1 месец

"US-експерти: Не НАТО, Европа трябва да прати войски в Украйна"-----------------Не европейски войски, US-експерти трябва да пратим на фронта.

359

Истина

преди 1 месец

ама ние не искаме да я превземаме, защо да изпращаме войски там :) Макар че реално трябва да си имаме Български анклав!

358

Анонимен

преди 1 месец

Русия има нужда да бъде управлявана от герой на Русия като Апты Алаудинов.а не разни крадци като абрамович, ротенберги, османови, ходорковски, прохоров и прочее

357

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

До тук, дадени на Украйна над 200 милиарда долара помощт и "гериоте" на Украйна са повече от 500 000 души. Към тях ще се присъединят героите на Франция, Полша, Германия, Чехия, Румъния и т.н.

356

Анонимен

преди 1 месец

Аха НАТО ще го играе, че не са уж негови войски, аре у лево с тия приказки!

355

Анонимен

преди 1 месец

Искам да се запиша доброволец! Служих 2006-та година в ШЗО Плевен 9 месеца. Номерът на калашникът ми е 32-10 от втори батальон. Искам да ми го дадете. Нищо че бие 2 сантиметра настрани от 100 метра. Аз ще го имам предвид.....но ще има ИЗНЕНАДАААА...няма да е срещу братушките обърнат, а срещу Тагаренко, Тиквата, Пеевски, Киро, Асенчо, Христо и оня Ам Гъл полковничето Танасчо ....

354

Анонимен

преди 1 месец

Цял свят се моли на Бог , Русия да смаже САЩ и да настъпи мир на Земята. Англо-саксонците са ненужни консуматори и трябва да изчезнат.

353

родолюбец

преди 1 месец

Бих желал да попитам автора на статията дали Русия до сега не воюва срещу ЦЕЛИЯТ ЗАПАД? Според мен дните са отброени за престоя на Запада на украйнската земя.

352

Деди

преди 1 месец

Краварите-"експерти" да не съветват ами да хващат пътя за Останната! Широк фронт, има място за много кравари-войници. Да, ама не, с чужди ръце лесно се вадят горещи кестени.

351

Анонимен

преди 1 месец

До 368. За краставиците незнам но палатката с бездомници съм виждал с очите си и не само в Лос Анджелис. Някои дори нямат палатки а използват кашони.

350

Анонимен

преди 1 месец

До ДаркРусия не е претендирала за световен хегемон някога, тя не е насилническа робовладелска държава и не е била някога, Русия и Китай си гледат предимно техните интереси и вътрешните си проблеми, търгуват мирно и с другите държави. Но натиска върху тях, ще ги принуди да станат хегемони, дори и да не желаят!

349

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Руските бот ферми казаха ли ви за цената на краставицата във Вашингтон и палатките с бездомници в Лос Анджелис?

348

anonimus

преди 1 месец

как така американски специалисти сметнаха, че за Европа би било по-добре и с облаги да сме част от директните военни операции в Украйна?!Как ние, европейците не сметнем и решим нещо за САЩ и в техните територии..

347

Дарк

преди 1 месец

Империите се интересуват основно от войници откакто свят светува.И Чингиз хан е искал само войници,като е оставял васалните му владетели да управляват според разбиранията си.Русия пък е искал от Финландия също само войници,като я е оставила да изгради образец на демокрация с век преди Европа и с вътрешно самоуправление.САЩ пък искат своя модел за света да го приемат под натиск,но сега две империи спорят кой е по-по-най.Отговорът е лесен - който е по-близо до конфликта той ще спечели.

346

Анонимен

преди 1 месец

Това чудовище Зеленски, олигарсите и западната му компания, трябва да бъдат отстранени, за да мирясат всички и спре терора и насаждането на страх у хората и държавите! А Украйна да се прибира в Русия и да настане мир!

345

Анонимен

преди 1 месец

До долното. САЩ и Запада заплашват Русия не тя тях.

344

Анонимен

преди 1 месец

Няма нужда никого да пращат. Да сядат на масата за мирни преговори.

343

Гошо

преди 1 месец

Да пратят мюслитата и африканците, които са в Европа. Ефектът ще в двойно-положителен.