242

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва всеки да си зададе въпроса - с това, че не гласувам или гласувам, на кого помагам да е на власт и Блгария да продължава да дълбае дъното. Това важи най-вече за тези, които не гласуват за партия или коалиция и така реално решават кой да победи в изборите.

241

Васко

преди 2 месеца

Кой луд ще гласува за тази проруска партия ***?

240

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва широка антимутренска коалиция, която да изчегърта престъпния модел ГЕРБ от управлението на България. После да се бият помежду си.

239

Анонимен

преди 2 месеца

Ще има изненада от Полковника! Нов е и ще дръпне много гласове, защото сегашните са пълна отврат, а на всяко ново се залага надежда и времето го е показало СДС, НДСВ, ГЕРБ,ИТН, ПП... ДПС са си друга бира, те си имат едни 300 000 по дифолт.

238

Анонимен

преди 2 месеца

Мутрите на първо място! Как пък не. ГЕРБ едва ли имат и 4%.

237

БЕЗ ТЪМНИ СТАИЧКИ

преди 2 месеца

НА ИЗБОРИТЕ > ТАМ ЕЛЕКТОРАТА НА ДПС СНИМА БЮЛЕТИНИТЕ

236

Джоко

преди 2 месеца

Продължаваме Подмяната са пътници ! Комбинацията от 2-*** хАрвардски м***шеници , генералчето от ДС в добавка плуж***кът Ристе Иваноя се @срааа до ушите.

235

Мишо

преди 2 месеца

ПП - ДБ: най-долните хора, които съм виждал! Само като ги гледаш: Христо - "Лъжеца със сабя домаскина срещу турския султан на Бял кон", Киро - слепото, царя на бордеите, безбожник и безпринципен ***, Асенчо Ококорения - пълен ***, малодушно крадлив нещастен индивид. Истината е, че в тези хора няма нищо българско за първия стои моща на Иван Костов и групировката ВИС зад другите двама ЦРУ.

234

Анонимен

преди 2 месеца

Гласевайте си за ПеПерутките ако щете но те един мандат пълен НЕ МОГАТ да изкарат!----Че то Борисов не може да изкара пълен мандат и три пъти си подава оставка.

233

Анонимен

преди 2 месеца

Че кога са управлявали ППДБ самостоятелно, бее?---Ако при почти изцяло правителство на ПП и ДСБ, управляват ГЕРБ и ДПС, то ППДБ нямат никаква стойност за избирателя.

232

Дееебили

преди 2 месеца

Гласевайте си за ПеПерутките ако щете но те един мандат пълен НЕ МОГАТ да изкарат! След 6 месеца ке има предсрочни избори и така ще сме в постоянна криза! Но ПеПе тата няма да управляват защото пр осто НЕ МОГАТ!

231

Фейкомети сте

преди 2 месеца

И децата знаят, че макар и мнозинството от народа да е аполитично, сред гласуващото малцинство Възраждане е на първо място. Фалшива статистика, подготвяща фалшиви избори. Можеха да си напишат и 50%, но с разпръснат вот е най-лесно - краде се и се вършат предателства без никой да носи отговорност. Сега ако питате кой е виновен за проблеми, създадени през миналата година, някои ще кажат ГЕРБ, други ще кажат ППДББ, трети - ДПС. И всички ще са прави

230

Берлин

преди 2 месеца

И в Германия правят същото с единствената германска партия защитаваща националните интереси - Алтернатива за Германия!Само че поради историчессата специцифика тях ги наричат наци сти, а не руснаци! Но голяма битка на евроатлантиците срещу тях! Искаха да ги забранят направо да забранят опозицията ;)

229

Анонимен

преди 2 месеца

До До 248 Я, "българския интерес" отстоявали Възраждане. Сигурно "българският интересс" е да станем като Украйна или Грузия, нали? Абе някой хубаво беше казал, че не сте с всичкия си.

228

ОТРЕЗВЯВАНЕ

преди 2 месеца

ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ И НАКРАЯ ПАК ГЕРБ ПЪРВИ? НАРОДА СИ ИСКА ББ! МАЯ, НИНОВА, КИРО, ТРИФОНОВ, ЛЕТЕЦА ШАПКАРЕВ, КОЙ ЛИ НЕ ОПИТА ДА СПЕЧЕЛИ НАРОДНАТА ЛЮБОВ? И НИЩО. ПОЛУЧИХМЕ ПРЕЗ ДВА МЕСЕЦА ИЗБОРИ, ШНОРХЕЛ, ПУДЕЛ, РАШКОВ, КИРО, АСЕН, БОТАШ, ДЖЕЙМКОРП, НЕКСО, ПАЧКИ, СНИМКИ...ЕЕЕ? ТОВА ЛИ БЕШЕ ПРОМЯНАТА?

227

До 248

преди 2 месеца

Кой каза че Възраждане са руснаци? Лена Бориславова ли?! Ха ха ха! Май ката на истината ;)

226

Анонимен

преди 2 месеца

До БанкеръИ какво има да се чудиш? Какво ти пречи евроатлантизма? Или искаш да живееш като в Дания, Нидерлаандия, Германия - или като в Русия. Просто е.

225

До 248

преди 2 месеца

Възраждане отстоява Българския интерес! Руснаци са само според ПеХерутките на Посолството на САЩ! Не слушай ПеПерутките те са канадци ;)

224

Нане

преди 2 месеца

Гледайте мача на мала маракана между цръвена звезда и Зенит Санкт Петербург.... За всички краварски слуги в България.... ===))) сръбите па се доказаха, че са Народ, за разлика от нас Българите, които бяха на страната на фашиста гитлер през ВСВ...

223

Анонимен

преди 2 месеца

Който гласува за Възраждане, не е с всичкия си. Ама наистина. Освен, че идеите им, ако изобщо са идеи, са отвратителни, а и сметката никак не излиза, защото абсолютно никой не иска да управлява с тях. Или се надяват да вземат 51%? Българите не са чак толкова мазохисти да искат тотално нещастие за себе си и децата си.