113

отговор

преди 2 месеца

Кака Лили

112

Ганев,учи се

преди 2 месеца

От Андрей Райчев как се става милионер и собственик на голф игрище от "независими" а ализи.

111

ПЕВЕЦ

преди 2 месеца

Тези пък кои са ? Само избори и резултати от тях сънуват. Ами, Надя си ни е най-красивата и сексапилната от випуска 1982. С огромен риск ада не ми се разсърдят Росиза, Румяна, Геновева и тези от руските. ПЕЕ, но и ме ядосва. Ами, тя си е такава. ГОСПОД БОГ ТИ Й Я Е ДАЛ ДАРБАТА, както и проклетията. ЧЕСТИТО, НАДЬО. Ти защо си мислиш, че не мога да пея.

110

Пеевски Боко

преди 2 месеца

Здравейте забелязахте ли че като Боко тиквата и Пеевски свинята нямат допир до финансите на България има пари за безплатни учебници за всички има безплатни децки градини за всички.че има увеличение на заплатите и пенсиите със 100% виждам че ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа страдат от Асен Василев за яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция. Кой лъже Бойко Борисов и Пеевски злото на Бълга

109

Анонимен

преди 2 месеца

Това се прави преди избори, а не след избиране. Ганев, жив и здрав да е, но ако аз имам такава агенция и се вършат такива неща, а той ми е служител, неко го кажа така - той нямаа да знае за това. Идеята, че всеки в една фирма знае всичко, важи за кръчмите, не за сериозния бизнес.

108

А,бе

преди 2 месеца

Я да си кажат колко им плаща Пеевски,че непрекъснато е по телевизии и сайтове.

107

СМЕХ...

преди 2 месеца

Самият Борисов , казва , че не вярва на всички социологични проучвания---КИРЕ , ОБАЧЕ НЕ Е МЪЖ И НЯМА ДАКАЖЕ КОЙ МУ Е ИСКАЛ ПАРИ ЗА ДА ГО ХВАЛЯТ ПРЕД НАРОДА!

106

Боко Пеевски

преди 2 месеца

Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП и Радев слуга на СССР работи срещу България. Браво респект към ПП ДБ защото се опитват да направят промяна в България но старите мутри крадливи политици които 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция Боко тиквата и Пеевски си искат държавата да пълнят човали от магистралите тунелите границата с Турция и всичко останал

105

Анонимен

преди 2 месеца

Че Киро е лъжец не е новина, но че има платени анализатори (лижещи г.з. на властта за пари) също е 100% истина, винаги ги е имало и ще ги има и в бъдеще.

104

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименДО ДВЕ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ВКАРАНА В ПЪТЯ.

103

Е

преди 2 месеца

Сега Божков е платил и го представят като нова влизаща партия. Купил е за същия процент и избиратели.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Киро и Рашков направиха така, че дон Буци спа една вечер на твърдия нар в следствието. Киро изгони 70 руски шпиони. Затова винаги бих гласувал за Киро!

101

Ганев,

преди 2 месеца

Ти сигурно и не знаеш,че на " видния" политолог Алгафари ,синът му Николай е депутат от ГЕРБ?Баце го измъкна от федерацията по билярд и даже не му плаща от чекмеджето ,а с депутатска заплата и другите екстри?

100

Анонимен

преди 2 месеца

Цялото обвинение на герберастите, се основава на това, че Киро бил спал с Ленчето... :))) Сещам се и за по-тежки престъпления, от това да спиш с жена :)))

99

Анонимен

преди 2 месеца

Киро съди по себе си. Купувал си е депутати. Искаше да си купи 11 депутата. 1 депутат влиза в НС с минимум 10000 гласа. Представяте ли си колко гласа купува с тези 11 депутата? Киро е търговец. За него всичко е пари. Даже и любовта е пари. След аферата с Парапетгейт, Лена е назначена на 15000 лева заплата и отделно са били договорени комисионни. За любовта обаче е платил с държавни пари. И самолета до Атина, вдигна само за двамата. Да чупят матраци на държавни разноски.

98

Анонимен

преди 2 месеца

МЕКИЯ КОРУМПИРАН ДИКТАТОР ТРЪГНА ДА ПЛАЧЕ НА УРСУЛА ДА ГО СПАСЯВА

97

Министър

преди 2 месеца

Танева(от ГЕРБ),беше превела 230000 лв.на БТВ и 99000 лв.на Кардио на Беновска уж за реклама.И тези данни бяха изнесени с подписи и документи.Какв,направиха ли и нещо на Танева?

96

Анонимен

преди 2 месеца

На крива ракета космоса и пречи - само чакайте след изборите като си види мижавия резултат ще обвини всичко, накрая и народа че не му е оценил гениалния талант, много добре познавам този тип хора!

95

хахахха

преди 2 месеца

прецака ли се? ти колко искА?

94

Анонимен

преди 2 месеца

аналлизаторите нещо се засегнаха.