77

Анонимен

преди 1 месец

Дон Буцалино от Банкя ще го намагнитват скоро и треска го тресе

76

Алекс

преди 1 месец

Доббре е ,че повече няма да приема предложенията на ПП/ДБ.Като прие предложението на Про100то и Мравояда за нова Конституция,видяхме какво се случи.Едвам се намери един кандидат,който е съгласен да е служебен премиер.Служебно правителство на ГЕРБ и основателни съмнения,че изборите ще са по правилата.След изборите ГЕРБ няма да имат мотивация да участват в коалиция и да правят редовно правителство.Разполагат със служебно,което не може да бъде свалено с вот на недоверие.

75

селянин

преди 1 месец

ами вие господин Борисов еднолично ли взимате решенията в партията и правителството щото Путин е диктатор а вие какъв сте

74

Тиквослав

преди 1 месец

-Ей мушмурок, дай да те щипна по бузката бе!

73

Обобщение

преди 1 месец

Бойко тукмо си осигури старините и взе малко да мисли и за народа и хоп , нови гладници дойдоха да си трупат милярда и после всеки по островите. Бойко и Пеевски поне са местни и инвестират вБг. Тия ПП от 3 години оправят целия свят, но не и България. От три години не са пипнали нищо пътищтата в разруха АЕЦ остана без гориво, даже от гърците газ внасяха за по 350Е , а Радев намери газ за 25Е и затова го мразят -спря им далавера за милярди...

72

Анонимен

преди 1 месец

Някой пише за традиционните семейства в Русия. Традиционно Руснаците са алкохолици, които само пребиват жените си, а Рускините традиционно са урви( леки жени)За какви традиции пишеш. Отиди в Русия малко и ще видиш, че това което мислиш за Русия и Руснаците е болна фантазия в главата ти!!!!

71

Анонимен

преди 1 месец

Само човек без мозък в главата може да вярва на Бойко-Пеевски коалиция!!! Говори едни, а се случва съвсем друго!!!!

70

Без пропаганда

преди 1 месец

След "маркетинга" на ПП и разочарованието от ДБ бих гласувал дори за Волен вместо тях.

69

Анонимен

преди 1 месец

Бойко и на предните избори отсичаше, как Асен и Петков били какво ли не , но след изборите ги хвали колко били начетени, добри,разбрани и почтени. Идват ли избори стават всички лоши. След изборите Бойко каза, че Възраждане и ИТН не са Руски партии и може да са партньори с тях. Колко пъти сме чували според Бойко какво представлява ДПС и след това станаха партньори. ВМРО им беше враг номер едно и после деляха каквото откраднат от народа!!!

68

Анонимен

преди 1 месец

Отново люта предизборна борба между ГЕРБ и ПП-ДБ. Върнаха се предизборните времена от предните избори и преди коалицията на сглобката!

67

Анонимен

преди 1 месец

Буцито е голем мъжага , но види ли ония от Брюксел и отвъд океана в него се пробужда зайчарникът .

66

Емигрант

преди 1 месец

ЛИЦЕМЕР, завършен мафиотски BОKЛYK, когато беше в коалиция с ПП/ДБ се съгласяваше с тях за всичко, дори си спомням как искаше и Асен Василев за финансов, сега вече когато е в коалиция с шайката от шарлатани ДПС вожд който му е "съквартирант" в списъкът "Магнитски" вече нищо не би приел от ПП, не е за вярване, че ГЕРБ с такъв НАГАЖДАЧ към мафиотските среди е възможно да имат толкова много опростачени български същества неприличащи на разумни хомосапиенс ?

65

Посолството

преди 1 месец

Ей, лигльооо, да не ми се правиш на мъж, че ще усетиш магнита.

64

Александър 42г Враца

преди 1 месец

Борисов има пълното ми доверие.

63

Анонимен

преди 1 месец

Г-н Атанас Атанасов може и три пъти досега да е предавал гласовете на несъгласните с мафията в кошницата на мафията на Борисов и ГЕРБ, но никога повече няма да прави така!

62

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен--57 ....Много е як , и почти толкова ''умен'' !

61

Анонимен

преди 1 месец

Только Россия!

60

pich

преди 1 месец

Този индивид, докато не влезе в затвора, България ще тича все по нанадолнището ...

59

113 място

преди 1 месец

Аве , Баце , до кога ще ислямизираТЕ Европа с Урсула?

58

Анонимен

преди 1 месец

Цивилизования свят е с Русия , там са истинските хора с истинските ценности .Винаги със Славянството !