97

завист!

преди 2 месеца

завижда зеления плъх, че щатите помагат на евреите, а тях ги изоставиха като махленски ку.чета да умират...това е запада, за които "ценности" избиха толкова народ, и руси, и украинци!

96

Мая К.

преди 2 месеца

България има професионална армия, чиято работа е да защитава страната (активно и превантивно) и да изпълнява заповеди, а не да си избира кога, срещу кого и къде да води военни действия.

95

Анонимен

преди 2 месеца

Абе Зеленкьо , холандците едно време изядоха един свой министър , май украинците ще са вторите с такава забележителна постъпка . Ти не разбрали , че си никой , нищо , средство ,което накрая ще завърши много зле.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Спри бе ***. Нищо общо нямат конфликтите.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Знаете поговорката за удавника! Помислете си и на какво е способен един отчаян човек. Никой не иска да принесе децата си в жертва на политически игри с куклички

92

Анонимен

преди 2 месеца

Досега съм защитавал украинската кауза, но след призива на Зеленски да се подкрепят терористите Израел, вече имам друго мнение.

91

Анонимен

преди 2 месеца

Ей, русофили, вие вече и *** защитавате, а в Израел 1 млн.руснаци? И въобще как русофил ще защитава мюслитата? И то най-долен вид, аятоласи,уахабити, дълги бради и всякакви изпращали мохамедани!

90

Дарк

преди 2 месеца

Израел няма да си създаде проблем с РФ,защото са умни.

89

Анонимен

преди 2 месеца

Axa, зa ga oтъpвe koжaтa бyтa paбoтaтa kъм TCB...

88

Анонимен

преди 2 месеца

Иска, ама ги е страаах! Срещу първата ядрена сила, как ще стане? Русия ако губи войната, ще употреби голямите тупалки. А Китай, Северна Корея, Иран? На никой не му се умира.

87

Анонимен

преди 2 месеца

До 93: Той е евреин, на него не му пука ако умират християни. На него му е важно евреи да не умират. Хайде една бърза справка колко евреи са мобилизирани от украинската армия и веднага много неща ще се изяснят на хората. Нали в Украйна открай време има голямо еврейско малцинство.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски пак се е надрусал.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Този лeшник няма ли си Украйна като грижа на главата, че се е загрижил за Израел? Израелтяните първи започнаха, от къде на къде ще виним Иран, че си бранят достойнството?

84

До 86

преди 2 месеца

Русия

83

Анонимен

преди 2 месеца

Укрия омря. Няма ПАРИ.... няма ракети... няма ПВО... няма оръжие... няма войници... скоро предстоят последните сражения където гоолата и боса но славна укро армия ще посреща руските войски с гооло ду******. Ха ха ха п.с. Как пък 400 МИЛИАРДА евро не ви стигнаха ? Или то повече от половината го окрадохте да си купувате вили в Египет... замъци в Англия ... Имения в САЩ... яхти.. и да пълните банкови сметки. Украинците дето им разбихте живота скоро ще ви потърсят сметка.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Факт неоспорим. Под думата демокрация запада върши най големите и ужасни, *** много ужасни неща. Ние българите, България никога няма да бъдем със запада. Ние сме свързани во веки веков с Русия. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна, на техните плещи се държи живота на тази планета. За Русия, за победата

81

Анонимен

преди 2 месеца

Имаше един период в който като влезнеш в Уикипедия да прочетеш за войната между Русия и Украйна и показваше страните които подкрепят всеки един от двата лагера. И тогава Израел беше посочен като страна която подкрепя и двата лагера. Или вече е премахнато това или гледам грешната страница.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Малко ли военна техника и боеприпаси ви доставиха ве мен, ама явно вие сте бездънна каца :)) Най-малкото което можеше да направиш Зелен е, да мобилизираш поне 1 милион мъже от 40 милионната Украйна, все на дрончета е карате, така не стават работите мен :))

79

До Мая

преди 2 месеца

България няма оръжия, а и жива сила няма. Над 80 процента няма да си дадат живота за корумпирани политици. То понеже тук и много население има, та и то да даде фира и хептен да изчезнем. Благодарим, ходи си се бии ти. Ние сме малка и слаба държава. Винаги ще сме сателит. Дали на тоя или на оня е все тая.

78

Перси

преди 2 месеца

Са Иран, Афганистан и Пакистан! Ако някой може да посочи по отвратителна блятт на света, за го каже!